Novo!

Marko Skejo, na Orepićev način!

IX Bojna HOS-a ima velikih problema sa stijegom HOS-a. Zbog čega uostalom? Evo što se dogodilo. IX Bojna HOS je uhitila Orepića današnjeg ministra. Taj lik je pucao na Hrvate, vjerovatno i ubijao…i pucao i na IX Bojnu HOS-a pa se je doznalo, te je postao “Heroj”. Stoga je postao ministar. Da bi taj isti ministar danas motrio Marka Skeju, sa striptizetama iz Srbije i Beograda. Čudno!? Ni alo. Ne bi me čudilo da je isti Marko Skejo bio gostom takvoj prigodi. Naime čudno mi je kako se nije usudio, predati ga “dalje”! Marko Skejo danas ima “prebleme”, (sleng Dubravko Mataković) Ja ne mogu sebi doć. Kako se je to moglo omaknit? Inače se cementare kupe legalnim putem “Marko Skejo Way”! Slično je i sa drugim. Lik dobije mirovinu, ode u Šid i jede i pije sa četnicima. Inače hosovac. Dopodne cajka, a popodne, Thompson, i eto čina velika. Inače u IX Bojna HOS-a je primjereno sve. Imaju sve, ali Heroja ne. Jer je poginuo. I to veliki, Irac Thomas Irish. Halo Skejo, cementare i šleperi? Zar je to put jednog pravaša? Čini se da je u samom korijenu pogrešno objašnjenje HSP, što bi trebalo biti pravaštvo. Ako je dr. Ante Starčević jeo zobenu kašu, zašto su ovi razmetljivi? Zašto se ovi danas trude upropastiti sve što se pod pravaštvom smatralo!? Očito poštenje nije jača strana u pravaštva. Ne generaliziram. Jer o drugima se tek dade pisati.

Najbolji ratnik je onaj koji stane iza svega što se dogodilo! Najbolji književnik koji stoji iza napisane knjige? Najveći snimatelj koji stoji iza svoje role koju je snimao! Po priči, nikada nije bilo Heroja velika i većeg od Jure Francetića koji je oslobađao cijelu Bosnu, Vakuf, Donji i Gornji. Nikada ga ne možeš oprati koliko je zaprljan koliko ga se prlja. Ima li pogrešaka? Ima i te kako.

Zaboravili smo tko su neprijatelji!

A što sa tobom Skejo? Uhvatiš Orepića, zarobiš, i postaviš ga za ministra. I kada te napadne i prozove, eto frke. I malo me je sram a i dapače Boga straj, jer se nikada nisam volio niti pogledati u ogledalo, nakon toliko muke i krvi u Herceg Bosni, Hrvatskoj. I to kao med. tehničar. Ne uspoređujem…već i je žal, što sam vidio nakon rata. Prolijevanje suza, jer nitko nije ostao neranjiv. Više nas je umrlo nakon rata, već poginulo u ratu. Umrli u duhu svetom…Napuhane veličine, koje daju potporu kriminalu, pljački i znanstvenicima koji nakon par piva, ocrne stijeg hrvatski. Crven bijeli plavi. Pitanje IX Bojne HOS, je pitanje i stijega HOS, je pitanje koje je postavio Orepić, sa suradnicima u Saboru, a to su Milorad Pupovac i Vojislav Stanimirović. Uživaj Marko Skejo. Dijagnoza? Dopodne cajka, popodne Thompson. I eto belaja. I to velika.

Đe si bio šta si radio!?

Ništa to nije.

Ali nije da nije burek, bogatog koji nakon rata ženu naziva ovcom. Pa mama ti je ovca, skupa sa oni onim koji ti je dozvolio da to prozivaš, i koji mjesto u Raju kupuju novcem. Hoće li biti rata protu bogatih? Naravno. I žao mi je što možda ne ću biti učesnik… volio bih ih slikati PKT…digitalnim. Ništa nije bilo, ali nije niti posebno. Što su ženevske konvencije, koje nitko od agresora, u ratu nije štovao? Papir toaletni…A mogu li znati zbog koga ako nije tajna? E taj odgovor potražite u Vama samima četnici, jer ste kukavni i složni kada trebate dijete razbiti o zid, ubiti zaklati, napasti staricu da ustane i da vam odmogne i da nikada ne idete van jer bi mogli završiti doma u ljetu gospodnjem i to u Raju kojem nema kraja niti viđenja ičem u ljudskom ponašanju. Milorade, tvoja objava rata hrvatskim portalima, je lijek tebi i tvom SNV. Uskoro ćeš plakati kao što si plakao. Jer si glup, plitak, i ništavan, lako neponovljiv. U sv. Save si učio školu, a zna se da je svinjarski sluga svinjarskih Kraljeva. Ima li takvih kod nas? Ima. U zatvoru su, ali ne svi! Pojedinci su Saboru. Kad Vas strpam u zatvor, doći će na red i drugi ratni zločinci i abolirani. Istina je da boli. Jer ravno udara u GLAVU! Ne ću u rep, jer sam fajter. Ne zaboravi me postaviti na popis SNV. Postao si nemaran.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: