Novo!

Kuda plovi ovaj brod?

savska-66-strah-hrvatskog-bijednika-od-hrvatskog-branitelja-2892
Od 20.listopada 2014. prosvijed u Savskoj koji još traje je imao namjeru ostvarenje prava svih branitelja te smijenu trojca Matić, Glavašević, Nađ.

Što je od navedenog ostvareno?-Ništa.

Prava branitelja na mjestu stoje još će se i pogoršati jer poslije svakih izbora naravno prvi na udaru su branitelji.

Navedeni trojac Matić, Glavašević, Nađ i dalje stoluje u Ministarstvu i tu će do daljnjeg ostati jer kako je krenulo ne bi me iznenadilo da čak na kraju ostanu i još jedan mandat. Iskreno nadam da neće.

Koju korist i dobro su imali branitelji od ovoga prosvjeda koji je imao dobru namjeru u samom početku? Iskreno rečeno po mome mišljenju nikakvu! S ovim što je do sada učinjeno jedino što je pozitivno mogu reći je to da su se nakon mnogo vremena poneki prijatelji ponovo okupili i prisjetili se dana SLAVE I PONOSA!

Koristi je bilo ali samo za pojedince a zna se tko su ti pojedinci. Svi to znaju ali šute a ja samo ne znam do kada će se šutjeti!?

Započeti su razgovori koji su “slavno završili” sa rečenicom :GOS. PREMIJERU IZVINJAVAMO SE I ZAHVALJUJEMO NA DOSADAŠNJEM RADU…( !?)

To su riječi čovjeka koji sebe smatra vođom prosvjednika!?

E, pa takav ne može reći da ima moju potporu!

Drugi sastanak u Ministarstvu branitelja:

-Potpuno isti slučaj; jedini pomak je bio, da se trebaju oformiti skupine koje će voditi daljnje pregovore ali od toga se nije nikuda pomaknulo! Od tog dana nije održan niti jedan sastanak.

Jedino ako opet nije bio neki tajni za kojeg branitelji opet nemaju pojma a ne bi me iznenadilo da je do toga i došlo, jer su se isti u više navrata sastajali potajno s predstavnicima vlasti i ministarstva!

Zadnje izjave Josipa Klema i Đure Glogoškog su na fotografiji.

11895991_870998789660353_2215626370070898635_n

Micanje šatora i samostalni izlazak na izbore. Pitam se o čemu njih dvojica razmišljaju!? Opet samo da oni budu u centru pažnje i zbivanja, i naravno kako sve upućuje: na osobni probitak!

Ja tu sebe ne vidim. Za branitelje sam uvijek kao i do sada ali za probitak i korist pojedinaca NIKADA!

Mnogima se moje mišljenje neće svidjeti, stoga slobodno pljujte po meni ali toliko plitak i glup nisam da ne vidim KUDA PLOVI OVAJ BROD!

Napisao:Senad Patrik Omić

Prenio:Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Oglasi

2 Comments on Kuda plovi ovaj brod?

  1. oni koji najviše kritiziraju Đuru i Klema- najmanje su bili u šatoru!!

    • Nisam siguran u to gđo.Vatovac, no neka Vam bude. Svašta se priča, kruže nekakvi vjetrovi oko svih događanja. Volio bih da sam većinu stvari oko tih priča-nasjeo!

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: