Akcija!

Knjiga “Magistrala mržnje” 256 str. meki uvez

kn70.00 kn50.00

ZAGREB
Knjige sam počeo pisati iz revolta prema vladajućim strukturama, kao i zbog srpskog specijalnog rata koji bjesni na našim prostorima. Prvu knjigu, “Dnevnik jednog Unuka”, pisao sam oko dvije godine i istovremeno sam vodio blog Hrvatsko obrabeno štivo, koji danas ima preko 2.000.000 posjetitelja te oko 10.000 lajkova i više od deset tisuća sljedbenika. Blog je domoljubnog karaktera i samim time je u startu diskriminiran od ljevice kako HDZ-ove tako i SDP-ove.
Cijena knjige je 150kn+poštarina za područje Hrvatske a za područje ex Jugoslavije i EU je cijena 150kn+poštarina.
Izvor: Miroslav Flego

Dostupno uz narudžbu

Opis

ZAGREB

Ivan Dujmić (52) dragovoljac je Domovinskog rata i HRVI sa 40 posto oštećenja, obišao je niz bojišnica tijekom rata, od Bogdanovaca, probijanja kukuruznog puta, Vinkovaca, Nuštra, Slavonskog Broda kao pripadnik 3. GBR Kune, Medačkog đžepa i Velebita kao pripadnik Specijalne jedinice policije. Objavio je dvije knjige i vodi blog jer, kako kaže, pisanjem se izdiže iz sumorne svakodnevice.
Knjige sam počeo pisati iz revolta prema vladajućim strukturama, kao i zbog srpskog specijalnog rata koji bjesni na našim prostorima. Prvu knjigu, “Dnevnik jednog Unuka”, pisao sam oko dvije godine i istovremeno sam vodio blog Hrvatsko obrabeno štivo, koji danas ima preko 2.000.000 posjetitelja te oko 10.000 lajkova i više od deset tisuća sljedbenika. Blog je domoljubnog karaktera i samim time je u startu diskriminiran od ljevice kako HDZ-ove tako i SDP-ove. Pisao sam za Dnevno.hr, Croative.net, Braniteljski portal i mnoge druge portale. Druga knjiga je “Magistrala mržnje” i obje knjige sam tiskao u vlastitoj nakladi. Uvijek napominjem kako mi je pisanje višestruko pomoglo jer sam se pišuću izdigao iznad turobne svakidašnjice poput kladionica, alkohola, droge i tableta za ublažavanje PTSP-a, okrenuo sam se svjetlu i izašao iz mraka.
Link:
Teme u obje knjige su specijalni rat protiv Hrvatske, umiranje dragovoljaca i suicidi nakon Domovinskog rata, trovanje bojnim otrovima u Slavoniji, politička situacija danas i mnoge druge teme koje nalazim u svom okruženju. “Magistrala mržnje” upravo je izašla iz tiska i u neku ruku nastavak je uspješnog prvijenca “Dnevnik jednog Unuka”, u kojoj još žešće analiziram stanje u Hrvatskoj. Urednik knjige je Ivica Mijatović, književnik iz Gradišta, koji je napisao i uvodnu riječ. Knjiga je možda nešto opširnija, ima 250 stranica, ali se nadam da će je čitatelji primiti dobro kao i prvu – kaže Ivan Dujmić i već planira i treću. Materijal pomalo prikuplja i nada se da će za dvije godine izići iz tiska. Tema i te knjige bit će Dujmićevo poimanje stvarnosti i reagiranje na aktualna zbivanja. No o aktualnoj politici i političarima na vlasti i onima u oporbi nema najbolje mišljenje.
Volim analizirati stanje u nas i pratim sve što se zbiva. Abolirani četnici hodaju Hrvatskom i ratni zločinci nisu procesuirani, specijalni rat će se nastaviti i dalje voditi preko udbomafijaških struktura i mali čovjek se mora zapitati što i kako dalje. No optimist sam i valja vedrije gledati u budućnost – zaključuje Dujmić.
Svi zainteresirani neka se jave u rubrici KONTAKT ili na fb u inbox.
Cijena knjige je 150kn za područje Hrvatske i za ex Jugoslaviju i za EU 150kn + poštarina.
Izvor: Miroslav Flego