Novo!

Nešto o pomirbi među Hrvatima! Oni drugi neka idu…U Srbiju.

ptsd-1

Provokacije četnika su sve veće u Hrvatskoj. Političari su sve složeniji prema propisu SOA. Naravno da postoje i izuzetci koji se štuju poput onih koji i dalje nastoje ugroziti male Domoljubne skupine. Veliki problem, koji se rasprostire od Vukovara do Istre, pa sve do Cavtata. Postoji nada, da netko ipak nadgleda sve ovo što nam se događa, no vjeruje da izmiče kontroli. Tjeralice za Dragovoljce i Branitelje postoje i opominju da se Specijalni rat i dalje širi velikom brzinom. Ono što je ostalo sada gori. Posljedice po Hrvate su velike, jer nitko iz SOA, POA, VSOA ne vodi Specijalni rat, protiv četnika, i nema napredka u boljitku Hrvatske.

Pokojnima četnici ne daju mira, kao i svima Hrvatima u Hrvatskoj jer i je jedini cilj granica Karlovac-Karlobag-Virovitica. Četnički pokret u Hrvatskoj je u porastu, a “naše službe udruženog rada” su i dalje u šutnji. Ništa dobroga se ne događa.

Noćne ptice (političari) koje se podižu oblijeću naše domove, kao i sve one koji su protiv “Nove Jugoslavije”. Osjećam u kostima kako su stvari sve gore. Nije čudno niti da i na vjerskim stranicama pišu:”Ne diži paniku”.

Pomirba o kojoj piše Vjekoslav Maks Luburić, po meni izgleda moguća no za sada su Hrvati Nacionalisti, Domoljubi, Dragovoljci, Branitelji i HRVI u gubitku jer nas je pomrlo preko 100.000, a 6.790, nas je otišlo, počinivši suicid. Nije mi jasna ta formulacija uopće, a odakle korijeni vuku te teze, još su mi manje poznati. Nada se da je gen. Vjekoslav Maks Luburić, ispleo do kraja režu na kojoj je radio, te ju je prihvatio prvi predsjednik Franjo Tuđman.

Oglasi

4 Comments on Nešto o pomirbi među Hrvatima! Oni drugi neka idu…U Srbiju.

 1. Maks Luburić i njegovih četvero (4) djece.
  http://otporas.com/2151-2/

 2. Dali je istina ili ne, meni je Mr. Mate Boban u telefonskom razgovoru rekao 1993. godine kada je bio u službenoj posjeti u Ameriki, odsjeo u Chicagu kod jednog svojeg užeg susjeda koji je mene nazvao da razgovaram sa Matom. Razgovarali smo i pitao sam ga za Udbinu Arhivu u Mostaru, rekao mi je da je otpremi sedam velikih kutija, sanduka za Zagreb. Ako je to istina, onda bi se trebala sva ta udbaška arhiva iz Mostara pregledati tako da se zna tko je što i kako radio protiv Hrvata i Hrvatske Države. Jer poznato je da je upravo Mostarska Udba najgora bila protiv hrvatske političke emigracije.

  Maks Luburić i njegovih četvero (4) djece.
  http://otporas.com/2151-2/

 3. Maks Luburić i njegovih četvero (4) djece.
  http://otporas.com/2151-2/

  Na zahtjev znatiželjnih Hrvata donosim ovdje govor generala Drinjanina Hrvatima za Deseti Travnja 1968.
  http://otporas.com/na-zahtjev-znati…-10-travnja-1968/

  Tako je govorio Mate Boban: Bosne ima undje gdje su Hrvati krv prolijevali i svoje kosti ostavili.
  http://otporas.com/tako-je-govorio-…-i-posijao-kosti/

 4. Na znanje onima koji još ne znaju ili ne žele znati zašto su se Ustaše borile.
  http://otporas.com/na-znanje-onim-k…se-ustase-borile/

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: