Novo!

Moj izlet u “Jugu”, 2018.

Dok sam bio blokiran na FB imao sam višak slobodnog vremena. Malo Blog, malo Twitter ali opet uhvatim sebe da mi je dosadno. Pogotovo jer čitam samo 4-5 “naših” portala a ovo ostalo ne bih pogledao ni da mi netko plati. Padne mi jedna stvar na pamet. Ako su naše grupe pune “crvenih spavača” i “provokatora”, zašto se ne bih i ja probao “ubaciti” među njih?

Postupak znate i sami. Lažna email adresa, lažno ime i to je to. Profil sam ukrasio bravarovim slikama i komunističkim simbolima, tako da su zahtjevi za prijateljstvom počeli stizati sa svih strana. Od Vardara pa do Triglava. Za samo par dana imao sam među prijateljima, nekoliko stotina drugova i drugarica. Priča im je standardna i svi ste je imali prilike čuti. “Svi su radili, svi su imali, moglo se spavati na klupi, nitko nije imao veći sprovod od maršala…..itd”.

Što je najgore, ti ljudi stvarno vjeruju u to što pišu!? Je li u pitanju nedostatak inteligencije ili ispran mozak, ne znam? Ali znam da za tih par tjedana koliko sam tamo proveo, nisam vidio niti jednog našeg provokatora. Eto vam jedan od razloga, zašto su naše grupe i stranice stalno pod zabranom a njihove ne? Slijedeća stvar koja je jako indikativna je ta, da se daleko najviše pljuje po Hrvatskoj i to od strane ovih koji se predstavljaju “Hrvatima”. Tu i tamo pokoji musliman kaže nešto protiv Bakira i to je sve. Srbi protiv svojih uopće ne pričaju a Makedonce i Slovence nisam razumio.

Poslasticu sam sačuvao za kraj. Znate li tko je daleko najomiljeniji političar među svim narodima i narodnostima? Drug Pernar! On im dođe kao neka vrsta modernog Che Guevare i o njemu nisam čuo niti jednu ružnu riječ. Imajte to na umu kada budete čitali “objektivne” ankete i kada vas budu uvjeravali da je “Živi shit” nekakav “treći put”. Na žalost, nisam više mogao izdržati među tolerantnom braćom “jugoslovenima”, jer sam se zabrinuo za svoje mentalno zdravlje. Otišao sam, ali mi je jedna bitna stvar ostala nejasna? Je li moguće da ne možemo dobiti tkz.”hibridni” rat protiv ovakvih kreatura, od kojih većina ima kvocijent inteligencije manji od sobne temperature? Nevjerojatno!

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Izvor: Urbani Desničar

1 Comment on Moj izlet u “Jugu”, 2018.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: