Novo!

Napad na Božidara Alića!

Božidar Alić je suđen od Pupovca zbog sina, odnosno zbog video zapisa, u kojem mali pozdravlja sa “Za Dom Spremni”. Od kada to, da jedan Srbin i ratni zločinac može si davati za pravo zapovjedati uzimanje, hrvatskog sina, od glumca i Pučkog vikara? Kakva je ovo Domovina, ako se za taj video uradak uzimaju djeca i terete roditelji, zbog optužbi koje nemaju temelja niti osnova!?

Gdje je sada tajna služba, SOA? Što rade djelatnici njihovi? Što rade i snivaju i jel znadu, tko su im neprijatelji? Vjerovatno idu po (tržnici), kavama i ispituju javno mnijenje, što, kako dalje, kamo sada sa plaćom od 10.000+ kuna, i na koji način se opravdati u četničkim očima i Srbima, koji su u hrvatskom Saboru radi špijuniranja, i prodaje i izdaje svih važnih državnih tajni? Nije li im to zadatak bio oduvijek? Moram li ovako govoriti i tipkati? Čitajte. Srbi si daju prevelika prava u Hrvatskoj jer im je dosadno bre, i žele krv, iznova! Takav dojam imam jer nikada nisu srpske obavještajne službe stale sa progonom Dragovoljaca i  Branitelja domovinskog rata. Pa tako i Domoljuba, kao što je Božidar Alić.

Link priče o Robertu dragovoljcu kojem su uzeli djecu!

Link:

Kaznena prijava protiv djelatnika CZSS!

Sram i stid neka je sve u Policiji hrvatskoj i SOA koji nemaju pametnija posla, već love one koji uhvate baklje i zapale, ili vijore stijegovima na stadionima. Pupovac je li to HATE!? Jeste, bio je. Ali tvoj, ne Božidarov HATE. A sin je Božidarov, i tvoj nikada neće biti, makar je naum Opačićke uzimanje djece Dragovoljcima domovinskog rata, i davanje na usvajanje obiteljima sumnjivog porijekla. Što dalje. Pa nastavi Pupovac, ali kada se napuni trg Bana Jelačića, nemoj se čuditi kada ti netko spali “firange” u uredu. Baš kao što je, netko kazao, metaforički rečeno. No kako praksa pokazuje, sve što se zakuha pokusa, Srbin, pa im preporučam, neka ponesu vegete, soli, papra, i druge začine. Da ne spominjem druge, da se ne uvrijede, drugi veliki patrioti, jer kako Srbi znadu manipulirati tako znadu i napadati i osvajati medije, sa, govorom mržnje. A što je ovo? Pupovac, vodi brigu o svojoj obitelji, i ne diraj Hrvata, jer Hrvat, ne oprašta, upade u DOM! I za stol!

1 Comment on Napad na Božidara Alića!

  1. Uistinu treba pročitati sadržaj priloženog linka i do temelja ga analizirati sa svih uglova. Tek tada će se moći točno shvatiti politika njemačke Kancelarke, kao i politika Vrha Vlade RH.

    Ne izgleda sjajno niti dobro. Da li Hrvatska se treba držati one poslovice: daj bliža tijelu košulja nego kaput, ili ići Poglavnikovim putem i činiti savez s jačima. Kada to kažem s “jačima”, naravno da mislim na WW2.
    https://otporas.com/iz-prve-drine-poglavnikove-smrti…/

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: