Novo!

Kosovo bačva baruta!

 

Etničko čiščenje nije ništa novo i države koje su nastale na etničkom čiščenju nije novi pojam.
Raška odnosno Srbija je nastala na etničkom čiščenju po najprije na Albancima prije prvog svjetskog rata i za vrijeme prvog svjetskog rata. Politička ubojstva su još jedan temelj Srpske države primjer je ubojstvo Obrenovića kralja Srbije od strane Karadordevića i veliko-srpske terorističke organizacije “crna ruka”.
Pod Karadordevićem masovna ubojstva su izvršena ne samo u granicama nove uspostavljene Srbije već su politička ubojstva izvršena i u drugim državama u okolici.
Gavrilo Princip kao član srpske terorističke organizacije “crna ruka” je izvršio atentat na Ferdinada, događaj kojim je započeo prvi svjetski rat.
U koliko atentat na Ferdinada ne bi doveo do rata srpska teroristička organizacija “crna ruka” je imala spis visokih dužnostnika po svijetu na koje je “crna ruka” bila spremna izvršiti atentate i izprovocirati svjetski rat.
Kosovo, u koliko se želimo prisjetiti Kosova i za vrijeme Titove jugoslavije onda bi se suočili Srpskom genocidom nad Albancima u Kosovu.. taj srpski teror nije nikada prestao na Kosovu a sa blagoslovom tadašnjih svjetskih moćnika Srpska mržnja na sve što nije srpsko se proširilo na Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu-Hercegovinu i Kosovo.. u slučaju da ta srpska genocidna mašinerija nije bila zaustavljena sa NATO bombadiranjem srpskih moćnika ne samo da bi Albanci na Kosovu bili masovno poubijani več se ne bi stalo sa napadima na Crnu-Goru a tako niti Makedoniju.

UN su odlučili umiriti a sa tim i dozvoliti stvaranje Srpske enklave u Kosovu, Mitrovica i sjeverno Kosovo je pod UN-om dozvolilo stvaranje Srpske enkleve, tako je ostalo do danas.
Kako je Tito znao kazati da je Srbiji dozvolio da se “osvete” i zadovolje tako su UN i druge sile dozvolile odnosno  inzistirali stvaranje srpskih enklava u Bosni a tako i na Kosovu.
Veliko srpski duhovi iz Mitrovice srpska enklava koju vodi srpska mafija i gdje se javno prodaju droge, nude se usluge prostitucije i razno raznog šverca koji je predvođen iz Beograda ovih dana pojavio se incident – Ubojstvo Oliver Ivanović koji je bio vođa Srba u srpskoj enklavi u Kosovu.

Na pogrebu Ivanovića došli su gotovo svi glavni političari iz Beograda, predsjednik srbije i bivši četnik Aleksandar Vučić bivski srbijanski predsjednik i četnički vojvoda Tomislav Nikolić a iz Hrvatske Milorad Pupovac.. nisu niti drugi se suzdržavali kazati neku riječ žaljenja poput četničkog vojvode Vojislava Šešelja a i premijerka srbije Ana Brnabić koja je u rodstvu sa Udbaškom ubojicom Vinkom Sindičićom i čiji je otac prebjegao u Srbiju za vrijeme domovinskog rata i priključio se u JNA. Brnabić je imala kazati samo tople riječi za Olivera Ivanoviča.
Sve je to vrlo čudno kada ipak svi pokazatelji pokazivaju da atentator i organizator je ipak Beograd.
Kako poznamo povijest Raške odnosno Srbije, srbijansko nasilje, etničko čiščenje, međusobnih obračuna i ubojstva poput Obrenovića, Karadordevića, Arkan, Zorana Djindjic i tko zna koliko takvih slučajeva jedna stvar što je sigurno je da se Srbija priprema za još jedan obračun sa Kosovom a to ubojstvo Ivanovića bi mogao biti dovoljni izgovor za takav podhvat a kuhar Dodik u Bosni bi jedva čekao računajuči podporu od Bošnjačke strane infiltriranih sa raznim srpskim spavačima u redovima Bošnjačkih političkih stranaka da se riješe Hrvata. A onda je lako se obračunati i sa muslimanima koji su i tako Srbi koje treba istrijebiti, kako je već pravilo u četničkom pokretu za etničko čistu veliku-Srbiju.

Izvor: Darko Oreč

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: