Novo!

LIEPA PLAVKA!

Vremenski i za zadovoljstvo hrvatskih antifašista i onih koji se postidno žele predstaviti da su Hrvati i za Hrvatsku Državu, ti si u pravu. Ali za većinu i to ogromnu većinu – uključivši i milijune Hrvatica i Hrvata i njihove djece i unuka koji su nastradali u ratu NEZAVISNE DRŽAVE HRVATSKE, i onih koji su raseljeni a u svojim srcima nose našu Lijepu Hrvatsku, ti nisi u pravu.

Nisi u pravu zato što izbjegavaš ISTINU a ISTINA je ta da su se Hrvati od 626 pa sve do danas borili za Hrvatsku Državu, a ti samo spominješ ovu zadnju bitku a negiraš sve ostale. To tako ne iđe. Ako misliš biti predsjednica svim Hrvaticama i Hrvatima, onda trebaš biti predsjednica i meni koji za Hrvatsku živi u DUHU USTAŠTVA, a odmah govorim i naglasavam da nisam Ustaša jer me je majka kasno rodila. Ali osjećam se kao Ustaša jer je to jedini način da danas proživimo i ostanemo kao narod Hrvata u Hrvatskoj Državi.
Sve ostalo je mlaćenje prane slame: Ti meni Serdaru, a ja tebi Barjektare, pa da vidimo tko koga bolje laže.
Izvor: Otporaš
Žig

4 Comments on LIEPA PLAVKA!

 1. LIEPA PLAVKA NA STRANICAMA “HRVATSKO OBRANBENO ŠTIVO”
  http://otporas.com/liepa-plavka-na-…-obranbeno-stivo/

 2. Povezano
  HRVATSKI NARODNI ODPOR!
  HRVATSKI NARODNI ODPOR!
  In “Hrvatska”

 3. Danas je hrvatski državni praznik DESETI TRAVNJA, 61 godina od atentata na Poglavnika dra. Antu (10.4.1957-10.4.20189 Pavelića…
  http://otporas.com/danas-je

 4. Milan Boban // 12/04/2018 at 19:53 // Odgovori

  Kratka povijest Croatia Ranch-a u Bowie, Texas…
  http://otporas.com/bowie-te

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: