Novo!

Kome smeta stari mačak, Admiral Davor Lošo Domazet!?

Admiral Domazet je razriješen dužnosti. No ako se cijela Hrvatska TS, i odbor za domovinsku sigurnost, pravi slijep, ja ne ću. A to je iz razloga što je prijetnja Sloveniji opravdana, jer ulazak u sfere nacionalne sigurnosti je toliko važna, da su se i susjedi zabrinuli za nešto što bi trebala biti interna hrvatska stvar. Zbog jedne rečenice, ako se mora razriješiti Admiral onda se pitam, što sa prijetnjama rep. Srbije, i rep. Srpske? Što je sa ratnim zločincima iz Srbije? Koliko vidim i znam, da je častan bez mrlje! A ako će o UDBA-i, i drugim kadrovima koji uništavaju Hrvatsku, onda se moram pitati, zašto se sklanjaju oni koji su dosta dali, a postavljaju one koji u glavi imaju Tabula Rasa? Nadalje sve što je urađeno u toj domeni je urađeno na drugoj strani, od drugih osoba, i stoga se ovo zove po srpski “navlakuša”!

Admiral je imao loš odabir rečenica, ali nije shvaćena koncepcija dobro, i stoga ne zamjeram pred. rep. Hrvatske, što je školovana, jer od par riječi, vidi uspjeh a to je nekakva nit vodilja koju ti je dala mama. Oštećeni smo, jer ne može svatko niti pogledati u oči. Dakle sve u svoje vrijeme će biti objašnjeno, a sada se zna tko je iza pojedinih stvari, u rep Hrvatskoj, a to je ovaj Hrvat, koji nema respekta prema svojim susjedima i komšijama, a dok drugi na svaki način pokušava, uništiti svoje i i prodati tuđinu. Po tome je Željko Pervan, onda na popisu, ratnih zločinaca, kao komedijaš. A Admiral je ozbiljan sugovornik i nije bezveze što je kazao. Medij čitaju svi. Pa i onaj koji je trebao. Ako ne zna čitati ili treba prevoditelja, neka pogleda video. To je glavni neprijatelj. Mi nemamo nikakve odnose sa Srbijom…a odnosi u njihovu svijetu znači prodaja, onoga što ih zanima. Poruka je jasna i glasna. Ne diraj Domovinu Hrvatsku, jer će nadrapati. Nadalje. Naša politika je samoubilačka. Prijeti se ratom od strane Srbije, i rep. Srpske, konstantno, pa i drugih susjeda dok nam bojovnici odlaze svaki dan 10-15 dnevno. Tko će ratovati, ako odemo? Da nije uzrok tamo, ili u kadru kod nas!?

1 Comment on Kome smeta stari mačak, Admiral Davor Lošo Domazet!?

 1. Ivan Čavrak // 17/09/2017 at 08:50 //

  Mislim da je već jednom dosta provokacija od strane Sjevernih Srba. Predsjednica je u ovom slučaju napravila takvu ludost, koja graniči sa bezumnošću, razrješivši Domazeta dužnosti da je nema. Pokazuje sve više svoju nesposobnost da bude predsjednica Hrvata a kamo li “Kraljica Balkana” koje se časti sama odrekla.
  Mislim da je vrijeme da se “POKAŽU BOJE” (ratni izraz engleske mornarice) i da “Kralj Dmitar Zvonimir” i “Cavtat” i “Hrvatska Kostajnica” malo razbiju more provom u Piranskom zaljevu, tek toliko da se idioti preko granice “useru u gaće”.
  Naime, ako nismo naučili lekciju sa Srbima, gdje je dokazano da se priznaje samo sila, onda nismo zaslužili imati državu.
  Isto se odnosi i na Sjeverne Srbe (a zna se na koga se to odnosi) jer nisu nimalo drugačiji od “Istočnih Srba” tj. “pravih” Srba.
  Kako seratori preko granice na sjeveru stalno zveckaju oružjem, neka i naše malko zazvecka.
  Istovremeno politika mora pod hitno pokrenuti široku akciju u EU protiv ovakvog ponašanja “seronja”. Samo se bojim da na čelu s ovakvom predsjednicom (namjerno pišem malim slovom jer veliko nije zaslužila) nema kruha do slijedećih izbora.
  Hrvati pazite za koga glasujete slijedeći put. Moj glas i glas moje obitelji sigurno neće dobiti.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: