Novo!

Milorad Pupovac, SPC, i Crna Magija!

skidanje-crne-magije-u-srbiji

Milorad Pupovac kao pravi sotonista uživa u maltretiranju duhova  ratnika HOS-a, dakle dokazano je kao u prethodnim objavama i istraživanjima koja sam vršio, da je SPC ništa drugo do sotonistička tvorevina koja ima za cilj:

 1. Sabotiranje u Saboru, viđenijih Hrvata
 2. Ubijanje Branitelja Dragovoljaca, i Domoljuba.
 3. Maltretiranje i sotoniziranje domovinskog rata.
 4. Maltretiranje duhova ratnika.
 5. Maltretiranje pokojnih Hrvata, i drugih nesrba.

U prilog tome govore, i stvari koje sam nalazio 80-ih godina u knjigama i to Hrvata iz Canade koje su postale bestseler, i čitane su diljem svijeta. Riječ je o knjizi B.D. Benedicta, iz 80-ih godina: “Paralelni svijet”. Čitao sam i njegova druga djela, no ova je ostavila najdublji dojam na mene.

U prvom izdanju iz 80-ih je postojao dio u kojem je pisano o ratu u NEBU, u Raju dakle, nešto što nitko tada u to doba nije mogao pojmiti. Kao katolik sam se uplašio, i istraživao kada sam mogao doći do informacija, o tom sukobu. Na vjerskim stranicama, na kojima sam pisao o tome, i proslijeđivao tekstove, su me UPOZORAVALI, da ne širim paniku!? Ma o čemu vi pričate!? Ako su i tamo Srbi započeli rat, treba ih spakirati na manji asteroid i ispaliti da ih ne bude više nigdje na genetskoj karti. Prije mjesec dva, kada sam otišao u knjižnicu i potražio taj dio iz knjige pod nazivom “Katarinina svjedočanstva”, shvatio sam da tog dijela iz knjige nema-NE POSTOJI! Obrisan je…nema ga. Kao da je netko htio, da se ne čita i ništa ne zna o novom sukobu.

Oglasi

3 Comments on Milorad Pupovac, SPC, i Crna Magija!

 1. PRIGODOM SMRTI VLADKA MAČEKA, piše general Drinanin (9)
  http://otporas.com/prigodom-smrti-v…eral-drinjanin-9/

 2. PRIGODOM SMRTI VLADKA MAČEKA, piše: general Drinjanin (10)
  http://otporas.com/prigodom-smrti-v…ral-drinjanin-10/

 3. PRIGODOM SMRTI VLADKA MAČEKA, piše general Drinjanin (11)
  http://otporas.com/prigodom-smrti-v…ral-drinjanin-11/

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: