Novo!

Ljaga na HOS, koja se ne će sprati nikada!

Optužnica je bivše HOS-ovce teretila da su supružnike Radomira (srbin 38) i Anicu Olujić (hrvatica 37), te njihovo dvoje djece Milenu (hrvatica 16) i Marka (hrvat 13) ubili hicima iz vatrenog oružja u njihovoj kući u Radićevoj ulici 51a u Cerni.

Sudilo im se pod optužbom za ratni zločin protiv civilnog stanovništva, a sve petorica negirala su krivnju. U optužnici se navodilo kako su Olujićevi ubijeni u predvečerje, sa 40-ak hitaca iz vatrenog oružja, dok pokušaj miniranja kuće s mrtvim tijelima nije uspio zbog nestručno postavljenog eksploziva. Kao motiv navodila se srpska nacionalnost Radomira Olujića, ali i saznanja optuženih o „crnoj aktovci s novcem“. Djevojka Milena je bila silovana, u više navrata. Mali Marko je zaklan. A od svega toga su dobili zatvorsku kaznu u trajanju, po kojoj će po isteku izaći van, kao slobodni građani, i “velike rvatine”. Sram i stid me je takve stoke, koja ubija maloljetnike, zbog DM (njemačkih maraka) jer kune nisu imali, za cigarete, upaljače, alkohol i možda drogu. Veliki bojovnici. Što se mene tiče oni su od mene osuđeni, na sve samo na život nisu. Kao zenga sam štovao ženevsku konvenciju.

Da spomenem samo pojedine od njih:

  1. Mario Jurić je patološki lažljivac-bolestan doslovno u glavi!
  2. Pukovnik Chicago…što kazati, veliki ratnik kada je osjetio opasnost od 16 djevojke  i 13 godišnjeg dječaka. Strahota.
  3. Pukovnik Tomislav Madi…Sve sam pukovnik do pukovnika. Pitam se samo gdje je raslo to ordenje, koje su dobili i ukazi, za ovako visok čin.

Jure Francetić kao jedan od velikih vojskovođa Crne Legije, i ustaškog pokreta, nije dozvolio da se srpski dječak “(ubije)” klanjem od četnika, te ga je uklonio sa mjesta i odveo na sigurno. E pa ovim putem pitam po Duhu Svetom, ne mora mi odmah odgovoriti, jer mi se ne sluša ništa…: znao je sigurno da je rat 1991 u Hrvatskoj. Znao je što se događa, u Slavoniji, i ako nije reagirao, imamo licemjernog velikog zapovjednika koji reagira, kada mu se kaže ili stavi u glavu. Stoga sve nadalje jeste za povijesni sud. Je li Jure zapovjednik HOS-a, bio tada?

Zar se išta promijenilo danas?

NITKO NIJE NEVIN U OVOM SLUČAJU!

Prema tekstu prvostupanjske presude, Chicago je izdao zapovijed, Jurić i nepoznata osoba pod nadimkom Bosanac usmrtili su Olujiće pucajući iz kalašnjikova i škorpiona, za to su vrijeme Poštić i Lazić u premetačini našli 1500 DEM i zlatni nakit, dok ih je vozač Starčević čekao u svom Mercedesu. Silno su se obogatili, a KRIŽ kojeg su dobili, je toliko veliki, da ga ni sv. Petar, ne bi podnio. Naravno opljačkano su popili, potrošili na loše žene. Njihovog kalibra, i njihovog intelektualnog dosega. A sutradan su krenuli dalje, sa ubijanjem nekakve, druge obitelji…kako djece, tako i svih drugih. Za ovo zadnje, ne će i NEMA, dokaza, jer se njihov “ratni put” krije kao što puž golać. Krije se trag od sline. Svi vide sve, i šute. A vidljiv i na kamenu i na travi!

Meni je ovo jednak zločin, po načinu izvedbe, poput onoga u Borovo selu i Vukovaru. Isti princip, ista žestina, isti nalog. Koljački nalog. Nehuman. Mučnina do kraja. Tko ne vjeruje, ako se povijest ponavlja, neka sjedne kao 13 redarstvenik u bus za Borovo selo, i neka čeka, pa pogledajmo jel časnije umrijeti u borbi u okruženju, ili kao stoka četnička ubijati maloljetnike, silovati, ili kao u Vukovaru vaditi oči, djevojkama, maloljetnima. Ono što sumnjam u ovom slučaju jeste kako je HOS Vinkovci, i Dobroslav Paraga su znali odpočetka za ovaj plan ubijanja obitelji Olujić. Mislim da je netko kazao od njihovih da je plan bio potican sa vrha, i da se sve znalo unaprijed. Od A do Ž! A da budemo licemjeri do kraja, imamo primjer u vinkovačkom HOS-u. Jedan umirovljeni pripadnik HOS-a, naime je rođak Nenada Čanka, predsjednika ogranka Šešeljeve stranke za Vojvodinu. Živi u Mirkovcima. Ima i drugih, o kojima ne ću govoriti niti pisati. Ali da su stvari čiste tamo, NISU i daleko su od toga.

Obitelj Olujić tvrdi da je prije rata, bilo sve u redu i da je sve bilo kako treba. Dok HOS nije doznao da je Rade Olujić bio sposoban i jak trgovac, vlasnik trgovine (diskonta). Njegov novac koji je davao HDZ, je otišao kao u bunar, a to su bile desetine tisuća DM, ( prema informacijama, preko 50.000 DM) koje su trošene za kupovinu naoružanja i drugih potrebština. Zato ostajte mi daleko VI koljači, koji ubijate djecu, silujete, i daleko vam kuća bila, jer sa sramnim hosovcima poput navedenih u tekstu po pitanju zločina, i ženama, koje su davale, potvrdu i poticale ubojstvo ove obitelji, a danas imaju djecu, kćeri i sinove, ne želim imati apsolutno nikakva posla. Da li ste vi normalne!? Ima li to gdje da se zločin ne naplati? Da se zaboravi!? Da se ne utjera, misao pod mikroskop? Postoji li pravda na svijetu, osim kod onih koji pravdu tjeraju? Ja pišem istinu i tjerat ću dalje. Jer ovakvim nakazama, mjesto nije ovdje, u Hrvatskoj. A niti na svijetu. Jer se jedan primjer, nekažnjen, preslika na drugu situaciju…

Sladoledari neka se maknu i ne diraju ovu obitelj.

2 Comments on Ljaga na HOS, koja se ne će sprati nikada!

  1. Ivica // 06/08/2017 at 07:22 //

    Bio je rat i nije se moglo provjeriti svakoga tko je pristupao hrvatskim jedinicama. Ali zato ne treba imati milosti prema onima koji su sramotili hrvatske heroje.
    Naravno, treba provesti procedure i utvrditi činjenice, a one koji su ubijali i činili zločine iz koristoljublja smaknuti bez milosti. Ili poslati na prisilni rad. A plaću koju bi zaradili dodjeliti oštećenima. Ili njihovim potomcima. Bandit je bandit i u ratu i ne treba dozvoliti kaljanju ugleda hrvatskog bojovnika od strane takovih.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: