Novo!

Naši su neprijatelji četnici!

Proizvodnja piva u Hrvatskoj je naglo porasla, nakon rata, a primjetio sam iako nisam pivopija, da je se pivo promijenilo te izmijenilo okus, i da nije nikada kao što je bilo. Nešto se je dogodilo, i promijenilo u image Ožujskog piva, kao i svih drugih piva u Hrvatskoj. Možda se čini neiskreno no polazim od toga da smo svi ponekad pili pivo kao Dragovoljci u ratu i poraću… Neprijatelj je ostao isti. Jednako podmukao, odvratan, smrdljiv i nedodirljiv.

Je li ovo Hrvatska Domovina!?

Nešto je čudno u zraku. Političar u Saboru, ima sve što mu je potrebno. Dnevnice, gorivo, mobilnu tehnologiju, ručkove, kavu u saborskom restoranu. I narkotike imaju…po potrebi. Oni se drogiraju, a mi po njihovom trebamo dobijati informacije, i slabiti duh, um. Srpski nadčovjek/Übermensch bombardira obalu jadransku i more, Hrvatsku, Herceg Bosnu, Slavoniju. Radijacija nije ispitana, BoT, nakon Domovinkog rata i što je najčudnije, mi umiremo a nitko na ništa ne reagira niti dira. Odgovara im tako…Besćutnost sistema koji je postkomunistički, UDBA-ški, zasut stranim tajnim službama i njihovim agentima je donijelo toliko rasula u Hrvatskoj, da se ne vide niti oni koji su Hrvatsku gradili u krvi organima, dijelovima tijela.

Zašto treba jedan Heroj Domovinskog rata trpiti četnike u Saboru, i što se uistinu dogodilo sa njim i zašto je napadan? To bi trebalo bi pitati sve one koji nisu bili za Hrvatsku Domovinu, i koji su likovali, tri dana prije Borovo sela, 02.05.1991 kada su obavijestili četnike da slijedi akcija ulaska autobusa u selo. Ti isti koji su to učinili su bili u MORH, visoko pozicionirani i moćni toliko, kao što sam napisao u svojoj knjizi “Dnevnik jednog Unuka”, spremni na sve, žrtve, razaranja, krv, sakaćenje, ali ne na žrtve iz svoje obitelji. Nikada nisu spremni bili pod kišom metaka izaći van u napad, čišćenje terena, ili pod granatama voziti objed, municiju ili naoružanje, prevoziti ranjene. Danas nije teško uzeti oružje u ruke…zar na svoje pucati!? Što se događa u Hrvatskoj!?

Pat pozicija ili Status Quo!

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: