Novo!

Neka budući naraštaji i za 500 godina čitaju tko su bili Dragovoljci i Branitelji!

Zar je Hrvatski narod ikada u povijesti vodio osvajačke ratove? Nije nikada…već je sustavno zatiran i uništavan….ta metoda se i danas provodi od udbo-masonerije. Zašto ne vjerovati da i Hrvatski narod ima neki vid Božjeg poslanja? Pravednici nam se zatvaraju na psihijatrijske odjele, Branitelji zatvaraju u tamnice. Neprijatelj nas je zvjerski napao uz divljačko pijano urlikanje! Ponižavaju nas u našoj Domovini, preko svih medija.

Očito smo trn u oku drugima, manje dobroćudnim ljudima. Nešto moramo poduzeti. Kako ćemo to izvesti? Ne znam…još uvijek učim kao i svak drugi koji želi konačan pad tih sotonskih sila i njihovih pipaka, poglavito kad o tome govorim mislim na ljude koji su prodali Dragovoljce i Branitelje. Da li ću ja to doživjeti i moja generacija, pobjednička – na to ne mogu odgovoriti! No volio bih jednu stvar a to je- započeti nešto. Ne znam kako…ne znam sa čim…ne znam sa kim! Dovoljna bi bila iskra, pa da zapali požar, ili pahulja snijega da pokrene lavinu! Ujedinjenje Branitelja nam je potrebno.

Ovaj post posvećujem hrvatskim Ustašama, Domobranima, žrtvama Križnog puta, političkih progona, časnim Dragovoljcima Domovinskog rata, Zengama, Hosovcima, pripadnicima MUP-a RH, časnim Braniteljima, časnim HRVI, i posebno malim poštenim ljudima Hrvatima i Hrvaticama, sirotinji koji se nigdje nikada nisu spominjali niti isticali, a na svojim su leđima iznijeli teret rata i bitaka za bolju Hrvatsku. Video sa gen. Markom Lukićem neka bude dokaz, kako postoji zločinačka tajna organizacija, koja nas na perfidan način uništava. Branitelji, Bojovnici i Domoljubi koji su se borili za Hrvatski narod i jedinu nam Domovinu Hrvatsku, a koji danas umiru neka budu dokaz da nas satiru svaki dan 10-15 dnevno. Ponekad i više…

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: