Novo!

Neka se glas naroda čuje i osjeti!

Ova misao me drži već jedno izvjesno vrijeme, i nije došla sama od sebe. Rodila se u mojoj glavi, kada su komunističke vlasti počele privoditi članove Stožera za obranu Vukovara, na informativne razgovore! “Treba poduzeti nešto!”a što bi to moglo biti dovoljno efektno da bi vlastima i nehrvatskoj miliciji stavilo do znanja da nam polako ali sigurno nestaje urođeni hrvatski smisao za humor, strpljenje, i da se počinje stvarati kritična masa, nas, običnih malih ljudi, kojima obrazi nisu za šamaranje, jer nas je mati tu ljubila kada smo se rodili, kojima noge nisu za gaženje, već za hodanje a žuljeve koje imamo, smo dobili od vladajućih i drugih nesposobnjakovića da ne nabrajam dalje.

Dovoljno glasno govorim da me svak može razumjeti i postaviti si pitanje: Što ja mogu učiniti za svoj Hrvatski narod? Kako mogu doprinijeti, konačnom oslobađanju iz veriga zločinačkog saveza komunista i udbomasonerije? Na koji način mogu dati svoj mali obol da bi moja djeca i djeca mojih prvih susjeda bila sretnija u jednoj novoj potpuno svježoj Domovini? Poštenijoj prije svega! Sa Hrvatskim zakonima!

Svak tko je voljan može se uključiti u borbu za Domovinu, za bolji svijet, za sreću našeg naroda! Počinje se iz svog doma. Pravaštvo nije nikada igra bila, kao što su to definirali neki političari lijevog usmjerenja, kada su devedesetih govorili ružne i pogrdne riječi za bojovnike HOS-a! Gospodo političari iz saziva hrvatskog sabora, volio bih vidjeti nekoga od vas tko zaista ima hrabrosti, stati pred mene i neka me pokuša poniziti! A pogotovu na poljima o kojima pišem na svom Blogu! Kako dolazim iz katoličke obitelji koja vjeruje u Isusa Krista kao jedinog Boga i Otkupitelja ljudi, mislim da se taj “gospodin”, ako tako mogu nazvati osobu koja bi se usudila dirnuti u pokojnu svetinju moje rodbine, bojovnika iz NDH, i Domovinskog rata, ne bi dobro provela. A kući sa sobom bi ponesla region, i ostale fantomske asocijacije, koje dolaze iz kuhinje srbijanskih veleposlanika i sivih eminencija!

Našoj Domovini je potrebna čvrsta i zdrava desnica, koja bi na vrijeme, svo kancerogeno tkivo registrirala, izolirala i uklonila! Nešto poput kirurškog zahvata, no ipak u prenesenom smislu! Pa nismo Srbi valjda!? Tko je shvatio, taj je dobrodošao na nadolazeće prosvjede u Zagrebu! Svi smo pozvani, bez obzira, imali učešća u Domovinskom ratu ili ne! Zaposlen, nezaposlen, studenti, srednjoškolci-SVI! Biti će ih. I te kako…

Hrvatski narod ovog puta odlučuje.

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: