Novo!

MUP- Milicija u Policiji

Od 1991 do 1995, u službi MUP-a Hrvatske su bile postrojbe SJP, i temeljne Policije, koje su časno odradile zadaće sve koje su ima dane. Međutim od tada do danas se sve promijenilo, jer su u postrojbe MUP-a primljeni ratni zločinci i četnici koji imaju ruke uprljane hrvatskom krvi. Nadalje…napad na Darka Pajičića, nije nikada procesuiran a odrađen je od strane Ranka Ostojića, koji je programirao Sašu Sabadoš, jer je bio zadojen mržnjom, kao velikosrbin koji nije imao obraza, niti je imao ljudskosti u sebi.

Bezkrvni vampir Sabadoš, je dobio i unaprijeđenje te je sačuvan, i premješten na drugo radno mjesto. Stoga ovaj akt odnosno djelo (nedjelo) se može svrstati u državni terorizam kojem se ne vidi kraj niti nazire svjetlo na kraju tunela. Terorizam koji je naveden, i koji nije procesuiran niti sudski gonjen je primjer krajnje neodgovornosti, kako institucija tako i svih drugih fizičkih osoba, jer nikome nije jasno zašto ništa nije poduzeto protu tog nedjela. Stoga ovim putem pitam i SOHV: Ima li smisla raspravljati dalje, jer ubojstvo Darka Pajičića, je nedjelo je je trebao biti procesuiran, svim sredstvima, no to nije učinjeno.

Ako je za raspravu potreban novac  za podizanje optužnice, pitam se u kojem smjeru idu domoljubne namjere, odvjetnika iz Vukovara? Nadalje…Fred Matić, Nađ, Glavašević su kao trio Ministarstva Branitelja krivi po mom osobnom viđenju i čulima koje posjedujem, a koja i drugi imaju ali mudro šute i čaju raspetljavanje, za smrti Dragovoljaca i Branitelja kao i a suicide HRVI. Nitko iz SOHV nije reagirao, vjerovatno jer im odgovara takovo stanje jer je Fred Matić ipak iz njihova gnijezda, stoga izražavam čuđenje da pojedini veliki znalci i Domoljubi nikada nisu čuli za hipokriziju, i dvoličnost, jer naime čini se da su brzo zaboravili na smrti i suicide Dragovoljaca i Branitelja. Ovaj podatak sam javio Zorici Gregurić koja je “glat” odbila ovo učiniti, vjerovatno iz drugih razloga, a koji su njoj samo poznati. Vjerovatno se radi o: Ruka ruku mije!

Evo objašnjenje:

 1. Min. Branitelja i Dragovoljaca T. Medved, mi je poslao dopis sa brojkom od 46.000 Dragovoljaca koji su umrli i 6.790 Dragovoljaca koji su se ubili. No sjetimo se mandata J. Kosor, kada je na TV izjavila kako je umrlo 56.000 Dragovoljaca…dakle 10.000 je uskrsnulo ili nestalo. No imam podatke da je brojka daleko veća i da iznosi preko 100.000 Dragovoljaca i Branitelja, a razlog ne priznavanju ovih brojeva je naslijeđena aljkavost Min. Branitelja, i nepoznavanje materije. Jer naime zdravstveni pregledi su trebali biti organizirani dvije godine poslije rata, no nije učinjeno, stoga se pitam tko stoji iza toga? I koje su namjere?
 2. Evo još jedan podatak: Iza 1995 nakon Oluje nije učinjena sanacija bojišta zbog korištenja BoT i granata od osiromašenog Urana, koje su ispaljivane na Vukovar i gradove i sela u Slavoniji. Mučan osjećaj da smo prodani za prljae ojre, još od davne 1991 od F. Tuđmana i G. Šuška, i to kad je padao i pao Vukovar. Kao Dragovoljac mi je mučno sjetiti se toga. A kako je vukovarcima, ne mogu nit zamisliti. Mislim da su rastegnuti od rođenja do kraja svog života, i to do institucija koje otvoreno antihrvatski djeluju. Dokaz? Evo ga: Matić, Gavaševć i Nađ u svom mandatu u min. Branitelja.

Duboka je voda dunavska, ali nije bistra već je mutna, i to jako. Tko ju je zamutio, interesima? Pa oni koji su ga najmanje voljeli.

Oglasi

1 Comment on MUP- Milicija u Policiji

 1. Milan Boban // 03/06/2017 at 20:46 //

  USTAŠTVO NIJE “U” SLOVO. USTAŠTVO JE DUH HRVATSTVA!
  http://otporas.com/ustastvo-nije-slovo-ustastvo-duh…/
  BIO SAM HRVATSKI I USTAŠKI SA SVAKIM…
  http://otporas.com/2967-2/

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: