Novo!

Kako krekeću žabe? Bre, bre, bre!

Dobro je rekao Pervan Željko, pripadnik najneorganiziranije skupine “Zločesta deca”, prije 30+ godina: Kako krekeću žabe u Hrvatskoj-Bre, Bre, Bre! Prisjetimo se. Odakle to? Pa nije čudno obzirom na stanje u Hrvatskoj danas. Unuk predsjednika F.Tuđmana, nije imao dana rata u Hrvatskoj, i za Hrvatsku a sa određenim svojim činom je ponizio i svog djeda i babu i sve u genima svojim. Čini se da on ne zna što su Srbi i što su odigrali Hrvatu u Hrvatskoj i Herceg Bosni, i tako i Hrvatima islamske vjeroispovijesti.

Link:

Prešao na pravoslavnu vjeru!

Nije čudno obzirom koliko je UDBA jaka u Hrvatskoj, i Herceg Bosni i što su radili Srbi skupa sa tajnim službama. Ovo je ujedno opomena gen. Slobodanu Praljku, da ne uzdiže jadnike poput njih dva, jer je poltronima mjesto na ladnom, da se ne pokvare i ne tuknu, koji se ne snalaze u svijetu bez svoga moćnog djeda. Neka se ne diči i ne uzvisuje nekoga tko dana rata nije vidio, i osjetio.

Govorim o unuku, koji se nakon rata obogatio uz pomoć svoga djeda. Da! Sada to ispada nije vrat nego vratina! I to podeblja! Nije Dejan već je Igor. Koliko znam Košutići su iz Srbije, prebjegli u Zagreb. Korov uvijek ima korijenje. Ne trebam imati love, da bih vidio tko je Juda i tko je prodao Vukovar, tko popusti i ode u pravoslavlje. Sutra će postati budist. Dakle ne mili mi se pisati previše, o ovome, jer bi se tipkovnica mogla zapaliti…Ne zbog njih. Već zbog moga bijesa. Razlika između Franje Tuđmana i drugog neimenovanog vođe, je ogromna jer se Dr. Franjo Tuđman predao i porazio u doglednom vremenu i sukobio sa Hrvatima, koji su dali živote za Hrvatsku. Onaj sa kime se sukobio, je daleko moćniji od njega, mada nema školu, i nije partizan bio. Nije zgorega pogledati što je nastalo nakon rata:

  1. Mafijaški lobi koji drma Hrvatskom!
  2. Lažni humanizam.
  3. Kriminalne organizacije.
  4. TS koje prodaju Dragovoljce za burek uskisli, ne daju važnost obitelji i Bogu već se prodaju nevažnima i neprijateljima!
  5. Političari, narkomani, pedofili, pederski lobi.
  6. Pljačke Hrvata svaki dan i iznošenje, novca van!
  7. Strah od života jer svaki dan umiremo 10-15 dnevno, u stvarnom svijetu, a o morama da ne govorim…
  8. Lažne institucije kao iz srednjeg vijeka, koje rade na zanemarivanju branitelja kao da je rat, te se moramo snalaziti! Pod njima navodim HZZO, min. Branitelja, Policiju, i MORH. Mora se više dokazivati ispravnost ovih tvrdnji jer je sumnji svaki dan više.

O humanizmu ne trebamo pričati, bolje prolaze psi jer imaju prihvatilišta, i druge životinje, nego Dragovoljci i Branitelji. Ako smo toliko u medijima kako to da se prijavljuju samo negativne stvari koje nas ocrnjuju i prave u narodu crnima, crnjima nego što jesmo. Što se događa u stvarnosti jeste nepoznato većini, i nepopraćeno od medija, jer umiremo svaki dan i nema nam spasa, jer uz ove judine organizacije nema spasa za nas. A sutra za Vas. Jer ste plitki, glupi, a to bi značilo da smo mi kao Dragovoljci i Branitelji, i heroji Vukovara i Hrvatske, osuđeni na propast, jer nas žele maknuti sa lica zemlje. Kada završe sa nama, dolazite na red Vi i Vaša djeca te Obitelj.

Kažu da su njega i G. Šuška ubili…Amerikanci? Ne. Uopće nije istina. Mislim da se Hrvat odužio za ovakovu Hrvatsku!

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: