Novo!

Napadi na Heroja dom. rata P. M. Peđu!

 

P.M.Peđa Heroj dom. rata je ovih dana izvrgnut najružnijim napadima na društvenoj mreži. Čovjek koji je prošao vukovarsku kalvariju i logore smrti u Srbiji te koji je u slučaju povratka u logor odlučio se bio na suicid ovo doista nije zaslužio. Hrvatski pravoslavac kojeg izuzetno cijenim kao prijatelja i suborca te brata po oružju je ovih dana dobio komentare i to više osoba kako je vrijeme da osnuje pol.stranku uz HPC te da sruši Milorada Pupovca koji najviše unosi nemira u populaciju pravoslavaca. Komentari su na mojoj stranici pa ih pročitajte.

Iskreno rečeno ostao sa zaprepašten ovim psovkama kao i reakcijama onih koji dijele mišljenje sa ovom osobom. P.M.Peđa je pošten dragovoljac dom. rata i logoraš srpskih kazamata koji je komentirao riječima(citiram): Što meni ovo treba da mi netko psuje majku!? Zna Peđa zašto se to događa baš njemu i zašto baš u ovom trenutku…Rasprava oko Milorada Pupovca se vodi ovih dana na društvenoj mreži i svak koji je iole pošten pravoslavac se nalazi pod udarom onih kojima nije stalo do mira i kojima je stalo do vrijeđanja istih. Napadni Milorada Pupovca ako smiješ, jer je on jedini neprijatelj i glasnogovornik velikosrpske ideje koja nije zamrla. Naravno tada možeš očekivati policiju na vratima a za napad na Peđu ne će ti se dogoditi ništa. Jedino što si se srozao u svakom pogledu na dno dna…

Zaustavimo napade na Heroje dom. rata. Peđa je jedan od njih i to veliki Heroj koji je iz redova pravoslavne manjine u Vukovaru uzeo oružje i branio svoj grad i sugrađane. Ako ne zaustavimo napade na njega takav trend će se proširiti i na Heroje hrvatskih korijena. Čemu nasilje na društvenoj reži ako se točno znade što je Peđa činio u ratu i ako se zna da mu je biografija čista kao suza bez ijednoga sumnjivog dijela?Pitam ovim putem tu osobu koja ga je napala: Da li si veći Hrvat od njega,P.M.Peđe ako ga napadaš samo zato što je hrvatski pravoslavac?Evo i odgovor: Nisi veći i nisi mu niti do koljena jer si Peđa ne dozvoljava te stvari i spuštanje na razinu uličnog razgovora. I on nije Srbin već je hrvatski pravoslavac i veća hrvatina od svih koji ga napadaju ili koji su na sumnjiv način stekli privilegije. Toliko od mene. Peđa ne daj se! Na redu si osnovati pol. stranku gdje ćeš okupiti sve poštene pravoslavce na čelu sa tobom. Sa moje stranice imaš punu potporu!

2 Comments on Napadi na Heroja dom. rata P. M. Peđu!

  1. Pozivaš Peđu da osnuje stranku, a Peđa je u HKS- u već jako dugo i gdje čak obnaša nekakvu dužnost u odboru za hrvatske branitelje .

  2. Stjepan Vuk // 25/09/2018 at 11:41 // Odgovori

    Eee Bockalo…..sramotno…nije ti to trebalo..

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: