Novo!

Koga pokušava “ljevica” kontrolirati!?

Tko god se otme kontroli ljevice postaje državni neprijatelj i to veliki. Vjerovatno broj 1 ili 2. Sav pritisak koji se vrši na Dragovoljca, Branitelja i političara desne orijentacije u nas, je uvijek na rubu sloma živaca, jer ljevici tako ne odgovara. Dok je gen Željko Glasnović tamo, ljevica je bila i ostala najbahatiji protivnik normalnoj Državi Hrvatskoj sa Hrvatom Domoljubom na čelu. Da ne kažem-zbunjeni i ošamućeni su, te stoga u svojoj zbunjenosti i ne znanju napadaju. Kako SK raste i jača te se ipregnira iznova u društvo, već postavljam pitanje: što će biti sutra ako su danas tako agilni!?

Lustracija koju zahtjeva gen. Glasnović i skupine Dragovoljaca, mora započeti čim prije, jer je krajnje vrijeme a dolazi i kraj prve četvrtine, stoga: glave skupa! Nastojmo to organizirati na način koji bi bio najbolji i najbezbolniji u nas, jer respekta prema tebi, meni, njemu i drugom nema niti ga je bilo. Nadalje, sav proces lustracije jeste upravo najzahtjevniji posao koji će zahtijevati kadar koji nas može uznijeti gore, i postaviti nas u poziciju za politički fajt koji će nam biti i te kako potreban. Pobjednik mora biti Hrvat, a nikako Jovo ili Miroje. Jednako je sa dolaskom Miroslava Ilića u Vinkovce. Ponovo ga pokušavaju uzdići i dovesti u Vk, jer je vlasniku nestalo kunica. Može li se kuna malo drugčije zaraditi? Može. Ali se ne će, jer žele brzu zaradu. Uostalom kao i mnogi estradni umjetnici iz Hrvatske koji lome noge svima na putu do Beograda. Pa dobro, ako dođe, naići će na OTPOR. Malo veći nego prije.

Ali nema brige. Neurokirurgija, vinkovačke bolnice radi dobro. Radi zato što toga odjela nema, a nije ga niti bilo. Bar se ja ne sjećam da ga je bilo. Zato budite pametni i ne dirajte šolju. Jer ak se šolja rakije narolja- ne valja nikome. A pogotovo onome koji napada. A komunisti ne staju…valjda vole tako.

 

 

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: