Novo!

Nema predaje

11752434_1637628063190346_6674033595620586892_n

Sve se prepiske upućuju na adresu “pomirbe” i budućeg Regiona…no srbska agresivna politika laži i laganja sa kojima barataju bi nas doveli dotle da ne bi više smjeli reći da smo Hrvati. Vuk dlaku mijenja ali ćud nikada. Jadan je onaj koji svom krvniku pruži ruku. Takva osoba nema dostojanstva, obraza niti stida. A o pameti nećemo niti govoriti. To je najveći problem…Ti “apostoli” su u našem Saboru Hrvatskom, i danas javno proklamiraju pomirbu, …Prilagođavaju si zakone, da ih se ne progoni, pogoduju sebi i sličnima, na tisuće načina…

Jedna je jedina istina a ona glasi ovako-SUZUP,SIS,POA,SOA više se bave sa nama Domoljubima već sa četnicima, i lopužama koji su opljačkali Hrvatski narod. Svi se počinitelji ratnih četničkih zločina znaju. Svi! I to imenom i prezimenom, od Vukovara do Cavtata i Prevlake. Ako ja kao običan smrtnik imam popise ratnih zločinaca i aboliranih četnika na svojoj stranici, onda možete zamisliti sa čime raspolažu Tajne službe.

No pravo pitanje je:- Tko je na čelu tih Tajnih službi!?

Da li uopće rade svoj posao u razotkrivanju četnika i njihovih ratnih zločina!? Ili im je cilj uništavanje Domoljuba i onih koji su bili spremni dati svoj život u borbama za Hrvatski narod i Hrvatsku, kako onda 1991 tako i danas!..

ČINJENICA jeste da se nemilo gaze i izdaju Hrvatski nacionalni interesi, počevši od naše vanjske politike, političara u Saboru, pa sve do onog malog Hrvatskog čovjeka, koji nije niti u jednoj stranki. Letargija u koju su nas uveli jeste smišljena i ostvarena nakon smrti prvog Hrvatskog predsjednika dr.Franje Tuđmana.

 

Niz protuhrvatskih akcija, mjera, zakona, ubijaju svaku volju za životom, i napredkom. Umjesto da se bavimo sa lustracijom,i počistimo Sabor od izdajica i smutljivaca, mi čekamo da HDZ dođe na vlast i da nastave tamo gdje je SDP završio. Mi mali ljudi, Domoljubi, se bavimo sa stvarima koje nam podmeću, sa kojim nas lišavaju svake pomisli od mijenjanja postojećeg stanja!

Produljavaju agoniju maksimalno, do onog trenutka dok se u umu javnosti ne stvori slika sasvim nova, odnosno dok političari ne dobiju zeleno svjetlo za nastavak akcija koje su do tada radili ili na trenutak ostavili. SKH je samo prebačen u redove HDZ-SDP i dugih manjih stranaka.

 

Žive kao kornjače-uhljebi, dok mi branitelji, i obični mali ljudi, umiremo u bijedi i siromaštvu. Nisam još nigdje na portalima pročitao da su se političari ujedinili te nekome pomogli. Samo uništavaju, i donose zakone koji idu njima u prilog i njihovu korist. Čak se i preko Twitera oglašavaju lopuže koje su se debelo okoristili pljačkom Hrvatskog naroda.

 

Screenshot 2015-07-30 08.03.33

Nažalost, živimo u svijetu interesa a ne pravde!:- kaže  čovjek, koji je stekao bogatstvo, na laži prijevari, i lopovluku! Znači ako nema pravde, vi se usuđujete pljačkati, krasti. Divno zaista,respektabilna izjava, uhljeba i lopova!

ABUSUS NON EST USUS, SED CORRUPTELA.
(Zloupotreba nije upotreba, nego pokvarenost.)

Upravo je onako kako sam napisao ispod vaše objave! Ali da se radi o jednom “čovjeku”, bilo bi lako…Jedan političar kao takav bi brzo završio u kontejneru…a ovako znamo da ih ima podosta u Hrvatskom Saboru.

Bez stida i srama, kroje nam budućnost naše djece i unučadi…kao da je to nešto NAJNORMALNIJE što su radili, i što kane činiti. A i ( sadašnja) vrijeme krote za sebe, prilagođavaju zakone, makar bili to termini koji nemaju veze sa zdravom pameti i razumom. Ljudi bez savjesti, morala, bez duše:- pravi sljedbenici Antikrista…No kada je za to vrijeme predviđeno, ipak se nalaze u prvim crkvenim redovima, na misama.

Povukao bih jednu paralelu…možda se drže one Biblijske:-

Bog stvori čovjeka NA SVOJU SLIKU,

(a lopove i šljam Hrvatski, na sliku Nečastivog!)

Hm…Vjerujem da se 99% političara i tajkuna, ratnih profitera prepoznaje u ovoj rečenici! Ali ih opominjem.. Opisani su na sliku, palog Anđela, kojem ništa sveto nije, gospodar laži, prijevare, zločinačkih zamisli i nauma! Mažu nam oči, da je Ante Pavelić pokrao zlato, i sa tim napadima,stvaraju mogućnosti za daljnje pljačke! Ako smo Hrvati, nismo veslo sisali! Uvijek je loptica bila bacana na našu stranu!

Dok oni kradu milijune, milijarde Eura iznose iz Hrvatske na tajne račune, nama smrtnicima dolaze ovrhe uredno podpisane od Hanžekovića, oko kojih moramo brigu voditi, i plaćati.

U prilogu dostavljam prijedlog zakona koji bi trebao važiti za sve državljane, Hrvate i Hrvatice, te one koji su drugih nacionalnosti, a koji sustavno rade na ovom sramotnom polju veleizdaje Nacionalnih interesa!

Zakon o izdaji (Veleizdaji)

Napomena: Ovaj prijedlog zakona se odnosi na državljane RH, kao i na osobe sa boravištem/prebivalištem u RH.

Izdaja/Veleizdaja

Osoba koja je dužna/obavezna biti odana Republici Hrvatskoj (RH), a koja zagovara rat protiv RH ili se udružuje sa neprijateljima RH, dajući im pomoć i utjehu u RH ili bilo gdje drugdje, kriva je za izdaju (veleizdaju) i mora biti osuđena na smrt, ili će biti zatvorena na period vremena od najmanje pet godina i kažnjena novčanom kaznom (ne manje od 1.000.000 HRK), i bit će lišena (lustrirana) za rad u bilo kojoj državnoj službi RH.

Nečinjenje, neprijavljivanje izdaje

Osoba koja je dužna/obavezna biti odana Republici Hrvatskoj i ima saznanja o počinjenju ili namjeru bilo kakve izdaje (ili urote) protiv RH, a to skriva i ne prijavi sigurnosnim službama RH, čim je u mogućnosti otkriti i obznaniti o tome je dužan izvjestiti ured predsjednika RH, vrhovnog sudca RH, Načelnika MUP-a, sudca/sudkinju na županijskom ili općinskom sudu RH, ako to ne učini kriva za utaju izdaje te će se kazniti novčanom kaznom u okviru ovog zakona ili će biti zatvoren na period od sedam godina, ili oboje.

Neposluh

Tko potiče, postavlja temelje, pripomaže ili se bavi sa bilo kakvom nezakonitom pobunom, nezakonitog rušenja (preuzimanja) ili nezakonitog ustanka protiv demokratsko izabrane legalne vlasti u Republici Hrvatskoj i zakona RH, ili pruža pomoć i utočište pobunjenicima, izdajicama, kriminalcima (urotnicima) bit će novčano kažnjen u skladu s ovim zakonom, ili kažnjen sa zatvorom na period do deset godina, ili oboje; i bit će lišena (lustrirana) za rad u bilo kojoj državnoj službi RH.

Zavjera

Ako dvije ili više osoba u bilo kojoj općini, županiji, (regiji) ili na bilo kojem mjestu pod jurisdikcijom RH, sudjeluje u zavjeri rušenja, skidanja ili uništavanja silom vlasti RH, ili zagovaraju rat protiv RH, ili da se suprotstave silom vlastima RH, ili silom spriječavaju, ometaju ili odgađaju izvršenje bilo kojeg zakona RH, ili silom pokušaju oduzeti, preuzeti bilo koji posjed u vlasništvu RH protivno ovlasti istih, svaki od njih će se kazniti novčanom kaznom u okviru ovog zakona ili biti zatvoren do dvadeset godina, ili oboje.

Činjenica je da se ovih zakona nitko ne boji, naprotiv, čini se sve u opstruiranju sprovođenja pravde u Hrvatskoj! Kako pravde i prava, tako nas otvoreno guraju u nekakve “Balkanske opcije” kao što je region. Jel vam sada jasno sa kim u Hrvatskoj imamo posla!?

Imamo jasan uvid u ono o čemu se javno počelo šuškati. Na snazi je :-

VELEIZDAJA HRVATSKIH NACIONALNIH INTERESA!

Jedino što je vidljivo običnom Hrvatu i Hrvatici, jeste to,da polako uviđamo  kako su naši političari aktivni u sprovođenju MEMORANDUMA SANU 2!

Završavam ovaj tekst sa nadom da će se pojaviti netko, tko će smoći snage, mudrosti i sprovesti lustraciju do kraja, na sreću i ponos svih Hrvata i Hrvatica!

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: