Novo!

Kada se traži podrška u narodu, lipše ti se uhvatit za tarabu!

Kada se traži podrška u narodu, lipše ti se uhvatit za tarabu, već za nekoga da te podržaje jer se to obije o glavu. Uglavnom, se vegetira nakon toga. Evo primjer: 1990 hrvatski narod je podržavao Stipe Mesić, pa je podržao hrvatski račun, u dolarima australskim. A nakon povratka se je okrenuo na stranu koja mu je trebala, a to je ona koja je bila potrebita njegovu novčaniku, jer ništa se promijenilo nije, do stava prema Ustašama. Na početku Pristaša, pa Ustaša, i na kraju Ostaša, a u stvari ostao kući sa parama i čekom u đžepu.

A naši Domoljubi, su ostali još uvijek u mraku jer ne kane ništa promijeniti, i pljuju sve, jer generaliziraju, i poistovjećuju nas male i poštene, te ucjenjuju sa novcima kao tobože, da će mo se ponašati kao i Stjepan Mesić, i banda lopovska koja je iskoristila “politički trenutak”.

Od političkog trenutka mi je muka, jer sve što je od politike, i roda, je naopako. Jer problem kada ima npr. čovjek i osam žena, taj problem se shera ne bili se našlo riješenje. I u tom sheranju se nakupi svega i svačeg, kao što se nakupi i onih koji od sheranja i traženja problema te riješavanja, obogate nemilo, te imaju rukometna igrališta, bazene, katnice, rnr bendove zvučnog imena, kao i menađžere koji se trpaju tamo gdje im nije mjesto. U tom sheranju pomre more ljudi. A uzrok kada se toj posljedici pokuša sherati, naiđe na zidove, koji prije ili kasnije moraju pasti. Kao berlinski zid…

Stoga ogorčenju nema kraja. Ako jedan rock bend, umjetnik, potražuje, 1000 kuna da bi na mom blogu dao par riječi o novom albumu, onda je doista za zapitati kamo ide naše domoljublje. Od bloga nemam niti cvonjka. Ni lipe, bez donacija. Više štete činim no što koristi imam jer imam stalni sukob sa komunistom u mom gradu. No za to je tu mobilna tehnologija, skupa sa bendom koji shera probleme, tamo gdje im nije mjesto. A to je pred one koji nemaju milosti za nikoga, pa ni za čovjeka koji mrava nije zgazio u životu. Zavadio je pa vlada. Dosta isčuđavanja.

Oglasi

1 Comment on Kada se traži podrška u narodu, lipše ti se uhvatit za tarabu!

  1. Milan Boban // 21/05/2017 at 22:41 //

    PRINCIPI I NAČELA PRIPADNICIMA I PRIJATELJIMA HRVATSKOG NARODNOG ODPORA – ZNAK VJERNOSTI POVODOM 25 GODIŠNJICE USTAŠKOG POKRETA 1929 – 1954
    http://otporas.com/principi-nacela-pripadnicima…/

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: