Novo!

Kome služe Tajne Službe?

Tajne Službe imaju za zadatak, posvađati ponedjeljak i utorak sa svim drugim danima u tjednu. Da bi lakše kontrolirale razvoj događaja. Tajne Službe su uspjele, zakuhati rat, između Bošnjaka i Hrvata u Herceg Bosni. Engleske, njemačke, talijanske, dakle sve najjače Tajne Službe su bile prisutne, u to vrijeme prije početka rata. Zato nemojmo se čuditi odakle tolika nesloga među nama Hrvatima, ako je poznato iz prve rečenice tko je glavni kuhar, i tko nam pravi neprilike u Hrvatskoj.

Nadalje. UDBA, KOS, SDS, pa kasnije SIS, te SOA, i druge službe, a kako saznajem postoji još jedna novijeg imena SOVA, nisu niti malo naklonjene Hrvatima u Hrvatskoj, a da ne govorimo, Hrvatima u Herceg Bosni. Ako je u Hrvatskoj na tjeralici Srbije, u tajnosti napravljeno nekoliko desetaka tisuća tjeralica, a prikazuje se 1.800, što se javno zna, onda nije za začuditi, kome te Tajne Službe služe i za koga rade.

Prosrpska politika, koja se podupire diljem Hrvatske, protiv Hrvata, je sotonska tvorevina, iz kruga onih djelatnosti koje, su same ogrezle u krvi. Naravno sada će netko kazati da su Hrvati protiv sebe samih, i da sami sebe proklinju i osuđuju. Ti i takvi koji to čine, dakle osuđuju hrvatski narod, su sami komunisti, četnici, masonerija, i dvolični političari. No evo pitanje. Nismo li svi dvolični? Ako jesmo, kao mali i neškolovani, zar ovi školovani ne bi trebali biti malo drugčiji od nas dvoličnih i neškolovanih. Zar nisu trebali dati nekakav obrazac ponašanja? Ako je ono što su učili u školama, pljačka kriminal, nepotizam, i izazivanje rasula kod bližnjeg svoga, drago mi je da sam neškolovan, u njihovim školama, i počinjem više cijeniti svoj odgoj, školovanje, i životnu mudrost koju sam stekao na trnovitom putu.

Čudno mi je, zašto nije pokrenuta abolicija. No još čudnije, zašto se ne procesuiraju četnici iz Borovo sela, i Vukovara, jer sada obitelji masakriranih ispaštaju. Dragovoljci su posebno na udaru, jer nas je od 1992 do danas umrlo 100.000+ a ubilo se 6.500 Branitelja. Pozivam ministra hrvatskih Branitelja, da objavi točnu brojku, umrlih Branitelja te neka se vidi sa kolikim opsegom napada, u ruhu i načinu nanošenja štete putem Spec. rata imamo posla, i neka se Hrvati konačno probude, i skupe jedan do drugoga, kao nekada. Brat uz brata.

Nikada više neka se ne digne ruka, na brata Hrvata.

Oglasi

2 Comments on Kome služe Tajne Službe?

  1. vjekoslav smrkulj // 27/09/2016 at 08:32 //

    Isti problemi oko migracije postoje u zemljama EU gdje se gradjani ogradjuju od odluka vrhuske EK i EP Za sad nema znakova bunta ali Brexit jasno pokazuje da ce biti drugih exita i da ce buduci rezultati izbora za EP pokazati pravu sliku jedino ako u medjuvremenu EU ne dozivi, zbog drugih kriza – totalni kolaps ! Cudno, pred 30 godina pisao sam pisma stranim drzavnicima istog sadrzaja – ali za Jugoslaviju!

    • Kužim…iz ove perspektive, je jasno da je igra postala, globalna i otvorena…male zgaziti, a velike predstaviti kao vođe. No jedno zaboravljaju:žrtve se na kraju broje, a sa njihove strane olako zaboravljaju. Dok nas ima, naše ne ćemo zaboraviti.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: