Novo!

Komunisti i četnici su PERSONA NON GRATA!

Oni za koje bih ja glasao, njih nema na političkoj sceni. Pomela ih je UDBA, i osobni interesi, koji nisu mali a narod je gladan. No da ne jadikujem sada jer nema mojih ili vaših, navest ću nekoliko primjera. Da napomenem samo da smo se za vrijeme SDP-ove vladavine enormno zadužili u svijetu. “High Life” kojeg su vodili SDP-ovci sa svojim partnerima je gnjusan način i nazadno razmišljanje. Prodaja tvornica, i tvrtki za sitniš, jeste dokaz bahatosti i stava, da sve ono izvorno hrvatsko što se pokrenulo po njihovim razmišljanjima- ne valja, te se treba rasprodati. Jednako kao što je Tito razmišljao. Tito je mislio da će Hrvati prijeći olako preko pokolja u 1.500 grobišta koja su rasuta od Hrvatske do Makedonije, a istodobno je zasijao novi sukob, koji se rasplamsao i buknuo 1991 agresijom na Hrvatsku. Imamo goruća pitanja u Hrvatskoj. Pitanje abolicije, četničkih ratnih zločina, lustracija ex komunista, procesuiranje kaznenih djela-pljačke, i veleizdaje! Povelik zalogaj za ekipu koja dolazi, koja je trenutno u mojim molitvama.
Što će nama četnici u Saboru? Što će nam Vukovarski silovatelji u Saboru? Što će nam ubojice i lopovi u Saboru? Što će nam veleizdajnici u Saboru?
Prosječno komunist misli da će nakon njega cijeli svijet propasti, urušiti se. Jednako kako je Tito mislio. Programirao je komunist i sljedeći sukob kod nas, i to građanski rat. Baš kako je i koljač Tito programirao raspad Jugoslavije. Ne. Ovaj puta ako se ne obavi lustracija u Hrvatskoj, političari koji je ne budu sproveli, će stati rame uz rame sa Milanovićem, Mesićem, Titom, Pusićkom i sa četničkom žgadijom iz Sabora, te biti upisani u Hrvatskoj povijesti kao najveće štetočine i Jude, koje su uništavale hrvatsku djecu. Stalno vezivanje našeg naroda za fašizam, nacizam, nije u redu. Jer kao prvo Ustaški pokret je bio popunjen i sa Židovima, i Srbima, i Muslimanima.
A sa druge strane, komunistički pokret je učinio toliko zla Hrvatskom narodu i u cjelokupnom svijetu. Najveći koljači su bili komunisti. Pod okriljem noći su nestajale stotine tisuća obitelji iz našeg naroda…Zar njima i njihovim sinovima, unucima koljača i rođacima da ostavimo našu Hrvatsku? Ne. Ovaj puta netko ide u političku ropotarnicu. A po mome skromnom mišljenju bi to trebao biti komunist i sva lijeva politička krila stranaka, i sve UDBA-ške strukture, i koje su pustile korijenje kod nas.
Tito nam je pokušao uništiti sjeme. Srbija je pokušala uništiti Hrvatsku državu. A komunist, skupa sa UDBA-šima, je pokušao uništiti našu budućnost. Stoga, neka. Ako se ne učini nešto nemamo što očekivati od budućnosti. Jer ne ćemo imati što našoj djeci i unucima ostaviti. Da…upravo djeci i unucima. Nismo mi odrasli više bitni u ovoj cijeloj priči.
Komunist je svojim postupcima, nasrnuo na opstanak naše djece i unuka. Baš kao i Tito, svojevremeno. Tito je klao i ubijao, jer je bio zatucani primitivac, a današnji komunist je školovan. On ne kolje. Ali izdao je sve što se izdati moglo. Rasprodavao. Poticao iseljavanje (smanjio nezaposlenost!?), i još nam je smanjio vijek življenja.
Naizgled, obične rečenice, no kada dublje uđete u smisao, shvatit će te, da ste oduvijek bili samo ono što politika i političari pokušavaju satrati, te nas vratiti u regije, region, nekakve nove balkanske asocijacije. Pokušavaju nam ubiti hrvatstvo. Plod te zamisli, u ruhu “nove zajedničke države” jeste novi genocid i pogrom Hrvata u našoj Domovini Hrvatskoj: Prvenstveno na političkom planu, kojeg je skovao komunist sa UDBA, KOS i medijskim kućama. Kako u političkom planu, pa tako i u svakom drugom. Zbog čega nas primoravaju da moramo trčati srbadiji i četnicima ili oni pak nama? Oni su za moj pojam PERSONA NON GRATA!

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: