Novo!

Koloritet SPC, i crnomagijski obred!

Srebrenica je obojana kolorom nehumanim prema čovjeku i djetetu jer se sve zbilo na način kako se je planiralo od velikih i moćnih a to je crnomagijski obred koji je osnovala SPC. Obred koji se odvijao je bio satanski oblik napredovanja kojeg su mnogi političari uzeli u korist, jer su spali na to da ne vjeruju, u Krista, i obratili su se perverznom Sv. savi koji je likovao i davao upute, kako i na koji način se riješiti tijela i na koji način zadovoljiti velikog satana, koji je ostao u brdima Srebrenice. Što je odigrao svaki vojnik koji je pucao u tijela muslimanskih mladića je za povijesni pregled, sud i ocjenu no činjenica je da su Srbi zauzeli visok vrh u crnomagijskoj literaturi pa i svijetu.

Jer kako se čini niti jedno ubojstvo nije od Boga dano. Već je zasnivano, na temeljima kabale, crnomagijskog princa tame, knjizi Zakona A.C., kojeg mnogi terete za sve crno loše i neduhovito na zemlji. Jer ipak postoji sila koja nas drži na zemlji i koja mori jer je sve odigrano ranije u povijesnim vremenima i nikada nije bilo ubojitije jer se sve svodilo na utamanjivanje i ubijanje čovjeka kako Hrvata, tako i drugih. Mislim da ih ima, no gdje su? Pojma nemam. Postoje ljudi koji su očajni zbog toga što se dogodilo Srebrenici, Vukovaru Škabrnji. Ali GDJE SU!?  Isti je princip, koloritet, jer je sve bilo prodano od Tuđmana, Miloševića, Alije, a ispaštao je mali čovjek, bošnjak, Hrvat, i vi čitatelji. Neprisutni dio, je dio koji je utemeljen na psihijatrijama i klinikama za duševene bolesti diljem zemlje, gdje su Škorpioni završili, jer ipak ima nešto u mitološkim stvarima koje nikada nisu prestale biti neutemeljene jer se svaki zloduh nalazi u obmanama, koji ne dolazi sa ovog svijeta već je podsvjesno utkan, u sam čin.

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

1 Comment on Koloritet SPC, i crnomagijski obred!

  1. Marija Marich // 26/07/2018 at 13:44 // Odgovori

    Njihovi svećenici viđeni su kako prave OBRED PROKLINJANJA (crne svijeće, križevi okrenuti naopako i ostali sotonistički rekviziti, i svećenici SPC bacaju prokletstvo) pred oltarom u Crkvi manastira Krka malo prije početka rata. Znam iz prve ruke.

    Ista crkva, Oluja, prvi osloboditelji koji ulaze nakon što su njihovi popovi pobjegli. Jedan od njih mi je poslije kazao: “Bune se da smo im kao uzeli njihove molitvenike, a ja sam prvi ušao u tu sobu gdje su ih držali: stol je bio čist, sve malo neuredno ali upotrebljavano, JEDINO NA MOLITVENICIMA JE BILO PRAŠINE PRST DEBELE. Oni nisu ni dodirnuli svete knjige ne godinama nego desetljećima. A sad im kao “trebaju”.

    Zločin je puštati te iste ljude da gospodare našim Manastirom, zato jer tamo rade iste stvari. Da li sada ima nekog od svećenika koji su bili prije rata? Jer ako ima: taj sada podučava mladi naraštaj istom “poslu”.

1 Trackback / Pingback

  1. SPC je tražila žrtvu u krvi, i dobila. UN šuti kao kukavica, i 27 godina nakon rata! – Portal © 2018 by Stric Ivan

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: