Novo!

Kratki uvid u hrvatsku politiku!

15058739_1871398396424582_313855301_n

Nad hrvatskim narodom se spustio oblak zla, u vidu promjena koje dolaze, na Markov trg. Nitko nije zaštićen i odjavljen. “Hrvatski političar”, kao i cjelokupni Sabor, četnički političari su uvjereni da se ništa ne može promijeniti, i da im je zaštita te sigurnost, ispoštovana, i proslijeđena onima koji to mogu učiniti i odraditi. Hrvatska Policija, je više nego ikada, dobila dojam da se nešto valja i prijeti svima u Hrvatskoj. Povremena šutnja je isprekidana, sa tri hitca u zrak, po svim grobljima Hrvatske, jer drugog nauma u nas nema a niti sudbine. Smrt je postala veliki biznis u Hrvata, ali ne zbog zarade, već se iz hobija uništavaju Dragovoljac i Branitelj. Opasnost koja se nadvila je dan danas pod velom šutnje i spletki, koje pokušavam rasplesti do kraja. Smrtne želje koje su nam upućene od komunista i četnika aboliranih, se poštuju i isporučuju nama koji smo gradili Hrvatsku. Oni drugi koji su protu nas bili su postali “crveni Heroji” kao i zle skupine, koje nam rade sva čuda svijeta, da odustanemo, od Hrvatske.

Dr. Ante Starčević, je davno kazao: Živimo za Hrvatsku, dosta smo umirali! No nekome je ipak toliko stalo, a dr. Ante Starčević je to davno prepoznao, i upisao u svoje knjige, kao misao vodilju, koju je malo tko prepoznao. Što bi značilo zapravo živjeti za Hrvatsku?

Hrvati kao jedan od najstarijih naroda na zemlji, jeste bio i ostao narod po kojem se puno toga temelji i daje drugim narodima. Zato nam i jeste kako jeste. Tu smo stali jer dobro se dobrim u svijetu nikada ne vraća. Krivi političari na krivim mjestima, kao i zla kob, ratova koji su se vodili diljem NDH, za slobodu našeg naroda…

Nevješta politika i naivnost našeg naroda, jeste, samo odraz i zrcalo, vanjske prosrpske politike, koja nikada ne će odustati od zadane granice Karlovac Karlobag Virovitica. i ktomu još pritišće dan danas, manipulira, i vara hrvatskog čovjeka. Tomu su krivi i ministarstvo vanjskih poslova, kao i vlada i političari koji su ogrezli u novcu i pljunu svaki puta na sirotinju, na način da ne reagiraju, na zahtjeve i vapaje, npr. 500 obitelji iz Vukovara, koji nemaju za koru kruha. Bahatost političara, vlade, Policije, koja tjera, svog uposlenika iz Šibenika van iz stana, a ima troje djece, i suprugu, govori u konačnici sve, tko je vlasnik Hrvatske, kao i tko mešetari našim domovima.

Vlasnici Hrvatske su trenutno, masonerija, i udbomafijaške strukture, koje ne piju vodu zato što su žedni, već zbog toga, da nama nedostane i da budemo prinuđeni, napustiti naše vjekovne Domove.

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: