Novo!

Ne treba niti Plivadon da bih shvatio kako pomirbe nema!

Kolko znam, prema informacijama, u drugim svemirima smo dobro…imamo pare, aute, žene, i fakultete. Koje smo ćeli..al mi nije jasno što švercamo!? Ranimo i svinje, imamo slanine, ko u priči, od sapunjare ni traga…kulenovih seka, kulenja, krvavica, kobasica. Brda i planine…zapravo desetine metara kobasica…i svega drugog.

Pečemo uredno rakiju, po 200-300 litara…skupa viagra…zapravo tog otrova nema…nema lijekova, protiv glavobolje. Ne treba niti Plivadon da bih shvatio kako pomirbe nema. Dok sam bil na zemlji, i Hrvat, popio sam šleper. Plivadona…u najmanju ruku. A nema je. Nema niti bolesti. Nema ničeg…svi zdravi debeli lijepi, umiješani u svoje poslove. A do prvog susjeda tri milijarde kilometara…! Točnije: milijardu i sto milijuna svjetlosnih godina, jedna obitelj od druge. Od mobilne telefonije nema ništa. Ne trebaju nam ni vojni telefoni, niti žice, niti repetitori, niti operateri. U slučaju svatova ili druge elementarne nepogode, i drugog nečega, ne treba niti kuhinja, niti tamburaši. Ali nešto ostaje jednako…jedan se ženi a ostali se vesele. Jedan troši vino, a drugi, kiseli kupus, treći pijan na meteoru, četvrti pjeva sebi iz kanala.

Ako oćeš na kavu, ko što si ženo kod “komšinice”, i otišla bivša ženo, iskopaj tri kile Urana 238, Plutonija, potpali pod sobom, isplati kredite, 2.000.000 eura, ostavi i glavu na panju, u torbi, pa ubaci u makinu, te raspali…meni se ne da radit. Od zadnjeg kopanja imam dvoje djece i kredit do 2020…jebla bivša majku svoju! Prefrigatu. A ja ću biti u svom hladu.

 

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: