Novo!

Komunistički zločini.

komunisticki-zlocini-600x424

Oko 1500 grobišta postoji u Hrvatskoj i Herceg-Bosni,koja su napunjena sa kostima naših predaka. Vrlo mali broj je označen. Oni ostali čekaju pravodobnu reakciju Vlade. Ali ne ove Vlade niti njenih ministara! I ne ministara i političara koji su započeli karijeru,kao komunistički kumrovečki studenti i pitomci.

Bilo bi ludo tražiti od unuka i sinova krvnika da se poklone kostima pobijenih Hrvata,žena djece,staraca,jer kod nas vrijede dvostruka pravila,za dvostruke i lažne priče. Primjer kojeg mogu navesti jeste Jasenovac kojeg se svaki pripiti prota hvata ako želi na misi ocrniti Hrvatski narod,kao da je Jasenovac jedno od najvećih stratišta srba,židova,komunista i cigana! E pa došlo je polako vrijeme, da se skine ta stigma sa Hrvatskog naroda,i da se četničke prote,stave na mjesto koje im pripada,a to je na začelju kolone,po privilegijama koje imaju! Otvorite oči! Ako po manastirima pravoslavnim,djecu uče pjevati četničke pjesme,što možemo onda očekivati od naroda koji je toliko zaluđen svojim “božjim poreklom”?Kako je rekao njihova akademik,Dobrica Ćosić,odnosno kako je definirao suptilno “božansko”srbsko biće?Evo kako:

„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
„Laž je srpski državni interes.“
„Laž je u samom biću Srbina“.
„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“
„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“
Jedino istinito u srbskoj politici jesu afiniteti i pretenzije na Hrvatski teritorij i Hrvatske zemlje. Dakle ako je u samom biću srbina,laž,i ako je njihova politika(a povijest nas uči)lažna,lažljiva,obmanjivačka,tada se trebamo zapitati,tko su i što su ti političari iz našeg Hrvatskog sabora koji trče tamo za svaku sitnicu,i traže savjete od srba,koji su,od njihovog akademika”registrirani”kao notorni lažovi i obmanjivači! O njihovoj ulozi u NWO pročitajte više u članku Emila Čića- http://hu-benedikt.hr/?p=21520 ….Dakle svinjarski narod sa svinjarskim kraljevima,i svinjarskim običajima,kojima pljačka,palež,silovanja i brutalna ubojstva nikada nisu bili strani pojam,dok su nasuprot sebe imali krotki Hrvatski narod,nenaviknut na zvjerstva,koja su im se pripremala i događala,unazad stotinama godina!I onda se pitamo što se to dogodilo u Hrvatskom narodu pa je odjednom postao genocidan?Ne znate?…evo odgovora!

U radno popravnom logoru Jasenovac je umrlo od raznih bolesti možda 200-300 pritvorenika,i to u periodu od 1941-1945 godine.I to je cjelokupan broj stradalih u Jasenovcu.Nakon sloma NDH te Bleiburga i Križnih puteva,komunističke vlasti ponovo stavljaju u pogon logor Jasenovac,no ovaj puta,i za razliku od vlasti NDH,u pogon kao logor SMRTI,odnosno za masovnu likvidaciju Hrvata,Hrvatica,djece,staraca,Nijemaca i Mađara!

Pretpostavlja se da je od 1945 do 1951,do kada je komunistički logor smrti Jasenovac radio,pobijeno blizu 80.000 ljudi. Šezdesetih godina kada su vršena iskopavanja radi naplate ratne reparacije od strane SFRJ Njemačkoj,u sedamdesetak jama koje su bile iskopane,su pronalaženi artefakti u vidu vojničkih čizama vojnika NDH i Wehrmachta,dugmadi i oznaka Ustaša i domobrana! Nakon toga su iskopavanja po naređenju KPJ zabranjena,i do danas se nije rasvijetlilo o čemu se radi. No postoje ljudi koji su se uhvatili u koštac sa ovom mračnom dvoličnom tajnom KPJ i tadašnjeg srbskog vodstva,kao što su Dr.Stjepan Razum i Mladen Ivezić koji rade na tome da se konačno na optuženičku klupu stave oni koji su ZAISTA krivi za masovna klanja i egzekucije u Jasenovcu! A to vjerujte mi nikako ne mogu biti HRVATI. Dosta je laži i prijevare bilo,obmanjivanja srbskih,te optužnica i objeda na račun Hrvatskog naroda! Dosta je bilo mimohoda prota po grobištima Hrvatskog naroda i držanja polupijanih liturgija i propovjedi o genocidnosti Hrvatskog naroda! Velikim dijelom su zato zaslužni i bivši predsjednici Stipe Mesić,i Ivo josipović,kojima je u svakodnevnoj retorici bilo najučestalije spominjanje Jasenovca i Ustaške guje u grudima! E pa gospodo UDBA-ši dolazi vam kraj,polako ali sigurno!
LUSTRACIJA je našem narodu prijeko potrebna,i to zato,da se maknu svi komunistički kadrovi i njihova djeca,jer su se uvukli u sve pore društva! Gotovo je nemoguće izabrati nekoga iz sadašnjeg saziva vlade,koji nije dijete ili unuk,nekog komuniste,ili sam nije Kumrovečki pitomac!
Zasluge za Hrvatsku Državu trebaju isključivo dobiti,Hrvatski narod,Hrvatski dragovoljci,invalidi i branitelji! Jer da nema njih,ni ja ne bih ispisivao ove redke! A zasluge za rasvijetljavanje komunističkih zločina,koji se dan danas prikrivaju,kao što zmija noge krije,trebaju dobiti svi oni koji se budu duhom,tijelom,materijalno i financijski uključili u ovu veliku avanturu! Imamo svjetlo na kraju tunela,samo se trebamo odvažiti i krenuti prema njemu!

Jer na koncu-
“Govoriti iskreno često je najveća pustolovina.”

Friedrich Dürrenmatt.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: