Novo!

Luciferove horde pred vratima Hrvatske

page
Pripadnik ISIL-a u Siriji naoružan do zuba i isti na putu prema Europi dali je dobrodošao!? Po meni nije. Pripadnici cijele jedne postrojbe zla pod naoružanjem i vjerovatno na drugoj slici veliki broj istih terorista na putu prema kršćanskim zemljama.

Namjere istih nisu poštene i mislim da nisu dobrodošli. Koliko su ugroženi i koliko nemaju svoj put prema Europi plaćaju kojekakvim ratnim profiterima po par tisuća dolara po glavi, a ako su ugroženi i nemaju od kuda im novac da plate svoj proboj prema Europi!?

Koliko ima žena i djece u koloni koja je krenula!?

Ja ih osobno u toj koloni ne vidim. Svo to zlo potiče iz Arapskih emirata i njihovih Emira koji svakom od njih koji se odluči krenuti prema kršćanskim zemljama plaćaju po 5000 dolara, a za taj novac koji im daju kupuju svoje podanike koji će UVJEREN SAM vršiti teror po svim zemljama koje ih prihvate a to našoj Hrvatskoj ne treba.

Europska unija isto tako radi na tome da se veliki broj istih nepoželjnih naseli po Europi, plaćaju siromašne zemlje da iste prihvate. Ali na žalost taj novac u većini slučajeva nije iskorišten za prihvat istih i povratak natrag od kuda su krenuli, nego u većini slučajeva završava u privatnim džepovima mnogih političara.

Nedavno smo prošli pakao rata ali ako nam se ovi dosele Domovinski rat bi mogao biti dječija igra spram onoga što nam misle nepoželjni gosti s istoka.

Ostojić, Milanović i Pusić nam to priželjkuju otvaraju prihvatilišta za iste po napuštenim vojarnama i drugim objektima koji su godinama zapušteni. Iste objekte nisu htjeli obnoviti i urediti za ugrožene Hrvate ali za potencionalne neprijatelje i teroriste otvaraju i uređuju a nadam se da ni oni neće dugo.

Barikade na gran.prijelazima trebamo napraviti. Kako sam vidio na slikama ima uhranjenijih i tjelesno težih od mene. Dakle nisu izbjeglice vec SPAVACI-INFILTRANTI koji ce kad tad pokazat svoje nakazno lice…

Volio bih da se varam,i da mi liječnik izda rcp.za normabel…no peh je u tome što ćemo svi imati posljedice zbog vjer.fanatika koji hrle ovamo učiti nas kako je njihov Bog jači i veći…

To je smišljeni i organizirani napad na Europu i Europske zemlje…tko to ne vidi,slijep je kod očiju! Nemaju dokumente? NIŠTA!? Pa mislim da je sve jasno… Žene tamo ostale,a oni nabildani uhranjeni, sa mačetama, noževima i drugim hladnim oružjem!?

Ako već putuju u civiliziranu Europu, prepunu ljudskih prava-zašto nose mačete i noževe!? Navika? Odgoj? Kultura?…Mislim da je to sve skupa i još po nekakvi faktori koje ne poznamo dovoljno.

Na koncu neka ih naši veliki fajteri i fajterice ZA LJUDSKA PRAVA prime kod sebe na stan u podstanarstvo, poput Mirele Holy, V.Teršelić,Pusić bila bi to ogromna promiđžba i reklama za LBGT,BABE,DOCUMENTA, i druge udruge a samim tim bi zadali poput Jedi-ja završni udarac mačem da su sve što se čulo za došljake iz Afrike glasine i laž!

ISIL

Ili su se možda udruge uplašili da bi mogli po dolasku kalifata u Hrvatsku, ostati bez temeljnih (prava!?) udova-ruku,glave,nogu!?

Ne daj Bože prve žrtve kod nas od strane ISIL-a ali ako se već to zlo dogodi onda neka na savjesti nose svi koji se svesrdno zalažu za njihovo zbrinjavanje u Hrvatskoj, pored ogromnog broja socijalnih slučajeva, nezaposlenih i stambeno nezbrinutih Hrvata i Hrvatica!

S.P.O

Nikad prodan Domovini odan

Stric Ivan!

2 Comments on Luciferove horde pred vratima Hrvatske

  1. Ivan Čavrak // 20/06/2018 at 06:59 // Odgovori

    Kada je gđa. Predsjednica rekla da dolazi čak preko 50.000 “izbjeglica” (razmislimo malo o navodnicima u kojima je riječ: izbjeglica) tada je tadašnji MINISTAR UNUTARNJIH DELA RH OSTOJA: naivno na HTV 1 UPITAO ISTU: A ODAKLE NJOJ TI PODACI I POPLJUCAO JE.
    U RH ne postoje UNUTARNJA DELA ali kada je u pitanju bivši ministar Ostojić onda je on OSTOJA a njegov šef koji onako grčevito pati što se nije rodio ranije da može “učestvovati” u “Španjolskom građanskom ratu” diže stisnutu pest i urla “NO PASARAN”, drug Milanče.
    Nakon toga što su oboje zanijekali javno na TV da nema nikakvih izbjeglica i da ja i ostali “uznemiravamo narod i plašimo jadne državljane RH” kroz Lijepu Našu prošlo je preko 1.500.000 “izbjeglica”. Posljedice toga vidimo u Europi. Ne želim nabrajati krvoprolića koja su te “izbjeglice” napravile. Skoro svaki dan ih gledamo u vijestima. Pa sada razmislimo malo o svemu i jesu li “Luciferove horde” pred vratioma ili Stric Ivan plaši narod ????

  2. Ako želite znati šta se samo sprema ovo je iz 5 Miseca ove godine!!! Morakanska konvencija!!!!
    https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/20180503_declaration-and-action-plan-marrakesh_en.pdf

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: