Novo!

Kukurikavci, kosa vam je masna…

Oni za koje bih ja glasao, njih nema na političkoj sceni. Pomela ih je UDBA, i osobni interesi, koji nisu mali a narod je gladan. No da ne jadikujem sada jer nema mojih ili vaših, navest ću nekoliko primjera.Da napomenem samo da smo se za vrijeme SDP-ove vladavine enormno zadužili u svijetu. “High Life” kojeg su vodili SDP-ovci sa svojim partnerima je gnjusan način i nazadno razmišljanje. Prodaja tvornica, i tvrtki za sitniš, jeste dokaz bahatosti i stava, da sve ono izvorno Hrvatsko što se pokrenulo po njihovim razmišljanjima- ne valja, te se treba rasprodati. Jednako kao što je Tito razmišljao. Tito je mislio da će Hrvati prijeći olako preko pokolja u 1.500 grobišta koja su rasuta od Hrvatske do Makedonije, a istodobno je zasijao novi sukob, koji se rasplamsao i buknuo 1991 agresijom na Hrvatsku.Imamo goruća pitanja u Hrvatskoj. Pitanje abolicije, četničkih ratnih zločina, lustracija ex komunista, procesuiranje kaznenih djela-pljačke, i veleizdaje! Povelik zalogaj za ekipu koja dolazi.

Što će nama četnici u Saboru?

Što će nam Vukovarski silovatelji u Saboru?

Što će nam ubojice i lopovi u Saboru?

Što će nam veleizdajnici u Saboru?

Milanović misli da će nakon njega cijeli svijet propasti, urušiti se. Jednako kako je Tito mislio. Programirao je Milanović i sukob kod nas, i to građanski rat. Baš kako je i koljač Tito programirao raspad Jugoslavije.Ne. Ovaj puta ako se ne obavi lustracija u Hrvatskoj, političari koji je ne budu sproveli, će stati rame uz rame sa Milanovićem, Mesićem, Titom, Pusićkom i sa četničkom žgadijom iz Sabora, te biti upisani u Hrvatskoj povijesti kao najveće štetočine i Jude, koje su uništavale Hrvatsku djecu. Stalno vezivanje našeg naroda za fašizam, nacizam, nije u redu. Jer kao prvo Ustaški pokret je bio popunjen i sa Židovima, i Srbima, i Muslimanima.

A sa druge strane, komunistički pokret je učinio toliko zla Hrvatskom narodu i u cjelokupnom svijetu. Najveći koljači su bili komunisti. Pod okriljem noći su nestajale stotine tisuća obitelji iz našeg naroda…Zar njima i njihovim sinovima, unucima i rođacima da ostavimo našu Hrvatsku?Ne. Ovaj puta netko ide u političku ropotarnicu. A po mome skromnom mišljenju bi to trebao biti SDP i lijevo političko krilo HDZ-a, i sve UDBA-ške strukture, i koje su pustile korijenje kod nas.

Tito nam je pokušao uništiti sjeme. Srbija je pokušala uništiti Hrvatsku državu. A Milanović i SDP, skupa sa UDBA-šima, je pokušao uništiti našu budućnost. Stoga, neka na izborima 08.11.2015 u nedjelju, pobijedi onaj tko je voljan izvući Hrvatski narod iz ralja udbomafijaških struktura. Ako se to ne učini, nemamo što očekivati od budućnosti. Jer ne ćemo imati što našoj djeci i unucima ostaviti. Da…upravo djeci i unucima. Nismo mi odrasli više bitni u ovoj cijeloj priči.

Milanović je svojim postupcima, nasrnuo na opstanak naše djece i unuka. Baš kao i Tito, svojevremeno. Tito je klao i ubijao, jer je bio zatucani primitivac, a Milanović je školovan. On ne kolje. Ali izdao je sve što se izdati moglo. Rasprodavao. Poticao iseljavanje (smanjio nezaposlenost!?), i još nam uvezao 300.000 imigranata. 

 

Naizgled, obične rečenice, no kada dublje uđete u smisao, shvatit će te, da ste oduvijek bili samo ono što politika i političari pokušavaju satrati, te nas vratiti u regije, region, nekakve nove balkanske asocijacije. Pokušavaju nam ubiti Hrvatstvo. Plod te zamisli, u ruhu “nove zajedničke države” jeste novi genocid i pogrom Hrvata u našoj Domovini Hrvatskoj: Prvenstveno na političkom planu, kojeg je skovao Milanović sa suradnicima. Kako u političkom planu, pa tako i u svakom drugom. Zbog čega nas primoravaju da moramo trčati srbadiji i četnicima? Em, što prisilno tjeraju ovce k njima, a guske same jure, tu nam još i bećarce brane!?

E pa evo jedan za kraj, za Kukuriku koaliciju:

 

“Kukurikavci kosa vam je masna, ko da vam je iz guzice rasla!”

 
 
Nikad prodan Domovini odan!
 
Stric Ivan!
tekst-i-fotografija
Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: