Novo!

Krdovođa i krvolok Tito

10957869_645617462232791_2931371008070182833_n

Poštovani Hrvati i Hrvatice, kao i ostali domoljubi u Hrvatskoj, probudimo se i dajmo svoj doprinos ubrzanom i konačnom procesuiranju četničkih krvoloka, kao i njihovih zaštitnika u ,,hrvatskoj,, vlasti, koji ih još uvik štite i tako se izruguju svima nama, a naročito nevinim hrvatskim žrtvama koje su masakrirali četnici i sljedbenici komunističkog krdovođe i krvoloka J.B.Tita.

Ne dozvolimo da gori od četnika i krdovođinih sljedbenika, koji su obilato plaćeni i privilegirani da procesuiraju četničko-komunističke zločince i dalje budu na platnoj listi Hrvatske, da ne budu hitno procesuirani za pogodovanje zločincima, tj. za veleizdaju, jer su izdali hrvatske interese i svojim zlodjelima zaštitili one za koje su bili obilato plaćeni da ih procesuiraju. Ne dozvolimo zločincima da nekažnjeno i nezasluženo uživaju u zemlji koju su uništavali na najgore moguće načine.
Dignimo se u obranu hrvatske časti i ponosa, ne sramimo se svojih časnih predaka i ne ostavljajmo nekažnjene zločince na slobodi, jer će mo tako izdati i svoje potomke.
Ako i dalje nastavimo tolerirati dosadašnju veleizdaju ,”naših” vlastodržaca, tada će mo potpuno nestati sa popisa naroda koji zaslužuju imati ime, čast i ponos i postat će mo običan bezvrijedni i beskorisni ljudski otpad, nedostojan života u slobodi.
Imajte na umu da ovakve veleizdaje kakve nam čine pojedini predstavnici ,”hrvatske” vlasti, ne bi nam činili niti četnici da se nismo uspjeli obraniti od njih, jer oni su puno gori od četnika, iako smo mnogi mislili da nije moguće biti gori od četnika.
HrvatskibraniteljizŠibenika
Milenko Bađžim
Nikad prodan Domovini odan!
Stric Ivan!
Stric Ivan!
Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: