Novo!

Kainov žig ili zašto umiremo!?

Napadi na min. Tomu Medveda su neutemeljeni, jer se trebalo napadati one koji su najviše pridonijeli, umiranju Dragovoljaca i Branitelja. A to su raniji ministri. Tomi Medvedu hvala, jer je nakon dvadeset i više godina dolaskom na mjesto ministra, poduzeo male ali bitne korake, za prevenciju suicida u Dragovoljaca i Branitelja. Biračko tijelo HDZ-a je se malo smanjilo, jer je poumiralo radno i vojno sposobnih muškaraca i žena, i to od 1992 do danas preko 100.000, a preko 7.000 je se ubilo. Više nas je poumiralo nakon Domovinskog rata, već poginulo u Domovinskom ratu. Pitanje je veliko: ZAŠTO UMIREMO!? Nakon 1995 nije učinjena sanacija bojišta u rep. Hrvatskoj, tako da je sve vrijeme pojelo…naime, upitno je da li je ostalo tragova rezidualne radioaktivnosti i bojnih otrova. Zato optužujem MORH zbog nesposobnosti i prešućivanja istine, koja je toliko mutna i bolna, a Dragovoljci umiru. Već 4 godine pišem o ovome problemu, i tek sada je došlo na red da se o tome malo više kaže. Ne želim davati savjete kao liječnik, jer to nisam već sam medicinski tehničar, jer nisam kvalificiran, ali treba povesti računa o stvarima koje su vidljive ali se malo priča o tome. Ne može ratnik na ratnika ili Hrvat na Hrvata, ili na obitelj svoju ili tuđu. Bez obzira što su velikog čina i zvanja, i škola, naum je da se zaustavi negativni trend umiranja, koje naši neistomišljenici, potaknuti nervozama, mogu prišiti kao zakrpu koja nas prati čitav život. Jer dovoljna je sitnica da nas rastoči i uništi, a mediji, i političari nemaju milosti prema nama, Dragovoljcima i Braniteljima.

Link:

Umiranje Branitelja i Dragovoljaca!

Ne samo mediji, već i UDBA, ubojice, koji nisu procesuirani, ratni zločinci. Pošto nemate milosti prema nama, imat će te priliku stati pred ekipu i digitalne kamere, pa će te se nositi sa njom kako znate, jer onaj tko priželjkuje smrt, a diči se svojom diplomom a niti jedan život nije spasio, nema prijem niti u jednu udrugu po Božjim zakonima. Nisam svećenik da prodikujem i održavam lekcije. Jedva i sebi nos držim izvan hrvatskog mulja, koji je došao do vrata. No da bih imao kontakt sa stvarnosti moram mulj pomirisati i odrediti, koloritet, sadržaj, kakvoću i otrovnost. Ministar Tomo Medved je to prepoznao. Da bar nije bilo Jadranke Kosor koja je skrivala podatke, koji su nam svima more nanijeli, Ivice Pančića, Matića, Nađ i Glavašević bilo bi manje umrlih i onih koji su počinili suicid. Okrenite se malo oko sebe i pogledajte koga sve nedostaje iz Vaše postrojbe. U tom je poanta. Sada nakon 26 godina se je netko sjetio opširnije pisati o tome, koliko nas je Dragovoljaca umrlo i ubilo se. Vjerovatno je političarima nestalo biračkog tijela. Na žalost tako, kako jeste. Političko licemjerstvo je toliko veliko, da se zapitaju gdje je tko, samo kada nas zatrebaju. A što će biti sutra, kada nas ne bude više!?

1 Comment on Kainov žig ili zašto umiremo!?

  1. Milan Boban // 11/06/2017 at 12:50 // Odgovori

    Ličimo na Don Quichotte de la Manche. Roman u dva dijela duhovitog španjolskog plemića. Kliknite na link i saznat ćete više.

    https://hrvatskoobrambenostivo.com/licimo-na-don-quihote-a-ponekad-utekne-i-sancho-panza-od-nas/

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: