Novo!

Mržnja koja nema kraja u Hrvatskoj…

Ženu treba držati na hladnom. Jer se pokvari…Imamo iskustva, jer kao što se pokvarila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, jer kako je kazala na početku kampanje, biti će posla, tvornica, radnih mjesta. Od svega toga ništa kao i sa prethodnicima. Ona je kako je to kazao glumac Ivo Gregurević-tuknula…osjeti se ali se ne čuju, prazna obećanja. I tek pokoja riječ kada dođe, nekakva godišnjica a i to se počelo upropaštavati, jer se prijete, kako će raskopati grobove HOS-ovcima. A prijetnje dolaze od Pupovca, i SNV, a sve pod blagoslovom KGK. Imamo divnu predsjednicu. Nema što. Valjda joj se tako zapovjeda, pa teror sprovodi na onima koji su dali najveći obol u Domovinskom ratu. Teroir se sprovodi nad onima koji imaju gelere u sebi, pokidane udove, i bolesti nastale nakon rata. Velika katolkinja se drži one, Darwinove: Najjači opstaju. No ne bih to tako nazvao. Prije bih kazao da je to krvavi ples hijena, oko umirućeg pastuha…Što će vas čekati do kraja dana?

Išli ste u školu…ali niste ništa naučili:

Muka naših Branitelja i Dragovoljaca, Heroja Trpinjske ceste i Vukovara se povećava, i na koncu ostaje samo gorak osjećaj koji nema kraja, i vodi samo u jedan kut, a to je smrt. Ni mrtvima ne daju mir.

A političari likuju, četnički agenti likuju u Saboru. Licemjerni Hrvati se poigravaju sa našim sudbinama. Nisu svjesni ničega, osim mržnje koju prosipaju. A kada se dogodi poput OLUJA 1995, VIHOR 201? Onda će biti “kuku nama potjeraše nas Hrvati”. “Kuku nama, kupuj traktor.” A kako mi se čini biti će uskoro i toga. Pa nemojte se onda čuditi, ako Pupovac i Stanimirović završe sa putovnicama u rukama, sa žigom “Persona non grata”! Ti ćeš njima raskopavati grobove!? E pa nećeš smradu, četnički, budi uvjeren u to…

Žig

 

— Stric Ivan

Author Signature for Posts

1 Comment on Mržnja koja nema kraja u Hrvatskoj…

  1. Pa ako se drži Darwina neka ode na drvo i neka tamo izkaže svoju gadljivu prijaznost .

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: