Join us!


Imaju velike planove za tebe

Ovu web stranicu (blog) posvećujem svim poginulim bojovnicima u Domovinskom ratu, žestokim borbama četnika, komunista, slavoserba, te svim malim ljudima koji se nigdje danas ne spominju a dali su veliki obol u bitkama sa hordama zla kako od 1941-1945 pa tako do domovinskog rata od 1991-1995 nad, srbočetničkim snagama koje su nas htjeli poklati, kuće spaliti i istrijebiti nas…

Za “generale” i velike njuške me nije briga, jer prstom nisu mrdnuli za malog Hrvata i Hrvaticu, te za njihovu obitelj. Oni su se osigurali bar za dvije generacije nakon svoje smrti, a naročito nakon velikog pomora branitelja i dragovoljaca od 1992-2017. Sa tim podatcima se vrlo opasno manipulira….

Ova web stranica je jedna vrsta retrospektive mog osobnog promišljanja o događanjima u Hrvatskoj i buretu baruta na kojem sjede političari kako u Saboru, tako i van Sabora. Komično mi je to gledati sa strane kako se izmjenjuju na straži, a vatra je svuda oko njih, koja vrlo lako može zahvatiti tešku socijalno stanje u Hrvatskoj. Iako sam dragovoljac i branitelj, ne pišem samo o tome, i takovoj tematici, a na blogu dobijate neograničen pristup sadržaju za članstvo!

Kliknite na Liepu Plavku, i pretplatite se na kompletan sadržaj.

[swpm_payment_button id=96130]