Novo!

Luciferove horde pred vratima Hrvatske

page
Pripadnik ISIL-a u Siriji naoružan do zuba i isti na putu prema Europi dali je dobrodošao!? Po meni nije. Pripadnici cijele jedne postrojbe zla pod naoružanjem i vjerovatno na drugoj slici veliki broj istih terorista na putu prema kršćanskim zemljama.

Namjere istih nisu poštene i mislim da nisu dobrodošli. Koliko su ugroženi i koliko nemaju svoj put prema Europi plaćaju kojekakvim ratnim profiterima po par tisuća dolara po glavi, a ako su ugroženi i nemaju od kuda im novac da plate svoj proboj prema Europi!?

Koliko ima žena i djece u koloni koja je krenula!?

Ja ih osobno u toj koloni ne vidim. Svo to zlo potiče iz Arapskih emirata i njihovih Emira koji svakom od njih koji se odluči krenuti prema kršćanskim zemljama plaćaju po 5000 dolara, a za taj novac koji im daju kupuju svoje podanike koji će UVJEREN SAM vršiti teror po svim zemljama koje ih prihvate a to našoj Hrvatskoj ne treba.

Europska unija isto tako radi na tome da se veliki broj istih nepoželjnih naseli po Europi, plaćaju siromašne zemlje da iste prihvate. Ali na žalost taj novac u većini slučajeva nije iskorišten za prihvat istih i povratak natrag od kuda su krenuli, nego u većini slučajeva završava u privatnim džepovima mnogih političara.

Nedavno smo prošli pakao rata ali ako nam se ovi dosele Domovinski rat bi mogao biti dječija igra spram onoga što nam misle nepoželjni gosti s istoka.

Ostojić, Milanović i Pusić nam to priželjkuju otvaraju prihvatilišta za iste po napuštenim vojarnama i drugim objektima koji su godinama zapušteni. Iste objekte nisu htjeli obnoviti i urediti za ugrožene Hrvate ali za potencionalne neprijatelje i teroriste otvaraju i uređuju a nadam se da ni oni neće dugo.

Barikade na gran.prijelazima trebamo napraviti. Kako sam vidio na slikama ima uhranjenijih i tjelesno težih od mene. Dakle nisu izbjeglice vec SPAVACI-INFILTRANTI koji ce kad tad pokazat svoje nakazno lice…

Volio bih da se varam,i da mi liječnik izda rcp.za normabel…no peh je u tome što ćemo svi imati posljedice zbog vjer.fanatika koji hrle ovamo učiti nas kako je njihov Bog jači i veći…

To je smišljeni i organizirani napad na Europu i Europske zemlje…tko to ne vidi,slijep je kod očiju! Nemaju dokumente? NIŠTA!? Pa mislim da je sve jasno… Žene tamo ostale,a oni nabildani uhranjeni, sa mačetama, noževima i drugim hladnim oružjem!?

Ako već putuju u civiliziranu Europu, prepunu ljudskih prava-zašto nose mačete i noževe!? Navika? Odgoj? Kultura?…Mislim da je to sve skupa i još po nekakvi faktori koje ne poznamo dovoljno.

Na koncu neka ih naši veliki fajteri i fajterice ZA LJUDSKA PRAVA prime kod sebe na stan u podstanarstvo, poput Mirele Holy, V.Teršelić,Pusić bila bi to ogromna promiđžba i reklama za LBGT,BABE,DOCUMENTA, i druge udruge a samim tim bi zadali poput Jedi-ja završni udarac mačem da su sve što se čulo za došljake iz Afrike glasine i laž!

ISIL

Ili su se možda udruge uplašili da bi mogli po dolasku kalifata u Hrvatsku, ostati bez temeljnih (prava!?) udova-ruku,glave,nogu!?

Ne daj Bože prve žrtve kod nas od strane ISIL-a ali ako se već to zlo dogodi onda neka te žrtve bude navedeni trojac Ostojić, Milanović, Pusić, koji se svesrdno zalažu za njihovo zbrinjavanje u Hrvatskoj, pored ogromnog broja socijalnih slučajeva, nezaposlenih i stambeno nezbrinutih Hrvata i Hrvatica!

S.P.O

Nikad prodan Domovini odan

Stric Ivan!

7 Comments on Luciferove horde pred vratima Hrvatske

 1. diva grabovceva // 08/09/2015 at 05:26 //

  HRVATSKI PATRIOTI NAUCILI SMO U POVJESTI KOJI NARODI NAS LJUBE , KOJI SU NAM KRUHA DALI A KOJI SU NAS UBIJALI I UNISTAVALI…ZATO MOJI PATRIOTI NEDOZVOLIMO SIRENJE ISLAMISTA U HRVATSKOJ..JER OVO STO SE DESAVA U NJEMACKOJ OTVORILI SU VRATA PAKLU ..HVALA VAM DA STE TU

 2. Kefa // 16/11/2015 at 15:43 //

  Cit: “Svo to zlo potiče iz Arapskih emirata i njihovih Emira koji svakom od njih koji se odluči krenuti prema kršćanskim zemljama…”
  Upit; Možete li mi, molim Vas, nabrojiti te kršćanske zemlje?

  Cit. “…no peh je u tome što ćemo svi imati posljedice zbog vjer.fanatika koji hrle ovamo učiti nas kako je njihov Bog jači i veći…”
  Upit: Možete li mi, molim Vas, kazati ime Vašega Boga, uključujuć i Njegovu volju glede Vašeg odnosa prema sebi samome, Njemu i svijetu (pretpostavljam da se smatrate kršćaninom, dake znadete da se radi o 10 Božjih zapovijedi i samo jednome, stoga i istome Bogu)

  Cit. “Ako već putuju u civiliziranu Europu, prepunu ljudskih prava…”
  Upit: Hoćete li me molim Vas uputiti gdje se ta ljudska prava ostvaruju, jer sudeći, i ne samo po ovom blogu za koji pišete, ona još samo ponegdje na ponekom papiru postoje, međutim, se nigdje u svijetu ne ostvaruju kako čitam, a imam i osobnih iskustava.
  Hvala na pažnji, želim Vam ugodan život, po tuđoj pameti, kako čitam.

  • Gospođo ili gospodine…ne živim ja po tuđoj pameti, niti radim po tuđoj a još manje pišem po tuđoj. Dakle ne znam Vam kazati i naći objašnjenje, zašto na mene i ovaj tekst projicirate, ono sa čime vladate… jer naime se u tekstu ne radi se o iskrenim i čestitim muslimanima (kojih ima!!), već se radi o ekstremno opasnoj bandi koja kani prolijevati krv, kako u Europi tako za koji dan i kod nas…pričekajte i ostanite staloženi. E sad ovako. Po meni je Europa Kršćanska, oduvijek bila i ostat će. A ovo što se događa, je samo nekoliko slagalica u ogromnoj fresci Novog Svjetskog Poredka. Nadalje. Pošto mi se doista ne da objašnjavati, niti tumačiti svako slovo, reći ću Vam jednu stvar da je autor: (inicijali SPO), koji je pisao tekst, i moj cijenjeni suradnik MUSLIMAN, i Dragovoljac Dom.rata…dakle ostajte mi zdravo, i živite sretno i berićetno! I za kraj ja sam Ivan, Katolik sam no ne idem u crkvu, jer su u prvim redovima:kriminalci,ex kmunisti, lopine, Rotaryanci…da Vam ne nabrajam dalje!

   Pozdrav iz prerije!

 3. Kefa // 16/11/2015 at 15:54 //

  Ima li ova stranica cenzuru ili se ja ne znam služiti vašim uputama, kad mi je poslani komentar ostao nevidljiv?

 4. Gospođo ili gospodine, ja niti jedan komentar nisam brisao, a pogotovo Vaš, jer niste upotrijebili niti jednu ružnu riječ…dakle pogledat ću u opcijama, jer je moguće da nisam podesio opcije komentiranja ispod ovog teksta! Na Admin stranici je vidljiv, evo kopirat ću ga:”Krist uoči njihovo lukavstvo pa im reče: “Pokažite mi denar!…(čitaj među točkicama) Čija je na njemu slika i natpis?
  “Careva” – odgovore.
  Dakle, reče im: “Dajte caru carevo, a Bogu Božje!” – Luka 20; 24-25, a Božje vam je u Starom Zavjetu, Ponovljeni zakon poglavlje 5. i 6. za početak, želite li da vam se molitve usliše. Nema drugog rješenja.
  Na tu temu sam komentirala i ovdje http://www.braniteljski-portal.hr možebit ste već i vidjeli, No, nikad ni zgorega dva puta reć istinu nakon tako uvriježenih laži i obmana”.

  VI O “DENARU”? PA IMAT ĆETE “DENARA” RAZLIVENOG PO HRVATSKOM TLU KAO I 1991 GODINE…O OBMANAMA PITAJTE JUČER POSTRIJELJANO 200 DJECE, I PITAJTE ŽRTVE IZ PARIZA…PA ONDA KADA DOBIJETE ODGOVOR, MOŽEMO OTVORITI DIJALOG I RASPRAVU O TOME:ŠTO SU VAM REKLI!

  Osim toga za par dana je obljetnica pada Vukovara, pa mi je teško raspravljati o žrtvama, kada ih imamo i kod nas i to od četnika za koje odgovorno tvrdim- DA SU JEDNAKO PAKIRANJE KAO I ISIL.PRLJAVI, RUŽNI, ZLI, MORBIDNI SADISTI!

  JE LI VAM SADA DOVOLJNO? ILI KANITE JOŠ RAZGLABATI?

  Pozdrav!

  • Zanimljivo postaje…a ŠTO smo mi to slagali!? Gospođo? Zar to nije činjenica da se masakriraju Katolici i svi oni koji nisu Islamske vjeroispovijesti…ako Vas to toliko boli, javite se u Crveni Križ pa volontirajte…Ili si primite jednu obitelj imigranata, kod sebe na stan i hranu i plaćajte režije, a mi u Hrvatskoj toliko sirotinje i nezbrinutih kako invalida civilnog karaktera, tako i vojnog. Osobno imam dva prijatelja koji imaju djecu sa posebnim potrebama, pa im nije ponuđeno ništa…niti garsonjera niti ikakav drugačiji smještaj…mislim da ste shvatili, što sam htio kazati sa ovim riječima!

   Bog i Hrvati!

 5. senad patrik omić // 16/11/2015 at 19:51 //

  Štovana osobo pod nazivom KEFA Obraćam vam se kao autor ovog posta i to što sam napisao nažalost se obistinilo LUCIFEROVE HORDE SU TU a Vi mislite da nisu ili neznate tko je LUCIFER a po Vašem pisanju mislim da dobro znate tko je LUCIFER.
  Osobno imam muslimanske krvi i pokojna majka mi je muslimanka na koju sam ponosan što je posvetila svoj život da bi ja ispao normalan čovijek i kao takav zahvaljujući njoj odrastao u osobu odanu Bogu i Domovini.
  Pitali ste koji je moj Bog vijerujem u Boga i Sina njegova Isusa Krista koji je na sebe preuzeo i moje i vaše grijehe kao i grijehe cijeloga svijeta.Iako mi je pokojna majka bila muslimanka ja sam katolik i kršten sam,prva pričest i krizma sve u duhu kršćanstva i tako živim već 56.godina i nadam se da ću tako i pred svemogućeg Boga.Ali nevažan sam ja kao osoba nego post koji sam napisao.
  LUCIFEROVE HORDE ZLA su tu i to je već unaprijed sve isplanirano,ako se imalo razumijete u povijest i ratovanje onda bi trebali prvo znati da svaki sukob koji bukne unaprijed je pripreman desetak godina unaprijed pa tako i ova za mene nepoželjna kolona kojekakvih nevjernika i otpadnika od bilo koje vijere,sve su to pripremali i naseljavali pojedinačno a sada masovno jer su im još u prošlom stoljeću omogućeno da osnuju svoje ĆELIJE ZLA po kršćanskim zemljama,i sad kad su ojačali svoje pozicije po svim državama Europe počeli su sa provođenom svoga plana a to im je uništenje kršćanstva ako to nevidite onda ste slijepi pored zdravih očiju.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: