Novo!

Naša Hrvatska će uvijek trebati odlučnih, hrabrih i požtrvovanih boraca.

Znam tko sam što sam i kamo idem. Naime sve buduće dojave se temelje na usudu, htijenju, volji, promišljanju i maštovitosti. Nadalje ono što ste bili danas više niste, a ono što će te biti sutra, je daleko od današnjeg dana kao i od prošlosti. Čovjek i žena evoluiraju. No zanimljivo je kada život predaš Bogu, ma kakav i život bio, i kada kreneš putem kojeg ti je odredio ne zastaneš nikada kada ideš naprijed, već onda kada pogledaš što si prošao. Postoji čovjek, koji nije sa ovoga svijeta, i koji je rekao da će učiniti Hrvatsku bez Srba čistu i pravednu. Jer dok ima njih i ratnih zločina koji se ne procesuiraju, dotle postoji bijes, kao i gorčina koja bi 10 ljudi ravnodušnih ubila.

Svaka čast Ivane!
Žao mi je da nisam bio nazočan na predstavljanju tako lijepe i činjenicama podkrijepljene knjige.
Ne samo dragi naš Ivane da ti nisi prednjačio u borbi protiv JNA i srpske agresije na Hrvatsku, nego ti prednjačiš iznoseći podatke o borbi za nadolazeće hrvatske naraštaje. Samo tako se može znati da su se Hrvati borili za svoj narod i za svoju Domovinu Hrvatsku ako što zapišu. A ti to već činiš, jer si dio Domovinskog rata. Drugim riječima: ako nisi ništa zapisao, nema se šta ni pročitati. Ako ništa ne prošitaš, ništa nećeš znati šta se je događalo. Ako ništa ne znaš šta se je događalo u prošloj hrvatskoj povijesti, onda hrvatski narod nema povijest. Zato ti dragi hrvatski borče Ivane iznosiš one dogodovštine kroz koje si ti prošao kako bi svojim iskustvom nadahnuo nove nadolazeće hrvatske borce kako se treba boriti za Hrvatsku. A naša Hrvatska će uvijek trebati odlučnih, hrabrih i požtrvovanih boraca.
Iskreni poZDravi. Bog!
Izvor: Mile Boban, Otporaš.
Oglasi

5 Comments on Naša Hrvatska će uvijek trebati odlučnih, hrabrih i požtrvovanih boraca.

 1. Milan Boban // 25/05/2017 at 02:17 //

  Ruže, rekla bi Iva/Vićeka Boban, Gabrića: Gluhome šapljati i ćoravu namigivati se ne isplati. Isto ti je i sa Pupavcem. On je Srbin i ostat će Srbin. Za njega je njegovo načelo to da je košulja uvijek bliža tijelu nego kaput. Drugim riječima da su za njega njemu bliži Srbi nego Hrvati iz one iste Hrvatske u kojoj se je on rodio, odgoio i u kojoj živi. Dakle, izdajnik svoje rođene zemlje i Domovine Hrvatske.

  MEMORANDUM HRVATSKE DŽAVNE VLADE NEZAVISNE DRŽAVE HRVATSKE, NDH SAVEZNICIMA 4 SVIBNJA 1945.
  http://otporas.com/memorandum-hrvatske-drzavne-vlade…/

 2. Milan Boban // 25/05/2017 at 19:41 //

  PRESUDA KARDINALU STEPINCU U ZAGREBU 11 LISTOPADA 1946. GODINE.
  Ova PRESUDA se nalazi u knjigi SUĐENJE LISAKU, STEPINCU, ŠALIĆU I DRUŽINI USTAŠKO-KRIŽARSKIM ZLOČINCIMA I NJIHOVIM POMAGAČIMA, ZAGREB 1946. na stranici 450, 453, 454, 455, 456. 457 i 458.
  SUĐENJE KARDINALU STEPINCU U ZAGREBU 11 LISTOPADA 1946.
  http://uzdanica.forums-free.com/sud-enje-kardinalu

 3. Milan Boban // 26/05/2017 at 01:15 //

  IZVJEŠTAJ O SMRTI GENERALA VJEKOSLAVA MAKSA LUBURIĆA.
  https://otporas.com/izvjestaj-o-smrti-generala-luburica…/

 4. Milan Boban // 26/05/2017 at 22:50 //

  U ODRAZU VREMENA – HITLER/POGLAVNIK 1941 – TRUMP/LIEPA PLAVKA KOLINDA 2017.
  http://otporas.com/odrazu-vremena-hitlerpoglavnik-1941…/

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: