Novo!

Napad na Thompsona i na pjesmu, “Bojna Čavoglave”!

Napad na Thompsona i na pjesmu, “Bojna Čavoglave” domoljubnu pjesmu, je atak na marka Perkovića Thompsona, Domoljuba, i sve nas koji štuju hrvatski stijeg. Ne smijemo se miriti sa tim, jer su opaka vremena, čini se kako je i zapaljiva smjesa počelo istjecati. Ovo nije prvi napad na njega i njegovo djelo, umjetničko jer je snaga utoliko veća kada si napadan, a onaj koji je napada je ugrožen. Čini se da Srbi imaju naum napadati do one granice kada će sve spasti na nas male, a ako do toga dođe, i oružje može progovoriti. Terorizam srpske manjine koji govori kroz medije, je veliki i opasan. Zabrana koncerta u Sloveniji, a prije toga u drugim zemljama, su velike prijetnje Domoljublju kao i Hrvatskoj i svim snagama koje idu u smjeru onim kojim bi Hrvatska estrada trebala ići. Naime malo je umjetnika kao što M.P.Thompson. Napadi na njega su nešto što se događa i svim drugima, no ovi drugi šute, jer nemaju mogućnost javljanja, u medije, kao što ima on. Stoga je malo pretjerano zataškavati one stvari koje su skrivene pod tepihom, a isticati jednu ili dvije osobe. Dragovoljci i Branitelji su pod BLOKOM institucija Hrvatske dan/noć godinama već, jer ne postoji nitko tko može pokrenuti eventualno nekakve promjene koje bi donijele dobitak na braniteljskoj i dragovoljačkoj sceni. u Hrvatskoj ime preko 1.600 Braniteljskih udruga…što je po meni besmisleno.

Nadalje:

A kako institucije reagiraju moguće je da pojedine stvari krenu još gorim tokom, jer K. G. Kitarović nema naum ispitati pravilnost i ispravnost nanošenja povreda Dragovoljcima. Stoga treba unijeti i dozu opreza u napise koji dolaze, u medije, jer je previše, DOISTA previše, umiranja Dragovoljaca. Nema smisla razlikovati i unositi nešto što je istina ako se ne čita i ako nema zabrinutosti. Thompsonova pjesma to najviše dokazuje, jer napadom na nju, na dio povijesti iz 1991 je napad na Dragovoljce Branitelje i domovinski rat, a njegovi temelji se drmaju svaki dan. A ako se ovako nastavi, nestat će Dragovoljca i Branitelja što je konačan cilj njima četnicima, SPC, kao i politici u Hrvata. Ako nema Uzdanice, u koju smo se kleli 1991-1995, biti će i gore svaki dan, jer se mijenja lik, lice i naličje Hrvata u Hrvatskoj. Loš odabir je uvijek njima na umu bio na umu. A cilj je da nas nema, da nas pokore, pokolju, pobiju, unište, i da svoju svetosavsku kulturu nasele u naše spaljene domove.

2 Comments on Napad na Thompsona i na pjesmu, “Bojna Čavoglave”!

  1. Svu Svetinju istinskih branitelja su izdali ,prodali ,opljačkali, a nikada više branitelja i prijatelja nisam izgubio nego sada u miru ni na prvim linijama obrane nisu heroji Sokolovi ginuli več pobjeđivali i branili svoj narod i svaki Hrvatski dom i svaki djelić zemlje. Zar Hrvatski narod još uvijek ne vidi da če postati robovi ili skroz nestati jer su izdali Svetinju Domovinskog Obrambenog rata . Tako je zapisano još odavno mojom rukom u mojim najljepšim zapisima u Milosti Majke Božje koja nas je branila i čuvala na prvim linijama obrane a sve je to nestalo i brzo se zaboravilo da pače sam Hrvatski čovjek je počeo to ponižavati, a ne zna kakova je kazna za to. Amen.

  2. ZA GUSLE SPREMNI! ili još bolje ZA KUĆU SPREMNI! Možda bi još bolje bilo javno pjevati:
    OD KUGE GLADA, RATA I ZLI HRVATA, OSLOBODI NAS GOSPODINEEEEE!

    Povijest sela Bobanove Drage, rodnog mjesta Legendarnog Zapovjednika Legendarne Crne Legije Ranka Boban.
    https://otporas.com/povijest-bobanove-drage/

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: