Novo!

Kad se pretovari teret…

A što je sa i dalje vrlo zanimljivom situacijom oko smrti 100.000 Branitelja, koji su od 1991 do danas kod nas umrli? I izvršili suicid? Iza svakog od nas je dokaz da je to sve stvarao Sistem a sažeto je u riječima koje iz glave dolaze. Jer pamet u glavi donosi zaključke. Ne oblati bližnjeg svoga, je prvo što bi trebalo raditi, no kod nas je ta kultura dodatno začinjena prijevarama, ponižavanjima, koja uništavaju nas Branitelje, jer su nam puna groblja, oduvijek no danas, konkretno se pune kao nikada, jer časni ljudi koji su krvarili, pukli za Domovinu nedostajat će samo majkama, prijateljima, Hrvatu čistog korijena kao i djeci koja će ostajati bez svojih očeva.

Što će biti sa Hrvatskom je jako zanimljivo pitanje, koje me doista zanima, jer osvajanje duša je počelo, i događa se svaki dan, a u astralnom svijetu je rat se uvelike rasplamsao, vodi se oštrim oružjem, rane koje se nanose su strašne pa pitam odgovorne, koji su ga započeli kod nas u Hrvatskoj, misle li da će ih onaj koji ih je zaposlio u Hrvatskoj pristati na preimenovanje iz imena Komunista i izdajnika u časnog Hrvata katolika doista biti onako jednostavno, kako su zamislili? Jer naivan oprašta, pravi Hrvat- ne! 

Iza sebe imam komu i kliničku smrt u koju sam upao, prije 7-8 godina usljed upale pluća i šećera koji je u snu skočio do granice koja me je povukla u tamu iz koje sam se povratio tek sutradan u šok sobi. U toj tami sam zatražio odjavu sa svih planeta, planetarnih sustava, svemira, svih koji postoje makar to bili i paralelni, jer ne želim, vidjeti i živjeti niti sekunde pored onih koji nam svaki dan zla prave i koji bi nam sutra možda ponovo sudili onako kao što su židovski svećenici sudili Isusu, baš kao što je Poncije Pilat prao ruke baš kako su ga Rimski vojnici do smrti tukli razapeli i probili kopljem. Još jedan život? Čuo me je onaj tko je trebao siguran sam u to. A ono što sam rekao u ovoj rečenici, je dostavljeno Sudu. U mom tijelu živi sada nekakav drugi čovjek, drugi duh, koji piše i zapisuje utiske i dojmove, a stari Ivan je razgulio zauvijek.

Svoju naivnost, ljubav koju sam davao povjerenje i tajne koje sam čuvao sam sve jako skupo platio. Glava puna, duša prazna, šuplji đžepovi…zar na to da pristanem? Ne hvala. Eto vam mirovina jebo vam pas mater svima. Čist sam bio prije rata i želim čiste savjesti i obraza otići.

NOVI ŽIVOT? RAJ?

SA NJIMA!?

NE HVALA! NIKADA VIŠE!

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: