Novo!

Kako je uništen gen. Ivan Korade!

Prema informacijama koje posjedujem u toku rata 1991-1995 postojali su susreti hrvatskih dužnosnika sa stranim operativcima i stranim tajnim službama…poglavito CIA, pa i srpskim tajnim službama. Uglavnom službe iz našeg okruženja! Njima na pregovore je išao netko iz hrvatskih tajnih službi koji se je zalagao za ekperimente nad Hrvatima, od bojovnika, narednika, pa do generala. Jedna od velikih žrtava, je bio Ivan Korade! Okolnosti oko njega su bile uveliko napravljene i pripremljene za njegovo “umirovljenje”!

Ivan Korade, kao jedan od podpisnika peticije generala je bio izmanipuliran na sljedeći način:

  1. Okolina oko njega, dakle prijatelji i suborci pa i neprijatelji su imali programirani um, koji je bio ciljano umrežen da se generalu Ivanu Korade učini zlo i da ga se ocrni u očima javnosti i braniteljske populacije. Dijelom zbog dom. rata, dijelom zbog cajke, i drugih nepodobština. Ovaj plan koji je satkan od zlobe je bio i vrlo stručno odrađen te lansiran putem subliminalnih poruka “korisnicima” koji su ga bombardirali dan-noć, takvim pojavnim efektima. Ovaj program je razvijala CIA-e, nekih 50 godina, ali su navodno odustali. Nisu nikada odustali. Naime javnost i tisak o tome ne govori. Istina je dijametralno suprotna. Kada su ostvarili cilj, nastavili su u tajnosti raditi i činiti ono za što su bili obučavani. Sažet plan je bio diskutabilan i razapet, na način da se ne prikazuje sve javnosti kakva jeste već da se šikanira ranjeni general. Primjera o ubojstvima ima diljem Hrvatske. General Ivan Korade je bio žrtveno janje, mada se to za njega ne može kazati, jer je bio grizli ( kada kažem grizli, mislim na robusnost i tjelesnu snagu) i fajter u svakom smislu riječi. Nikada se nije predavao, niti je davao dojam onoga koji je padao pred preprekama, jer je bio vojnički i bojovnički nastrojen i dao je 100% za Hrvatsku. I više od toga. Ovaj tekst nema veze sa onim što je počinio ali je smjernica, koja je upućivala na neprekidno zlostavljanje kako psihološko/parapsihološko, tako i na svako drugo zlostavljanje, koje je rezultiralo, agonijom i tzv. “navlakušom”, tipičnim srpskim izrazom koji se koristi u mafijaškim obračunima. Slika nakon tragedije Ivana Korade o generalima se znatno mijenja i dade se kazati da je sve bilo isprogramirano, i to od hr. TS, Mesića, Documenta, JosipovićA, SDP, pa do stranih službi kao što je MI6, i srpskih tajnih službi, koje su ovdje sveprisutne.
  2. Nakon toga događaja, nastavlja se drastično umiranje i počinjenje suicida u Hrvatskoj. Preko 100.000 je umrlo do 2017, a 7.000 je počinilo suicid. Taj afekt počinje 1992 i traje dan danas. Nešto u ovoj priči ne štima, a to je dojam da se Ivana Korade želi i nakon smrti ocrniti i to u smislu da ga se prikaže, u svjetlu koje nije najbistrije i najjasnije. Nadalje. Postoje mnogi koji su svoje činove dobili nezasluženo poput Zdravka Mamića, Vladimira Šeksa, J. Kosor, i drugih “satnika, pukovnika, brigadira, i generala, koji rata i sukoba te prolijevanja krvi nisu vidjeli. Zato sam i svoje ordenje kojih nema puno i plakete dao osobi koja ima rak, jer mi nije sjedalo OVO: Zašto sam i zbog čega, dobio zahvalnicu Vukovar 1991, kada u toj bitki nisam učestvovao!? Da sam ju primio, mislim da bih mnoge istinske vukovarske bojovnike povrijedio, i sa time nanio sebi neprocjenjivu štetu.
  3. Slijedom događaja, postavljam zagonetku i odgovor, ali prvo nekoliko činjenica: General je bio grizli, u smislu snage i borbenosti, pa evo i zaključka mene kao laika: Ako se njemu dogodilo TO, upravo što se dogodilo…što mislite, što tek nama rade niže rangiranim časnicima, dočasnicima,i običnim bojovnicima…Brojke govore sve: 100.000 umrlih, 7.000 koji su počinili suicid. Nitko. Ama baš nitko nije poveo računa, i istragu o smrti dragovoljca gen. Ivan Korade, i nadalje svih drugih (čitaj redom, svih umrlih od bolesti i suicida preminulih, od 1992 do danas)! Nitko u Hrvatskoj ne vodi računa o nama koji smo stavljali glavu u torbu radi slobodne i neovisne Hrvatske! Nitko ne vodi brigu o nama, koji smo gubili ekstremitete, imali šrapnele u tijelu, gubili na snagi psihe, gubili organe… Ne fantazirajmo: Tajna služba je sve objasnila. Kako isplanira, tako i učini. Ali bez mene, danas. A sutra i bez Vas. jer kada završe sa nama koji smo imali i imamo petlju, doći će red i na naš podmladak, i one koji ostaju iza nas! To je sudbina malih naroda. OTMIMO JE DOK JE VRIJEME!

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: