Novo!

MALI ČOVJEK ZA VELIKA DJELA PREDRAG MIŠIĆ PEĐA!

PMP

Po prvi puta ću pisati o čovjeku kojega osobno još ne poznajem osim što smo fb prijatelji ali zato uvelike pratim njegovo zalaganje za sve građane Republike Hrvatske. Ono što najviše cijenim kod čovjeka je to što se ne srami svojih djela i svoga porijekla – FB prijatelju moje veliko poštovanje i divljenje na tvojoj iskrenosti i poštenju.
Predrag je istinski Dragovoljac i Branitelj grada Vukovara te je isti i okupacijom Vukovara proveo dosta vremena po srpskim logorima i ne mogu si ni zamisliti kako je njemu tamo moglo biti, pogotovo zato što je Hrvatski branitelj pravoslavne vjeroispovijesti. To samo on može znati a uvjeren sam da je imao kud i kamo gori tretman od mnogih nažalost zatočenih Hrvatskih branitelja.
Danas je isto pokazao svoju osobnost i poštenje sa svojom izjavom: “JAVNO SE ODRIČEM SVIH SVOJIH PRAVA KAO NACIONALNA MANJINA SRBSKE NACIONALNOSTI, MENI SU DOVOLJNA PRAVA KOJA IMAJU HRVATI U HRVATSKOJ”!

 

Predrag se jednako zalaže za sve istinske Hrvatske branitelje bilo koje nacionalnosti kao i za sve građane i stradalnike Domovinskog rata, i kao takav svugdje je dobrodošao i ima veliko poštovanje velikog broja građana gdje god da se pojavi.
Isti se protivi velikom huškaču i buntovniku Miloradu Pupovcu koji uvelike širi mržnju među građanima RH i širi lažnu sliku o tome da je srbska nacionalna manjina ugrožena u RH što je notorna laž a što dokazuju i mnogi Predragovi javni nastupi koji su svima dostupni.

 

Moje mišljenje o Predragu Peđi Mišiću jeste da je čovjek za velika dijela, a kao takav i pošten mišljenja sam da bi uvelike mogao doprinijeti povratku dostojanstva svim Hrvatskim braniteljima i rješavanju mnogih braniteljskih problema.

ODMAH ĆU PREĆI NA STVAR

Mišljenja sam da je njemu sa njegovim učešćem u Domovinskom ratu i djelovanjem poslije rata mjesto u MINISTARSTVU HRVATSKIH BRANITELJA gdje bi sa svojim poštenjem uvelike pomogao svim Hrvatskim braniteljima. Ne ovo nije prijedlog da on bude ministar iako osobno ne bih ništa imao protiv toga nego bih ga čak i podržao.
Od osnutka Ministarstva Hrvatskih Branitelja kad pogledamo na tim foteljama su sijedili samo ljudi iz grada Vukovara i to osobe koji čak ni nisu bili branitelji osim pokojnog Njavre doktor Vukovarske bolnice a sve ostalo lažnjaci i kojekakvi probisvijeti. S Predragovim dolaskom u ministarstvo na bilo koje mjesto mislim da bi to po prvi puta tamo sjedio istinski Branitelj iz Vukovara.

ČOVJEK IZ NARODA ZA VELIKA DIJELA VELIKO POŠTOVANJE PEĐA!

Žig

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: