Novo!

Lustracija? Čini se da je to slovo na papiru. Pa sav HDZ i SDP su komunjare.

 

U Slavoniji Slavonci postaju Dalmatinci, odnosno, vegetarijanci jer su nam zabranili svinjokolje. Prije svakog spremanja svinje, peradi u frižider, se mora prikazati osobna karta, rodni list, i izvadak “vremenskog putnika” da nam netko slučajno nije bio Ustaša u familiji. Na ovo likuju pravoslavni popovi, jer se njih dade snimati a o Ustašama je toliko namljeveno kave iz vrta sv. Save, da se i dan danas čuje i priča da su Ustaše ništa drugo do zločinci.

Kao i lopovima. Nama koji se nismo okoristili i krali, smo dobili pokidane Pony bicikle, ili bicikliće sa tri ili četiri kotača, btw. ako nemamo ekstremitete, ili ako smo slijepi mobitele i laptope, onakve kakve imaju invalidi sa smanjenim sposobnostima tipa orijentacije, slikovnih sposobnosti, literarnih darova, i drugih stvari. Nismo svi umjetnici kao političari i lopovi, iz našeg okruženja. Kažem to zato jer naša socijalna skrb toliko plemenita da i djeca u dj. domovima, po Zagrebu postaju zlostavljana. Osim toga pod poimanjem slobode u Hrvatskoj se podrazumijeva pljačka svega domoljubnog, pa i napora koji se trebaju činiti da bi se podigao spomenik i obnovio vodotoranj. Čini se da se naše domoljublje istopilo i pretvorilo u ojre, kune, konvertibilne marke. Istina je da političare ne zanimaju niti Heroji, niti njihove obitelji…Lustracija? Čini se da je to slovo na papiru. Pa sav HDZ i SDP su komunjare. Djeca komunističkih koljača, koji su moga djeda pljačkali i moje ujake na jazovku vodili i klali…Da li nešto dvojim? Ne. niti malo ne dvojim.

Sramota, je tolika, da je upravo priopćeno, iz tajnog izvora, da je jedna osoba iz SOHV tražila ogromna svota novca, za podizanje bilo kakve inicijative u Hrvatskoj. Mislim da polako postaje jasno, da su Heroji na izmaku snaga i da samo najjači ostaju, a to su oni časni i pošteni koji se nisu uprljali, u negativni trend u Hrvatskoj.

Oglasi

3 Comments on Lustracija? Čini se da je to slovo na papiru. Pa sav HDZ i SDP su komunjare.

 1. Pa odkad Vam to isto govorim , zar ste tek sada otkrili toplu vodu .

 2. Milan Boban // 21/05/2017 at 10:29 //

  Prilažem ovdje link mnoge povijestne stvari vezane za HRVATSKI BNARODNI OTPOR, HNO. Kliknite na priloženi link i tu ćete naći mnogo zanimljiva štiva. Pročitajte, zapišite što vas zanima, komentirajte i na one teme koje vas (po)najviše zanimaju odgovorite i dadnite vaše mišljenje. Netko će vam za sigurno odgovoriti.
  Iskreno vas pozdravlja Otporaš.
  ZA DOM SPREMNI1

  http://www.hrhb.info/showthread.php?t=5156&page=1
  Hrvatski narodni otpor, hno. – hrhb.info
  http://www.hrhb.info
  HRVATSKI NARODNI ODPOR JE OSNOVAN NA IVAN SEDLU U LISTPOADU 1944. Na ovoj temi HNO nastojat ću iznositi mnoge značajne pojedinosti koje su nekima poznate a …

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: