Novo!

Kriv sam jer sam Hrvat!

 

 

Današnji dan nije moj, nema sunca, ima kiše. Svađa u prijateljima dojučerašnjim nerazumijevanje, urote i isijavanje mržnje su svakodnevnica. Kao da žele biti gospodar nad vama i nad mojim i vašim životom. Mislim da sa mržnjom žele pobijediti. Gladni moći, uvida u vašu obitelj te postupke koje činite i dobrotu koja vas krase. Pritiskaju vas jer žele da počinite nešto. Dobro se osvrnite i pogledajte tko je iza vas, kada vam padne na um nekakva zamisao. Kada je kasno nije dozvoljeno razmišljati a da prije toga ne uputite svoju zamisao kontroloru. Ma koliko školovani bili, nad vama se urota nadvila-vrlo jednostavna. Evo jedan model urote:

Urotnik odlazi u policiju nekoliko puta, tijekom par dana pa i na hitnu govoreći im da vas treba uhititi kako bi privukli pozornost na sebe jer na njih ne obraćate pažnju. Gledate svoj život i pokušavate izvući najbolje što možete od ostatka života kojeg imate. Ako se netko ne slaže sa tom zamisli evo svađe i kopanja rake ispod vaših nogu. Žele se staviti iznad vas, kao da ne znaju da ste se nadvili od njih i odvojili i izdigli iznad njihove sive svakodnevnice, izvan dometa očiju a koja je njihov sastavni dio života. Savez komunista je živ, jak, možda nikada jači u današnjoj Hrvatskoj, a sivi u sivom šeširu su podanici njihovi. Zbog čega to rade, zašto pakiraju branitelje u psihijatrije. Broja im se ne zna koliko ih je zatvoreno. Bez prava na mirovinu, na materijalna bogatstva koja su stekli. Bolje rečeno ako su ga imali. Oduzeto im je pravo i postaju brojevi, imaju uvid sa kojim ništa ne vide niti čuju. Napakiraju vam dok ste rekli keks. Gnjave vas a trebali bi posjetiti barem psihologa pa neka im pomognu jer tolika paranoja zbog živih dragovoljaca i branitelja je doista čudna. One koje nije odnio rat odnio je prividni mir.

Ne dozvolite urotnicima da predahnu, jer im je zlo u glavi, a zato sve smo ja i vi krivi. Volite ih ako možete. Oprostite im ako trebaju oprost. Ja ne mogu oprostiti sivima niti četniku. Poništimo aboliciju jer među njima, aboliranim nema ljudi. Samo zvijeri. Tko nam je kriv što smo dragovoljci. Nadalje postoje razlike između PTSP i PTSP-a. Oportunisti koriste blagodati oboljelih i onih dijelova koji im nije ostao važan. Kazat će vam da nemate kontakt sa stvarnosti, jer prevladavaju ratne teme. Najprije prijedlog, apotome se otključavaju ćelije u kojima će te provesti ostatak vašeg patetičnog života. Oboljelom poglavito se ne piše dobro, jer su tu obalu davno 1991 napustili i ugrozili svoje živote da bi danas sivima bilo dobro. Zato i umiremo. Svojevoljno ili po redu kako to već danas ide. Nije se niti on bojao pa je umro za nas. Samo je rekao: oprosti im oče jer ne znaju što čine. Krist oprašta, ja nemam pravo na oprost. Pa niti vi. Jer bi dobili samo vjetar u krila, za krivi smjer. Da bi iznova vam napakirali.

1 Comment on Kriv sam jer sam Hrvat!

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: