Novo!

Nema predaje

11752434_1637628063190346_6674033595620586892_n

Sve se prepiske upućuju na adresu “pomirbe” i budućeg Regiona…no srpska agresivna politika laži i laganja sa kojima barataju bi nas doveli dotle da ne bi više smjeli reći da smo Hrvati. Vuk dlaku mijenja ali ćud nikada. Jadan je onaj koji svom krvniku pruži ruku. Takva osoba nema dostojanstva, obraza niti stida. A o pameti nećemo niti govoriti. To je najveći problem…Ti “apostoli” su u našem Saboru hrvatskom, i danas javno proklamiraju pomirbu, …Prilagođavaju si zakone, da ih se ne progoni, pogoduju sebi i sličnima, na tisuće načina…

Jedna je jedina istina a ona glasi ovako-SUZUP,SIS,POA,SOA više se bave sa nama Domoljubima već sa četnicima, i lopužama koji su opljačkali Hrvatski narod. Svi se počinitelji ratnih četničkih zločina znaju. Svi! I to imenom i prezimenom, od Vukovara do Cavtata i Prevlake. Ako ja kao običan smrtnik imam popise ratnih zločinaca i aboliranih četnika na svojoj stranici, onda možete zamisliti sa čime raspolažu Tajne službe.

No pravo pitanje je:- Tko je na čelu tih Tajnih službi!?

Da li uopće rade svoj posao u razotkrivanju četnika i njihovih ratnih zločina!? Ili im je cilj uništavanje Domoljuba i onih koji su bili spremni dati svoj život u borbama za Hrvatski narod i Hrvatsku, kako onda 1991 tako i danas!..

ČINJENICA jeste da se nemilo gaze i izdaju Hrvatski nacionalni interesi, počevši od naše vanjske politike, političara u Saboru, pa sve do onog malog Hrvatskog čovjeka, koji nije niti u jednoj stranki. Letargija u koju su nas uveli jeste smišljena i ostvarena nakon smrti prvog Hrvatskog predsjednika dr.Franje Tuđmana.

 

Niz protuhrvatskih akcija, mjera, zakona, ubijaju svaku volju za životom, i napredkom. Umjesto da se bavimo sa lustracijom,i počistimo Sabor od izdajica i smutljivaca, mi čekamo da HDZ dođe na vlast i da nastave tamo gdje je SDP završio i obrnuto. Mi mali ljudi, Domoljubi, se bavimo sa stvarima koje nam podmeću, sa kojim nas lišavaju svake pomisli od mijenjanja postojećeg stanja!

Produljavaju agoniju maksimalno, do onog trenutka dok se u umu javnosti ne stvori slika sasvim nova, odnosno dok političari ne dobiju zeleno svjetlo za nastavak akcija koje su do tada radili ili na trenutak ostavili. SKH je samo prebačen u redove HDZ-SDP i dugih manjih stranaka.

 

Žive kao kornjače-uhljebi, dok mi branitelji, i obični mali ljudi, umiremo u bijedi i siromaštvu. Nisam još nigdje na portalima pročitao da su se političari ujedinili te nekome pomogli. Samo uništavaju, i donose zakone koji idu njima u prilog i njihovu korist. Čak se i preko Twitera oglašavaju lopuže koje su se debelo okoristili pljačkom Hrvatskog naroda.

 

Screenshot 2015-07-30 08.03.33

Nažalost, živimo u svijetu interesa a ne pravde!:- kaže  čovjek, koji je stekao bogatstvo, na laži prijevari, i lopovluku! Znači ako nema pravde, vi se usuđujete pljačkati, krasti. Divno zaista,respektabilna izjava, uhljeba i lopova!

ABUSUS NON EST USUS, SED CORRUPTELA.
(Zloupotreba nije upotreba, nego pokvarenost.)

Upravo je onako kako sam napisao ispod vaše objave! Ali da se radi o jednom “čovjeku”, bilo bi lako…Jedan političar kao takav bi brzo završio u kontejneru…a ovako znamo da ih ima podosta u Hrvatskom Saboru.

Bez stida i srama, kroje nam budućnost naše djece i unučadi…kao da je to nešto NAJNORMALNIJE što su radili, i što kane činiti. A i ( sadašnja) vrijeme krote za sebe, prilagođavaju zakone, makar bili to termini koji nemaju veze sa zdravom pameti i razumom. Ljudi bez savjesti, morala, bez duše:- pravi sljedbenici Antikrista…No kada je za to vrijeme predviđeno, ipak se nalaze u prvim crkvenim redovima, na misama.

Povukao bih jednu paralelu…možda se drže one Biblijske:-

Bog stvori čovjeka NA SVOJU SLIKU,

(a lopove i šljam Hrvatski, na sliku Nečastivog!)

Hm…Vjerujem da se 99% političara i tajkuna, ratnih profitera prepoznaje u ovoj rečenici! Ali ih opominjem.. Opisani su na sliku, palog Anđela, kojem ništa sveto nije, gospodar laži, prijevare, zločinačkih zamisli i nauma! Mažu nam oči, da je Ante Pavelić pokrao zlato, i sa tim napadima,stvaraju mogućnosti za daljnje pljačke! Ako smo Hrvati, nismo veslo sisali! Uvijek je loptica bila bacana na našu stranu!

Dok oni kradu milijune, milijarde Eura iznose iz Hrvatske na tajne račune, nama smrtnicima dolaze ovrhe uredno podpisane od Hanžekovića, oko kojih moramo brigu voditi, i plaćati.

 

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: