Novo!

Nakon Božića, prvo svjetlo koje je bljesnulo!

Kako stvari stoje liturgija, nije nikada bila nešto što se treba dobijati od srpskog sveštenstva, već od katoličkog. No katolici kao najveće žrtve idemo kazati od pamtivijeka, nisu nikada dobile ono što su zaslužile, a to je od pamtivijeka tako, jer za drugo ne znamo. Jesmo li ovce za klanje ili produhovljeni tek toliko da bi zazvali sve snage, da se odupremo ovim silama koje nam kroje dušu, srca, i sva druga čula, jer u istinu nemamo, ni vremena niti pojma o tome tko nam je majstor, koji je to odobrio. Nadalje. Sve što se dogodi nama, nije uvijek u skladu sa time da nešto efentno poduzmemo, jer sa time, ne možemo doći u dodir, sa stvarnošću, koja je indiferentno različita sa ovim što vidimo danas.

Naime Srbi kao narod nisu nikada bili u mogućnosti počiniti zlodjela kao danas, a rade sa sa time da nam pokušavaju uvaljati sve spolne bolesti na spihičkoj bazi, kao i moguća zlodjela, koja nam na tapeti radnji nisu nikada bila dostojna našeg razuma i djela.

Naime kada duh prevlada osjećajima i kada nos bude uboden toliko duboko, znat će mo da postoji i ona strana, koja nam daje za pravo, činiti i sve ono što nam je Bogom dano. Jer ako ipak dođemo u kontakt, sa time da rođaci posluju po karakteru i samim time dozvoljavaju trženje umjetnina koje su nam pokradene, ikoje su od osnutka NDH u Belgradu, nije niti preporučeno kazati tamo da nam je to pokradeno, jer se možete naći u situaciji da vas privedu i ispitaju, snage koje su te iste umjetnine i pokrali u nadahnutom svetom ratu protiv katoličke vjere. Parastos prvosveštenika Srbije, je zbog toga proveden jer je zapunjen bio predmetima od vitalnog značaja za Hrvatsku državu. No ipak će to sve vratiti na ovom ili onom svijetu ili pak u nekakvim drugim sferama, sferične po njima samima, koje si sami određuju i priređuju kako im njihov sv. Sava zapovjeda.

Sv. Sava nije ništa drugo do pandan ili pak loša kopija sv. Duha Atanasija koji je “odlepio” nakon susreta sa produhovljenim ljudima iz njegova naroda, no takvih je manje, i koji su od njegove mržnje ošamareni, a on to pak naziva “blagoslovom ili emotivnim sukobom sa patrijarsi”!

Nadalje, sve sukobe riješavajte, onako kako Bog zapovjeda, šakom kapom, nogom, utokom, pa i Eurima, jer četnicima i nelojalnoj srbadiji nije mjesto ovdje u Hrvatskoj.

Jesmo li napadnuti? Odavno moj mlađahni gospodine, ili gospo, jer Ivan ne pretjeruje, već umata i razmata, onako kako je naučio u vojnoj školi, koju sam napustio 1989 nakon kvalifikacija, za prvenstvo u štenećaku (smrtonosna bolest kod pasa) za kojeg sam bio, kvalificiran odgojnim mjerama, kao i predispozicijama za mljevenje mesa u kojem bih bio, mješavina recimo, ljudskog, emotivnog, i razumnog objašnjenja, koji nema svrhe niti kobi za nešto drugo doli smrtonosnog ishoda, za pamtivijeka, na zadovoljstvo drugih.

SPC, nije ništa drugo do institucija niza špijunska afera, sa mnogo, vrsnih špijuna, koji imaju bradu do pupka, ćelavi sijedi, kao orgazmatronični, prema hrvatskoj krvi susjedima, i svima drugima koji se boje, tri boje u koloru, crven bijele plave. Sa šahovnicom u sredini.

Izvor: Puna konzerva Zlatorog sa pivetom

 

Oglasi

4 Comments on Nakon Božića, prvo svjetlo koje je bljesnulo!

 1. Unuk (Davor Štijer) pukovnika HOS-a NDH Ivana Štira iđe stopama svojeg djeda i služi se, moglo bi se reći djedovim idejama.
  http://otporas.com/zadnje-okruzno-p…erala-drinjanina/

  http://otporas.com/ja-nisa-ustasa-a…uustaski-osjecam/

  APEL HRVATSKOM NARODU!
  http://otporas.com/apel-poziv-imucn…ma-i-hrvatsicama/

 2. TKO JE BIO VJEKOSLAV LUBURIĆ, ZVANI MAKS, GENERAL DRINJANIN?
  http://otporas.com/tko-je-bio-vjeko…nerala-drinjanin/

 3. Maks Luburić, Dinko Šakić i Jasenovac su Lučonoše hrvatske ISTINE.
  http://otporas.com/maks-luburic-din…tine-drugi-2-dio/

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: