Novo!

KARAKTERISTIKE SPECIJALNOG RATA

KARAKTERISTIKE SPECIJALNOG RATA

A)Dakle, prva karakteristika Specijalnog rata jeste-TAJNOST izvođenja akcija, koje su usmjerene protiv naroda, ciljanih grupa, ili pojedinaca. Primjer imamo, u rušenju nasipa u Rajevu selu, koje je po svoj prilici izveli obučena grupa ronioca, koji su postavili eksploziv, i uspjeli ga detonirati te porušiti nasip, usljed čega je došlo do stravičnih poplava u selima koja su uz rijeku Savu!

 

B)Kako naši mediji znaju govoriti, i često bombastičnim naslovima (ne)obavještavati javnost, da je “(nije)primjećeno” da se protiv Hrvatske vodi Specijalni rat, zaključio bih ovu rečenicu sa promišljanjem, da Specijalni rat protiv Hrvatske i Hrvatskog naroda nikada nije niti prestajao, samo su se metode i oružja, te način infiltracije i plasiranje, i termin izvršenja te način započinjanja kampanje promijenili, a cilj je ostao isti kao od Kralja Tomislava-do danas-uništenje Hrvatskog naroda!

 

C)Slabljenje dijela naše populacije u narodu, je oduvijek bio primaran cilj ovih terorističkih skupina, naime, radi se o slabljenju mladeži Hrvatske o Vašoj i mojoj djeci. Dakle na koji način to rade? Plasiranje jeftinih opijata diljem Hrvatskih gradova, koji redovito stižu iz Turske preko Bugarske, Makedonije do Srbije odakle se plasira na Hrvatsko tržište. Populariziranje promiskuiteta, pa čak i poželjnost te očekivanje “druženja sa manje dobroćudnim” tj.rizičnim skupinama i organizacijama koje nerijetko imaju moćnu zaleđinu. Ne rijetko se događa da ti i takvi opijati koji dolaze kod nas, budu “obrađeni”odnosno da im se u kemijsku formulu dodaju spojevu koji mogu izazivati impotenciju, duševne bolesti, burne ili katastrofalno loše reakcije na svakodnevne probleme i izazove u našem narodu. U mijenjanju svijesti Hrvata veliku ulogu igraju Nacionalne Tv kuće, programi koji počinju sa UVIJEK pomirbenim tonom ako je bilo što vezano za temu Domovinskog rata, braniteljske populacije. A sa druge strane, prekomjerna pažnja nekakvim GAY PRIDE povorkama u Splitu i Zagrebu samo dokazuje, koliko je nastrana politika i vodstvo Z.Milanovića, i nacionalnih Tv kuća! Poplava turbofolka među Hrvatskom mladeži nije ništa drugo do otvoreni napad četničkih pjevača i pjevačica, na opću kulturu među nama, ali na drugačiji i perfidniji način, koji redovito završava sotonskim krvoprolićima po discotekama i objektima gdje se takva glazba sluša! Zar trebamo žrtvovati našu mladež, djecu, srbskim apostolima koji su uvijek žedni krvi?

 

D)O ovoj temi sam već pisao, no spomenut ću samo najbitnije stvari vezane za današnje neokomunističko vrijeme, kada se opovrgava i blati Domovinski rat, i kada se pokušava, preko nevladinih servisa i raznoraznih udruga i udrugica prikazati Domovinski rat kao agresorski,Hrvatski narod kao genocidan i agresivan, što DIREKTNO ide na ruku četničkoj vladi u Beogradu, i njihovoj vrlo agresivnoj vanjskoj politici, odnosno provedbi MEMORANDUMA SANU 2…

 

 

E)Po ovoj zadnjoj točki je vidljivo da je cijela vlada, na čelu sa Z.Milanovićem, od prvog do zadnjeg zastupnika, podvojena sama po sebi, jer jedno prezentira javnosti a ono bitnije o čemu se razgovara iza zatvorenih vrata, najčešće ostaje tajna sve dok ta ista tajna ne bude (obično djelomično) objavljena javnosti, te tako kompletan Hrvatski narod dovodi pred SVRŠEN ČIN!

U svim drugim državama Europske Unije i Svijeta, ovakve aktivnosti bilo koje Vlade se nazivaju samo jednim jedinim imenom, a to je VELEIZDAJA NACIONALNIH INTERESA!

F)Pravovremeno uočavanje sumnjivih aktivnosti, budnost, i povezanost sa prijateljima i MUP-om, mogu na vrijeme spriječiti katastrofe većih razmjera.

1 Comment on KARAKTERISTIKE SPECIJALNOG RATA

  1. Hrvatska Braniteljska Pučka Stranka
    ISTINA & DOMOVINA

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: