Novo!

Milorad Pupovac, SPC, i Crna Magija!

skidanje-crne-magije-u-srbiji

Milorad Pupovac kao pravi sotonista uživa u maltretiranju duhova  ratnika HOS-a, dakle dokazano je kao u prethodnim objavama i istraživanjima koja sam vršio, da je SPC ništa drugo do sotonistička tvorevina koja ima za cilj:

 1. Sabotiranje u Saboru, viđenijih Hrvata
 2. Ubijanje Branitelja Dragovoljaca, i Domoljuba.
 3. Maltretiranje i sotoniziranje domovinskog rata.
 4. Maltretiranje duhova ratnika.
 5. Maltretiranje obitelji pokojnih Hrvata, i drugih nesrba.
 6. Skidanje hosovih nadgrobnih spomenika.

U prilog tome govore, i stvari koje sam nalazio 80-ih godina u knjigama i to Hrvata iz Canade koje su postale bestseler, i čitane su diljem svijeta. Riječ je o knjizi B.D. Benedicta, iz 80-ih godina: “Paralelni svijet”. Čitao sam i njegova druga djela, no ova je ostavila najdublji dojam na mene.

 

U prvom izdanju iz 80-ih je postojao dio u kojem je pisano o ratu u NEBU, u Raju dakle, nešto što nitko tada u to doba nije mogao pojmiti. Kao katolik sam se uplašio, i istraživao kada sam mogao doći do informacija, o tom sukobu. Na vjerskim stranicama, na kojima sam pisao o tome, i proslijeđivao tekstove, su me UPOZORAVALI, da ne širim paniku!? Ma o čemu vi pričate!? Ako su i tamo Srbi započeli rat, treba ih spakirati na manji asteroid i ispaliti da ih ne bude više nigdje na genetskoj karti. Prije mjesec dva, kada sam otišao u knjižnicu i potražio taj dio iz knjige pod nazivom “Katarinina svjedočanstva”, shvatio sam da tog dijela iz knjige nema-NE POSTOJI!

Dakle u Hrvatskoj vladaju snage zla, koje ureduju i tamo gdje toga ne bi smjelo biti-u knjižnicama. Još jedna napomena. 80-ih godina kada sam išao u Novi Sad u školu u jednoj maloj trgovinici, SPC, sam pronašao knjigu od A. Crowleya, magistra Crne Magije, i druge magijske knjige…ovu prvu sam kupio, po povratku u Vinkovce sam je dao jednom kolegi jer me nije zanimala, ali sam shvaćao TEŽINU tih knjiga u toj trgovini SPC. Bilo je nešto čudno oko svega toga, jedan čudan fluid, je protezao zrakom. 1987 sam završio školu, a 1989 sam dezertirao iz JNA, jer sam nanjušio veliki rat, koji se spremao u Hrvatskoj, i BiH. Osim toga u knjizi je bilo otvoreno pisano o Domovinskom ratu. Zato se i napada HPC ( hrvatska pravoslavna crkva, sa arhiepiskopom, Andrijom Skulićem) da bi se zamazao trag, i oblatila HPC. Vidljivo je iz videa, tko su i što rade, i za koga.

Stric Ivan!

2 Comments on Milorad Pupovac, SPC, i Crna Magija!

 1. Search Results
  Darko Šime Tolić ispjevao pjesmu za “U” NA FES GRANICA NA DRINI …
  otporas.com/hrvatski-bosnjaci/

 2. Udba, Kos, Mile Boban br. 172 – ili NA VEZI GA DRŽAO STIPE GRIZELJ.

  http://otporas.com/1746-2/

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: