Novo!

Kuc, Kuc…Tko je?…diktatura iz “1984” je na vratima!

Orwelova 1984. Roman kojeg bi svak trebao pročitati ako nije već pročitao u školskoj knjižnici. Spomenuo sam ga jer nam se bliži vrijeme kada će verbalni delikt postati stvarnost, i biti će gore već što je to bilo u komunističkoj Jugoslaviji. No ako i niste pročitali roman, niti ne morate , jer je režim Velikog brata postupno uvođen a 1984 godina je ipak za knjižnice kao literarno/proročansko djelo. Orwellova 1984 nije trebala biti uputstvo za pokoravanje naroda, no kod nas Hrvatskoj ipak jeste uz pomoć politiara sprovedeno.

  • Ministarstvo ljubavi već imamo, prema istoimenom ministarstvu iz Orwellove 1984 godine. Istoimeni film u kojem se ponižavaju udovice dom. rata, na najgori mogući način, prikazujući ih kao osobe slaba morala. Tajnu Policiju također koja radi na kontroli uzdi, kako im se ne bi omakle iz ruku, jer, na koncu Veliki brat je već tu.Ne govorim o društvenoj mreži. Govorim o UDBA-škim strukturama i KOS koje su sveprisutne u Hrvatskoj, i kao zla sjena stoji odmah do nas. Sjene su nam postale suvišne. Nije paranoja, već zaključujem da se sve poduzima kako bi se svijet i život u Hrvatskoj zadržao u naopakoj pozi. Naglavce je sve okrenuto. Dojučerašnji Domoljubi, kao da gube konce, ili kao da ih je netko presjekao, te okreću leđa modelu koji je tu uz njih, a zaboravljaju da je uz njih uvijek bio i biti će NAROD. Neprijatelji bliže, se zove ta zamisao po kojoj funkcionira političar u Hrvatskoj. Ne zamjerite no radije si biram društvo.

  • Ministarstvo istine, je produžetak svega što se događa u Saboru, kao produžena ruka, i servisna usluga za objave, i izjave političara. Ako je Vučić prijatelj a deklarirani je četnik onda sam ja kamen od tri tone. Sve što kažu  Saboru je gnjusna laž, koja je u rukama servisa istina jer ona to postaje, i ne postoji osoba koja može potkrijepiti da je izrečeno glupost.
  • Ministarstvo mira je ministarstvo rata u knjizi. Kod nas to ministarstvo postoji a bavi se isključivo sa neprihvaćanjem istine, i izokretanjem iste da su Srbi naši vjekovni neprijatelji, i da nam ne žele zlo. Jučer su zvanično postali prijateljska zemlja. Svaka izjava, koja dolazi iz tabora ministarstva je ništa drugo do mazanje očiju da bi istina bila manje vidljiva pučanstvu, a ono što se želi reći važnije. Više nije važna istina. Ona nije u drugom planu ona je van plana potpuno.
  • Ministarstvo obilja također imamo, i to toliko veliko bogato, da smo podpisali i donijeli odluku za uvoz Monsantovih proizvoda. Todorić to već odavno čini, a sa ovim smo ozakonili ubojstva djece i i čitavih obitelji od najpodmuklijih bolesti, kao što je između ostalih i karcinom. Umjesto Slavonije žitnice i bogate zemlje danas imamo prazne njive zarasle u korov, a ona njiva na kojoj se sije nešto, nije ništa drugo do eksperiment velikih nad malima. Odnosno kako će se urod ponašati u obiteljima koji ga troše.

Razmislite u kojem smjeru ide Hrvatska? Ide li baš onako kako smo htjeli? Je su li uzde političarima ispale iz ruku, i tko sad upravlja Hrvatskom?

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: