Novo!

Nastup Miroslava Ilića, na HTV, pod stijegom Draže Mihajlovića! Sjetimo se “Kupusijade”!

Miroslav Ilić nastupao u emisiji, “Lijepom našom”. Koliko Miroslav Ilić ima sa “Lijepom našom”, jednako je klanju i zločinu u Vukovaru, Škabrnji, i Srebrenici. Svi zločini koji su počinjeni u Hrvatskoj se ovim činom zatiru sklanjaju pod tepih. Ima li to igdje na svijetu da jedna od nacionalnih televizija, dopušta ovakve stvari i radi propuste, na štetu naših Hrvata i Hrvatica? Riječ je o nastupu Miroslava Ilića koji je u sklopu reprize emisije ‘Lijepom našom’ pjevao jedan od svojih hitova. Glavni i odgovorni urednik bi trebao odgovarati za ovu provokaciju. No nejasno je u svemu tome, stav korisnika TV, odnosno oni koji gledaju HTV?

Dokle ide srpski specijalni rat? Ide dotle dopk mi to dozvoljavamo. Jer naime snaga Hrvata je u bliskoj povezanosti, sa Srbima, koji su sam nečastivi. A Krist traži istragu protu, ovih seronja koji nemaju limita niti skrupula, prema malom čovjeku. Jednako tako smatram da je istraga stala zahvaljajući “Hrvatskom Obrambenom Štivu”, koji je pokrenuo Hrvatski specijalni rat, na svoju korist i korist svih Hrvata i Hrvatica, jer sve u svemu što nam ostaje nego se boriti, protu ovih seronja i ratnih zločinaca, svim zakonskim sredstvima? Kada će K.G.Kitarović otvoriti, svoje oči, jer za koju godinu svojim nelikvidnim stavom, će zagušiti Dragovoljce i Domoljube. Ratni zločinci su slobodni i hodaju hrvatskim tlom, a naši TV urednici puštaju smeće četničko neka pjeva, i veliča četništvo. Da. sada će netko kazati, nije slova rekao i ispjevao o četništvu. Zaboravljamo “Kupusijadu”, koja je bila okrenuta, klanju i uništavanju svega hrvatskoga, kao i namjernim razarajućim porukama, ka hrvatskom narodu!

Za one koji ne znaju, riječ je o pjevaču koji na svom repertoaru, naravno kad ne nastupa u Hrvatskoj, ima i pjesmu ‘Morem plovi jedna mala barka’, koja veliča četničkog vođu Dražu Mihailovića.

Zanimljivo, upravo zbog pjevanja pjesme posvećene četničkom vođi, Iliću je početkom godine zabranjen koncert u Sarajevu, kao i u Vinkovcima zahvaljujući inicijativi ovog Bloga. I to trajno, i u narednim godinama, se ne će pojavljivati. Bar ne za života. A bude li silom pokušao dolaziti, dočekat će ga drugčije vrste digitalnog fotoaparata. Za divno čudo…voditelj traži oprost od Miroslava Ilića…sramota! Kreten na kvadrat. Skinuo mu je gaće, kako bi se pohvalio da je za pomirbu. FUJ!

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

1 Comment on Nastup Miroslava Ilića, na HTV, pod stijegom Draže Mihajlovića! Sjetimo se “Kupusijade”!

  1. Ivan Čavrak // 26/08/2017 at 08:27 //

    Zbog tog đubreta od Miroslava Ilića malo je falilo da završim na vojnom sudu. Zajedno smo služli onu vojsku u Bitoli.
    Jednom je prilikom (ne sjećam se više razloga) došlo do ozbiljne prepirke između njega i mene. Kako su vojnici u “raspravi” obišno skigali onaj kaiš od goveđe kože i omatali desnu ruku prije nego li bi dali oduška argumentima, tako sam i ja napravio.
    Đubre je pobjeglo glavom bez obzira a na mene su skočili ostali prisutni da ga ne sastavim sa zemljom.
    Eto toliko o Miroslavu Iliću.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: