Novo!

Masonerija u Hrvatskoj

11880992_161077650891956_1872818512_n

KAKO JUDEOMASONERIJA UVLAČI POLITIČARE I DRŽAVNIKE U SVOJE OKOVE IZ KOJIH NEMA IZLAZA BEZ POSLJEDICA

Političari bivaju zavedeni Židovskim novcem koji u početku Židov i njegove organizacije, razne banke i društva velikodušno nudi. Imajmo na umu da Židovi imaju monopol nad emisijom novca.
Zatim ako ti političari imaju neke nastranosti, a često imaju, Židov im pomogne ih ostvariti i na taj način Židov kupi političara i stavi ga u poziciju svog dužnika spremnog na sve jer Židov sada ne samo da ga je potplatio nego je i otkrio njegovu slabost, njegovu mračnu ‘tajnu’ koju će po potrebi izvući van javno ako se slučajno taj političar počinje opirati njihovoj agendi i prestane izvršavati naredbe.

Ovdje vam leži i odgovor kada čujete iz Židomedija glavne struje da je neka poznata osoba ili političar razotkriven u nekom pedofilskom skandalu, seks skandalu, svodništvu i sl. Do jučer je taj isti bio pod njihovim protektoratom i oni su mu vjerojatno pronalazili žrtve za zadovoljavanje svoje degenerične nastranosti, ali sada obzirom da nije ispoštovao što mu je naređeno, Židomediji ga razotkrivaju i biva uhićen. Naivnome gledatelju s druge strane izgleda kako su državne institucije napokon počele raditi svoj posao.. No pozadina je sasvim nešto drugo i te institucije ga ne bi dirale da se on nije počeo opirati sprovođenju naređenog mu plana.

Ne smijete prihvatiti ni lipe, niti ikakve pomoći od Židova i bilo kojih organizacija koje oni drže, jer čim imalo ‘zaplešete’ s njima gotovo je. Nema više van. Što mislite zašto obvezuju političare na ulazak u tajna društva, masonske lože? Tamo preko rituala i novca i ispovijedi o vlastitim slabostima obavežu političare i državnike da daju zakletvu da će služiti JWO po cijenu vlastitog života i života svojih bližnjih.

Ovo vam je ujedno i objašnjenje zašto naši političari u saboru iako vide da njihova politika ne vodi nikuda i da nam je sve gore i gore, oni i dalje uporno idu naprijed na isti način. Ovo vam je odgovor zašto. Jedini način za izlazak sada je vodoravan položaj kroz vrata… Odnosno ode glava ako bi to učinili.

Iz tog razloga poslovanje sa Židovom i njihovim organizacijama je nešto što se NE RADI nikako, ni po koju cijenu, ma kakvu oni humanitarnu i benevolentnu fasadu prikazivali da vas prevare.

Ovo je izvrsno prikazano u jednom starom filmu u kojem ujedno možete vidjeti i cijeli ritual inicijacije u masonsku ložu i vidjeti ćete kako završava političar koji nakon što je primio ‘darove’ Judeomasonerije završava ako odbije izvršavati što mu se naloži.

Treba još dodati da su ti hrabri producenti kasnije smaknuti, dakle, film prikazuje istinu. Na početku filma, u prve 2 minute je važno obratiti pozornost na kartu svijeta 1939. Dakle nešto prije početka 2. Svj. rata, što se vidi? Vidi se da su države u sklopu 3. Reicha bile izvan sfere židomasonskog utjecaja. I to je ujedno i glavni razlog rata. Ponovno preuzimanje tih zemalja od strane međunarodne Židomasonerije.

Ovaj kontekst možete sada primijeniti i na Bandića. On nije imao seks skandala, ali se obogatio na sumnjive načine, poslovao je s gore spomenutima, išao s Lustigom na izletiće u Auschwitz, poslovao s Krausom-šef ZG ćifutane, a onda je vjerojatno nešto odbio odraditi i tako je pao. I sad mu vade imovinske i novčane afere, za koje su sve vrijeme i prije znali, ali ga nisu dirali jer je odrađivao za njih i izvršavao naredbe… Tako vam to funkcionira, jednom kad ove info znate, razumijete i zašto se političari i kojekakve glavešine ponašaju kako se ponašaju.

Ovaj film je ‘a must watch’…

Izvor: https://skrivenaistina.wordpress.com/

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Žig

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: