Novo!

Kako će izgledati novi sukob Srbije i Hrvatske?

Prekomjerno granatiranje Vukovara u domovinskom ratu je vidljivo iz razorenog grada, i ruševina gdje kamen na kamenu nije ostao i gdje su se žrtve brojale u tisućama i tisućama stradalih. Razoreni Vukovar je simbol bolesne srpske opsesije o božanskom podrijetlu srpskog naroda i ambiciji svetosavlja koji je na ispit stavljao sve europske zemlje i koje su pale na to istom ispitu. Možda treba razmisliti o novom vidu sukoba koji će daleko više biti razoran i sa puno više žrtava nego što je to bilo u prethodnom domovinskom ratu 1991-1995.

Ženevska konvencija se nije primjenjivala sa srpske strane niti se ijedan Srbin držao nje, dok na drugoj strani hrvatskoj imamo tisuće primjera. Kako će novi sukob izgledati osim daleko krvaviji i teži po krimenima, sa korijenima u prethodnom agresivnom bombardiranju Vukovara. Srpski nihilizam, mržnja i svetosavlje će ih na koncu, njih Srbe, koštati države, suvereniteta, žrtava u narodu i svega drugoga. Postati će kolonija.

Današnja slika hrvatskog društva je pukla uz duž i poprijeko jer se zlostavljani Hrvati u logorima Srbije susreću na vukovarskim ulicama i diljem Hrvatske sa silovateljima, koljačima i ubojicama njihovih prijatelja, članova obitelji. Državno odvjetništvo Hrvatske ne radi svoj posao. I kao što od Srbije ne će ostati kamen na kamenu, tako i od hrvatskih slavoserba i izdajnika ne će ostati niti traga ni spomena osim zabilježbe u povijesti tko su, što su bili, odakle su došli i kamo su pobjegli.

Samo Vi ispijajte kave sa Srbima i četnicima, dok se nije dala niti jedna izjava, niti zatražio oprost Srba zbog zločina nad Hrvatima i Hrvatskoj. Biti će Vam još gore nego 1991. Idite na koncerte njihovih napumpanih starleta koji su ništa drugo da napumpane lutke sa mržnjom u srcu. Glumite mir, i bratstvo i jedinstvo, no jedno ću Vam kazati: od svega toga nema nista! Svaka gluma kratko traje i brzo dođe kraj predstave. Srbin je uzrokovao dva svjetska rata, i uzrokovat će i treći, jer savjesti, milosti i razumijevanja zbog srpskog svetosavlja nema. Jer je svetosavlje bazirano na zločinima protiv čovjeka, klanju, ubijanju, žrtvovanju zarobljenika nekakvim božanstvima koji nemaju veze sa kršćanstvom.

1 Comment on Kako će izgledati novi sukob Srbije i Hrvatske?

  1. Ovaj put chetnici imaju oko milijun svojih “spavaca” u RH. Znaci prvo treba njih satrati a za ostalo cemo lako!

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: