Novo!

Luciferove horde pred vratima Hrvatske

page
Pripadnik ISIL-a u Siriji naoružan do zuba i isti na putu prema Europi dali je dobrodošao!? Po meni nije. Pripadnici cijele jedne postrojbe zla pod naoružanjem i vjerovatno na drugoj slici veliki broj istih terorista na putu prema kršćanskim zemljama.

Namjere istih nisu poštene i mislim da nisu dobrodošli. Koliko su ugroženi i koliko nemaju svoj put prema Europi plaćaju kojekakvim ratnim profiterima po par tisuća dolara po glavi, a ako su ugroženi i nemaju od kuda im novac da plate svoj proboj prema Europi!?

Koliko ima žena i djece u koloni koja je krenula!?

Ja ih osobno u toj koloni ne vidim. Svo to zlo potiče iz Arapskih emirata i njihovih Emira koji svakom od njih koji se odluči krenuti prema kršćanskim zemljama plaćaju po 5000 dolara, a za taj novac koji im daju kupuju svoje podanike koji će UVJEREN SAM vršiti teror po svim zemljama koje ih prihvate a to našoj Hrvatskoj ne treba.

Europska unija isto tako radi na tome da se veliki broj istih nepoželjnih naseli po Europi, plaćaju siromašne zemlje da iste prihvate. Ali na žalost taj novac u većini slučajeva nije iskorišten za prihvat istih i povratak natrag od kuda su krenuli, nego u većini slučajeva završava u privatnim džepovima mnogih političara.

Nedavno smo prošli pakao rata ali ako nam se ovi dosele Domovinski rat bi mogao biti dječija igra spram onoga što nam misle nepoželjni gosti s istoka.

Ostojić, Milanović i Pusić nam to priželjkuju otvaraju prihvatilišta, kao i današnja vlada, za iste, po napuštenim vojarnama i drugim objektima koji su godinama zapušteni. Iste objekte nisu htjeli obnoviti i urediti za ugrožene Hrvate ali za potencionalne neprijatelje i teroriste otvaraju i uređuju a nadam se da ni oni neće dugo.

Barikade na gran.prijelazima trebamo napraviti. Kako sam vidio na slikama ima uhranjenijih i tjelesno težih od mene. Dakle nisu izbjeglice vec SPAVACI-INFILTRANTI koji ce kad tad pokazat svoje nakazno lice…

Volio bih da se varam,i da mi liječnik izda rcp.za normabel…no peh je u tome što ćemo svi imati posljedice zbog vjer.fanatika koji hrle ovamo učiti nas kako je njihov Bog jači i veći…

To je smišljeni i organizirani napad na Europu i Europske zemlje…tko to ne vidi,slijep je kod očiju! Nemaju dokumente? NIŠTA!? Pa mislim da je sve jasno… Žene tamo ostale,a oni nabildani uhranjeni, sa mačetama, noževima i drugim hladnim oružjem!?

Ako već putuju u civiliziranu Europu, prepunu ljudskih prava-zašto nose mačete i noževe!? Navika? Odgoj? Kultura?…Mislim da je to sve skupa i još po nekakvi faktori koje ne poznamo dovoljno.

Na koncu neka ih naši veliki fajteri i fajterice ZA LJUDSKA PRAVA prime kod sebe na stan u podstanarstvo, poput Mirele Holy, V.Teršelić,Pusić bila bi to ogromna promiđžba i reklama za LBGT,BABE,DOCUMENTA, i druge udruge a samim tim bi zadali poput Jedi-ja završni udarac mačem da su sve što se čulo za došljake iz Afrike glasine i laž!

ISIL

Ili su se možda udruge uplašili da bi mogli po dolasku kalifata u Hrvatsku, ostati bez temeljnih (prava!?) udova-ruku,glave,nogu!?

Ne daj Bože prve žrtve kod nas od strane ISIL-a ali ako se već to zlo dogodi onda neka na savjesti nose svi koji se svesrdno zalažu za njihovo zbrinjavanje u Hrvatskoj, pored ogromnog broja socijalnih slučajeva, nezaposlenih i stambeno nezbrinutih Hrvata i Hrvatica!

S.P.O

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

2 Comments on Luciferove horde pred vratima Hrvatske

  1. Naoružaj se oružjem a ne normabelom.

  2. Ante Aerlic // 04/11/2018 at 11:03 // Odgovori

    Mislim da stvari izgledaju prilicno ozbiljne, zemlje gdje bi se ISIL naselio u odredenom broju, vjerujem da bi se dogadali uzasi mnogo veci i goiri nego za vrijeme Turskog Zuluma u BIH i drugdje prije 500 godina ili za veijeme Rimske okupacije Judea danasnji Izrael, mislim da su dosli zadnji dani da dobro promislimo prije nego budemo trebali po cjenu zivota napustiti svoje; Vjerske Slobode pod prijetnjom “Maca” Mislim da bi ovo bili zadnji trenuci, ljudskih sloboda, mozda masovno izbijanje lokalnih ratova sta bi nas dovelo na rub nestanka Civilizacije-Dragi moji sugradani-braco i sestre bez obzira na boju koze nacionalnost i religiju, samo nas savjest i zdravi razum moze spasiti, jedinstvo i sloga je jedini kljuc slobode na ovom Planetu. Samo promislimo koje je Cudo Covjek stvorio u zadnjih nekoliko tisucljeta, da ne spominjemo zadnjih par stoljeca, da citavo ovo bogastvo izgubimo pod prjetnjom raznih silovanja po cjenu zivota-Nezaboravimo; “Nije Krv Voda”ante.aerlic

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: