Novo!

Nečasni otpust za ročnika sa šajkačom!

Na nedavnu objavu od Nebojši Cvijanoviću, ročniku koji se slikao sa četničkom šajkačom i kokardom, reagiralo je i MORH i OS Rep. Hrvatske, te je navodno ročniku uručilo NEČASNI otpust. Ovo nije provjereno, te stoga molimo, da uzmete sa pažnjom ovu poruku na Blogu. Po prvi puta u novijoj povijesti Blogiranja, se je napravila ovakva, moram kazati, iznimka. Jer se do sada ništa nije poduzimalo, po pitanju četništva u Hrvatskoj. A od službi Rep.Hrvatske, ništa se nije poduzelo niti će se poduzimati. U to smo se uvjerili.

Svi koji imaju saznanja o ovakvim diletantima i potencijalnim budućim špijunima, pogotovo u budućim sukobima, neka SVE prijavljuju MORH OS Rep. Hrvatske, SOA, a ako oni ne reagiraju, šaljite informacije sa materijalnim dokazima (fotografije), na mail, rado će mo objaviti sve što je potrebno i to stoga, da ovakvih ročnika i nedostojnika hrvatske odore, za koju se krv nemilice lila, bude što manje. Mali korak za nas još uvijek žive Dragovoljce ali ogroman za OS Rep. Hrvatske, odnosno za one koji znaju cijeniti, pokrenuto! A u svakom slučaju je boljitak za OS Rep. Hrvatske.

Oglasi

3 Comments on Nečasni otpust za ročnika sa šajkačom!

  1. I kod nas u vojsku očito svakoga primaju zadnje vrijeme.

    • Kakvi zapovjednici takvi i oni-ročnici …dobili su činove, odnosno kupili…ja takve zovem poltroni.nešto su slično kao i čepići za skidanje temperature. čepiće za skidanje temperature se drže u ormarićima.mislim da sam jasan, u cjelosti.

  2. Hrvoje // 20/10/2016 at 16:31 //

    ročnik? vi hoćete reći da se ovo četničko kopile i đubre prijavilo dragovoljno u HV budući obvezatne službe više nema?

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: