Novo!

Koja je cijena istine? Napadi na Karolinu Vidović Krišto!

Karolina Vidović Krišto Vukovar 29.prosinca 1975 je hrvatska novinarka i televizijska voditeljica, najpoznatija kao autorica TV-emisije Slika Hrvatske, ali i po kontroverznoj emisiji posvećenoj A. Kinseyu zbog koje je ta emisija krajem 2012. službeno skinuta s programa HRT.

Karolina Vidović Krišto, novinarka koja je na odstrijelnoj listi HRT-a. Zašto? Zbog čega? Tko poznaje njen rad i trud može zaključiti samo da je časna osoba i novinarka i da se bori za istinu koja mnogima u vijeću HRT-a i na HRT ne odgovara. Kap koja je prelila čašu je bilo gostovanje Igora Vukića u svezi knjige o Jasenovcu. Jasenovac kamen spoticanja i ovaj put je zalio istinom vrhušku HRT, pored Bleiburga i svih drugih stratišta Hrvata.

Danas kada sve više i više izlazi istina na vidjelo o Jasenovcu i Bleiburgu jednako tako izlazi i istina o partizanskim zločinima koji su rađeni od 1945-1951 u tom istom Jasenovcu.

Činjenica je da je Jasenovac bio radni logor i da su lažirani brojevi žrtava te je sa time Jasenovac prikazan u stravičnom svjetlu kao jedan od najmasovnijih logora smrti u 2 svjetskom ratu. Istina je potpuno drugčija. Jasenovac je od 1945-1951 bio partizanski logor smrti u kojem je ubijeno ogroman broj ljudi uglavnom Hrvata Ustaša, Domobrana te civila od žena djece do staraca.

Link:

Radni logor Jasenovac

Nisu li malo prenaglili na HRT?

Ne. Njima je njihova reakcija kao u staljinističkom sistemu potpuno opravdana jer im psiha tako radi. Oni prekrajaju istinu i banaliziraju i osuđuju napore Igora Vukića i istraživača da se konačno rasplete mit o Jasenovcu.

Koje su moguće posljedice ukoliko izađe istina o Jasenovcu na svjetlo dana?

Pa prva uzročno posljedična veza bi bila LUSTRACIJA ex komunista iz HRT, sloboda medija i u konačnici prvi ozbiljniji udarac srpskom specijalnom ratu, koji se financira iz državnog buđžeta kako Hrvatske tako i Srbije. Zbog toga je i strka velika jer Srbi kane snimati film o Jasenovcu kao logoru smrti sa 1.700.000 fantomskih žrtava, što bi na koncu zadalo težak udarac Hrvatskoj u međunarodnom svjetlu. Stoga svaka čast Karolini Vidović Krišto i ovoj (u videu) maloj grupi prosvjednika, jer je Karolina zaslužila ostati na HRT i ne samo to…već ga i voditi!

1 Comment on Koja je cijena istine? Napadi na Karolinu Vidović Krišto!

  1. Ivan // 05/06/2018 at 11:40 //

    Nije mi jasno dokle ovo ludilo,i dokle će vršljati manipulatori Povjesničari sa osjećajem nacije. Šta je bilo,kako je bilo
    neka se novinari odmaknu od toga,a posao neka rade besposličari koje plaćamo-POVJESNIČARI tipa Hasanbegović i Jurčević i slični.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: