Novo!

Neoustaše i podzemlje

Stric Ivan

Još jedna u nizu bisera gubitnika i propalice Hrvatskoga naroda osobe zvane Zoran Milanović.

Pored mnogobrojnih neprimjernih izjava koje je iznosio u zadnje četiri godine došao je sa još jednom uvredom i neistinom prozvavši sve koji ne misle kao i on NEOUSTAŠAMA I PODZEMLJEM.
Prvo da se osvrnem na njegove uvrede na račun Hrvata koji su u svojim predcima imali pripadnike legalne Hrvatske vojske za vrijeme trajanja 2.svjetskog rata i koji su ponosno nosili ime svoje ustrojene vojske USTAŠE.
Mnogi od nas su imali nekoga koji je bio pripadnik tadašnjih postrojbi bilo USTAŠA ili DOMOBRANA koje su u to vrijeme bili legalna Hrvatska vojska i uvjeren sam da je u većini slučajeva kao i ja osobno sve i jedan domoljub ponosan na svoje pretke koji su se borili za samostalnu Republiku Hrvatsku, koju nažalost zahvaljujući zločinačkoj organizaciji zvanoj KOMUNIZAM nisu uspjeli ostvariti.

Istina polako izlazi na vidjelo i svima je sada poznato dijelovanje tih postrojbi i njihova želja za samostalnom državom u kojoj su svi bez obzira na nacionalnost i vijeru mogli slobodno živjeti i osnivati svoje obitelji.
U tom periodu 2.svijetskog rata u postrojbama USTAŠA i DOMOBRANA, istina je ta da je bilo i pripadnika i Muslimanske i Pravoslavne vjeroispovijesti koji su se zdušno borili protiv zla zvanog KOMUNIZAM, a dokaz tomu je u samom vrhu zapovijedništva istih postrojbi i članovi tadašnje VLADE tadašnje države NDH
Nezavisne Države Hrvatske.
Osobno sam prvnstveno domoljub i Hrvatski branitelj i na to sam ponosan nisam nacionalista niti Neoustaša a još manje član podzemlja ponosan sam na svoje pretka koji su se po mojim saznanjima borili u gore navedenim postrojbama, a to da li sam USTAŠA otvoreno kažem da to nisam ali sam za onu ideju za koju su se oni borili kao i mi u Domovinskom ratu i na sreću napokon ostvarili njihovu želju i san koji oni nažalost nisu doživjeli. Da sam kojim slučajem u vrijeme 2.drugog svijetskog rata bio rođen i živio u tom vremenu sigurno bi bio ponosan na to da budem pripadnik tih postrojbi USTAŠA.

PODZEMLJE I BORBA PROTIV PODZEMLJA!

Članovi podzemlja i kriminalci. Njima svima bi trebalo biti jasno tko su ti ljudi i kojoj skupini oni pripadaju.
Završetkom 2.svijetskog rata počima pljačka i otimačina kao i masovna ubojstva po Republici Hrvatskoj a tko to predvodi i tko to radi? Rade kriminalci lopovi i članovi podzemlja a tko je u to vrijeme to mogao osim KOMUNISTA.
Završetkom 2.svijetskog rata svu vlast preuzimaju zločinci KOMUNISTI prvo masovno ubijaju sve one koji su ostali u želji da prežive u svojim domovima te im isti oduzimaju svu imovinu i prisvajaju je sebi u trajno vlasništvo dolazeći iz sviju krajeva Balkana i tadašnje tvorevine zvana Juga samo s jednom namjerom da se Hrvatski narod za sva vremena izbriše sa kugle zemaljske u čemu je prednjačio jedan od većih svijetskih zločinaca pod nadimkom TITO.
Od 1945.godine pa sve do 1990. isti ti kriminalci su svoje potomke učili mržnji prema svemu Hrvatskome i u tome su uvelike i uspjeli a jedan od najvećih pobornika zločina i kriminala je isti ZORAN MILANOVIĆ čiji je otac također bio član tadašnjih struktura zločinaca i zločinačke politike i tako je odgojio svoga nasljednika kao i drugoga Krešimira, koji je uvelike upleten u kriminalne radnje pljačke i ucjene Hrvatskog naroda dok je imao zaleđinu brata Zorana.

Borbu protiv podzemlja podržavam u svakom slučaju jer su tu učlanjeni članovi nasljednici bivšeg režima sljedbenici SKH i SKJ i dok god se taj režim ne proglasi krivim i osudi za sva nedjela i zločine počinjene za vrijeme vladavine od 45 godina nećemo moći napredovati i imati sigurnost u svojim domovima jer ova izjava kriminalca MILANOVIĆA je otvoreni poziv njegovim pritajenim komunistima na masovne nerede i pobunu protiv Hrvata i svih građana Republike Hrvatske.
U jednu ruku bih čak i volio da se oni prvi dignu na noge da se jednom za sva vremena Republika Hrvatska očisti od kriminalaca lopova i masovnih ubojica.

VJERA U BOGA
I HRVATSKA SLOGA!

Napisao:SPO

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

tekst-i-fotografija

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: